С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 878
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
  • Замък сред облаците
По темата за обезкосмяването днес във фейсбук видях реклама на това Joy Joy Joy :
Продуктът не е препоръчителен за тази тема Grinning

Иначе за Билка и аз съм чувала кофти неща.

# 721
Тропололинка, аз по принцип не съм почитател на интимните измиващи препарати. Ама от Лактацид бях получила сухота и сърбежи.
Сега през бременността Аг -то ми препоръча розовата роза на Себамед и изненадващо за мен самата и ми харесва , и ми понася.
Мери, инсулин защо няма на 60 и 120 минута? Така изследването не е достатъчно информативно.

# 722
Каквото ми е назначила,това съм пуснала.Не съм я питала изобщо какво е пускала по направление,днес ги видях.Пусках ги днес на 3-ти ден от М.Чухме се, според нея тези са и достатъчни,категорично каза,че няма ИР според захарта,но явно има някакъв проблем с надбъбречната жлеза.Сега иска вит.Д и 17ОН прогестерон.И евентуално другата седмица,ще ходя да ги гледа тия жлези,а утре ще ходя да видя в лабораторията,ако пазят серума,да пускат и тези.Общо взето за сега каза да си пия Инофолика,и да наблягам на месо и зеленчуци,и да си поддържам физическата активност,която си извършвам всекидневно(5-6 до 10 км ходене и йогата,която започнах наскоро 😁)
Това е от мен за сега.

# 723
Момичета нахлувам тук с един въпрос, много се притесних и се зарових в нета и още повече се притесних.
Последно правихме секс в сряда. И от вчера имам лек дискомфорт. Мислих че съм се резнала с бръсначката, но днес се погледнах.
На срамната устна от вътре имам едно мини висящо образование.
Ако ви се е случвало да ви излизат на езика такива като топченца които са болезнени и си минават.
Ох не знам как да го опиша дано ме разберете.
Та това имам и ме дразни.
Какво е някой знае ли. Във вторник съм при Калчев ама до тогавааааа....
Чета за папиломи, инфекции Tired Face
Много се шашнах ...

# 724
  • Замък сред облаците
Да те види кожен - папиломите са нормални, но могат да кървят много при разраняване. Кожния може да ги махне лесно и бързо.

# 725
Ако е папилом спокойно! Много често срещани са… аз имах преди години също в областта на д-то, но след няколко изгаряния с азот падна и да чукна на дърво - не се е появявал

# 726
Анабел, може да е кондилом, предизвикан от ЧПВ. Най-често се проявяват при нискорисковите типове 6,11. Преди 6-7-8 години имах два такива точно от активни 6 и 11 тип, но пък преди 2г ми се появи нов. Бях спокойна, че е нещо недоизчистено, но се оказа, че съм със 16-ти тип и все още се боря с него. Кондиломчетата се махат с мазане (ако са по-малки) или оперативно.
Споделям само моят опит и дано при теб не е това или поне е нискорисков, защото е много упорит този гаден вирус…

# 727
Здравейте, дами,
Минавам да споделя. Днес се чух с доки, за да уговорим конкретен ден за ЦС другата седмица. Незнайно защо бях с очакване да нещо към края на седмицата. Той ме застреля с "в понеделник, 8:30, гладна и жадна" (ще е с упойка, док така настоява). Та, както чаках момента с нетърпение, така ме хвана шубето Joy Най-вече именно от упойката. Имам лоши спомени, макар сега да става дума за лека венозна такава, а не с интубационна тръба, като при двете ми операции. А и хич не обичам да не мога да контролирам ситуацията Grinning Та, ще съм благодарна да стиснете по едно палче.

На момичетата, които НЕчакат, желая успех от сърце. На тези, за които този месец не донесе успех - коледни чудеса Heart

# 728
Благодаря за отговорите момичета, ще се разбере скоро какво е това при мен. Ще споделя.

# 729
Един въпрос и от мен отново - пили ли сте Пикозитол сашета и, ако да, има ли ефект? Доколкото разбирам е само хранителна добавка и не би трябвало да вреди, но да питам..

# 730
Влизам с лош завършек на моята одисея последните седмици.Бях на преглед и се оказа кухо яйце.Този път според док причини няма, просто се случвало, лош късмет.Еми вече ми е в повечко лошия късмет.През последната една година минах през БХ, мисед заради неглижиране на предишния лекар и сега това.Оптимизма ми вече го няма, защото направих всичко като изследвания, различни специалисти,терапия и т.н и пак ново 20.
Всички тук чакат заветните две чертички, а мен вече ме е страх да ги видя, защото нищо хубаво не следва от тях за мен.
Извинете ме за негативния пост, но вие ме подкрепяхте през цялото време и исках да ви споделя емоциите ми такива каквито са.
Сега следва медикаментозен аборт.Дано поне той мине както трябва, защото предишните два пъти и изчистването ми беше цяла одисея.

# 731
Много съжалявам, Тортелинка!
Дано бързо и безболезнено се изчистиш и скоро да замениш песимизма с оптимизъм!

# 732
Тортелина, съжалявам за това. И все пак, не се отчайвай! Гуш!

# 733
  • Замък сред облаците
Много съжалявам, Торти Sad Според мен е добре да видите СГ на мъжа ти. И като следваща стъпка може би кариотип? С БХ, мисед и кухо яйце някак си изглежда сякаш проблемът е в качеството на материалите? При теб имаше ли ИР? Дори и да не, може би е добре да минеш няколко месеца на хранене за подобряване на Я (изключваш сладкото и бързите ВХ), може да пробваш вит Д, мио- и д-хироинозитола (Дейзи, това е файдата от пикозотола също; аз съм взимала инофолик комби алтернативно ама го спрях заради обикновената ФК; пикозитола не е подходящ при проблемна ЩЗ заради л-аргинина и при проблеми с усвояването на б-групата).
Пожелавам ти бързо и леко изчистване, Торти, и скоро да намерите корена на проблема! Голямо гуш! ❤

# 734
Тортелинка, много съжалявам за завършека HeartПожелавам ти бързо и леко изчистване и този лош късмет скоро да се обърне и да можеш истински да се зарадваш, без притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт