С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 862
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
Тортелина, много съжалявам! Прегръщам те! Heart

# 736
Chaos, стискам палчета! И на мен предната венозна не ми беше забавна, макар че най-вероятно урбазонът беше това, което ми докара гадното преживяване. Дано тръбите са проходими и всичко мине точно при теб!
Торти, съжалявам за развоя на нещата при теб....Не знам дали е лош късмет, по-скоро неоткрит проблем. Нещата, които АА изброи, са добра идея да проверите като кариотип според мен е приоритет.

# 737
Торти много съжалявам за развоя на нещата. Присъединявам се към коментара на АА. Стискам палци да откриете проблема и вярвам, че следващият път ще бъде до финал. Пожелавам да се изчистиш бързо!

# 738
Тортелина, съжалявам за развоя! Изпращам ти прегръдки! Бързо възстановяване и няма да се отказваш!!!

# 739
  • София
Тортелинака, съжалявам много за развоя на нещата, аз още в началото ти споменах кариотип, силно те съветвам да го пуснете, ние пуснахме миналия петък в МД, имахме и консултация с генетик. Ще се сбъдне и вашето чудо и ще се радваме и на твоя успех, обещавам ти! Heart

# 740
Торти, много съжалявам 😔 Прегръдки и бързо възстановяване физически, и най-вече психически. И аз мисля, че АА ти е дала много хубав съвет. Пуснете всички необходими изследвания. Никакво отказване!!!
 Успех на всички 🍀🤞🍀

# 741
АА имам ИР и съм на глюкофаж.Храненето напоследък не е каквото трябва да бъде определено, но някак не вярвам, че там е разковничето.Спермограма сме правили и беше перфектна.Витамините съм ги вкарала в норма всички.За кариотип питах вчера док и той каза, че не вижда смисъл да си правим ние понеже и двамата имаме по едно дете.Единствено на абортативен материал кариотип има смисъл според него, но в случая е кухо яйце и няма на какво д се направи.Правих си и генетични при Русев и всичко е ок.
Както каза няколко пъти вчера док, просто лош късмет.Дори и кръвоотока този път си беше ок на миналия преглед.

# 742
Торти гадната ИР влияе ужасно на Я, високият инсулин им скапва качеството. Аз също съм с ИР и признавам, че съм се отпуснала от известно време и ще трябва да се стягам. Получих коментар от док и каза, че проблема е и в Я. Сега пия от добавките му и се надявам догодина да имаме успех, ще съм по дълъг протокол.

# 743
Тортелинка, много съжалявам за лошия развой. 😔❤️ Прегръщам те и ти пожелавам бързо и леко възстановяване! Всушай се в съветите на АА. 🍀

# 744
Тортелина, много съжалявам!!! Изпращам ти много прегръдки, бъди силна!!! Възстанови се бързо и физически, и психически, наплачи се и продължавай напред!!! ❤️❤️❤️

# 745
  • София
Торти не е така, при лош кариотип е точно  тото, наистина те съветвам да пуснете, генетика в МД ни обясни много подробно нещата, много свестен човек, не че нещо кой знае какво ще направиш ако излезне лош кариотип, но поне ще знаеш срещу какво се бориш.

# 746
Тортелинка Много съжалявам 😓💔, знам какво ти е💔. Прегръщам те ❤️💕.

# 747
Съжалявам Тортелина! Има хубави съвети вече. Но първо се наплачи, изчакай да се възстановиш и продължаваш да търсиш и да се бориш. Позволи си да си слаба за да събереш сили за следващия път. Гуш

# 748
Тори, много съжалявам! Момичетата са ти дали добри съвети , само ще допълня търсете и друго мнение от специалист.  Първо обаче да приключи бързо изчистването , да се възстановиш. Пожелавам ти сили да продължиш, да намерите причината и да имаш скорошен успех до финал!❤🌷🍀

# 749
Bubblezz, благодаря за палчетата и дано! Flowers Four Leaf Clover Като мине всичко в понеделник, ще споделя.

Тортелинка, много съжалявам за това, през което преминаваш. Нормално е да не можеш да бъдеш оптимист в тази ситуация. Едва ли някой би бил и имаш пълното право да се чувстваш по всякакъв начин. От мен имаш силна прегръдка и подкрепа Heart Също смятам, че момичетата тук дават много ценни съвети и има над какво да се помисли. За огромно съжаление, от личния си опит, много често улавят неща преди лекарите. Още веднъж, прегръдки Heart

Общи условия

Активация на акаунт