С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 860
  • 797
  •   1
Отговори
# 750
Торти съжалявам за развоя.Няма как да си оптимист,когато се случват такива неща.Аз също на моменти изпадам в емоционална дупка,нормално е.Всички сме минали от там.Сега просто си дай време да се възстановиш психически най-вече.На мен книгите за самоусъвършенстване много ми помогнаха да разбера някой неща.И знай,там някъде има дете за теб,просто в момента не е готово да дойде! Прегръдки 🤗❤️

# 751
Съжалявам много Тортии, 😔. Бъди силна! Аз вярвам, че всичко това ще остане само един лош спомен... Хубавите дни предстоят! 🌸

# 752
  • София
Кураж и от мен, Тортелина.

# 753
Ох, Тортеликна, силна прегръдка и от мен.
Няма какво повече да кажа. Всеки намира свой начин да се справи с уроците на живота.
Аз не съм се включвала скоро. При мен добрата новина е, че цикъла си ми е редовен, което за мен е приятна изненада.
Лошото е, че лично аз не искам да ми идва, а се оказва май, че съпругът ми малко дава назад от идеята за второ дете. Не се пазим, но пък не е готов за следващ ЗЕТ.
Притеснявал се за мен и разни други глупости. Аз не съм се отказала и разговорите ще продължат.
В крайна сметка съм решила, че когато от клиниката се обадят да питат дали да пазят или унищожат замразения ембрион, ако му стиска, нека той да им каже да го унищожат. Аз нямам сърце затова.
Толкова много сме се молили за тези ембриончета, едното от които е вече прекрасно дете на годинка, че не ми дава сърце и душа да унищожат последното.
Момичета, ще ви пожелая това, което си пожелах когато стартирах ин витрото: Когато стане, но да е до успешен финал.
С това се успокоявах и след неуспешния свеж трансфер.
Стискам ви палци и ви чета.

# 754
Помощ момичета... Бях ви писала че имам кафеникаво зацапване на 30 ден. След това на 31 ден зацапването беше розово. И аз помислих, че започва да ми идва и си отбелязах 31 начало на моята менструация, Но 3 ти ден вече нямам и капка кръв 😕😕 И тази сутрин се сетих да измеря базална температура 37.4. По време на менструация мисля, че спада БТ. При първото ми кафяво зацапване за момент си помислих, че може да съм бременна, но розовото зацапване ме обърка. А и много приятелки ми казаха, че да забравя бременност при първия месец на бебеправене. Та, има ли някой, който е имал моя случай?

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 13:36 от Baby_lover94

# 755
  • София
Baby lover а тест нещо прави ли?

# 756
Момичета, още не съм ви чела от вчера и днес, но имам нужда от съвет.
Днес ми е 15-ти ден след инсеминация, имам отрицателни уринарни тестове, днес пуснах кръвен, но от лабораторията ми казаха, че резултатът ще излезе чак понеделник. Да спирам ли утрогестана според вас? Почти съм сигурна, че и кръвният ще покаже -, минаха достатъчно дни, а тестовете, които си правих, бяха с чувствителност 10.

# 757

Не, сега тръгвам към центъра да си взема...

# 758
So close, според мен не трябва да спираш лекарствата докато не разбереш кръвният резултат. Той е най - достоверен.

# 759
  • Замък сред облаците
Съгласна съм с Фън.

# 760
  • София
So close мен на инсето ми казаха на 14я ден правя уринен тест и ако е отрицателен спирам всичко

# 761
Благодаря ви, момичета. Днес е 15-ти ден след ову и инсе, приех прогестерон за всеки случай. Утре с първа сутрешна урина ще си направя пак тест с чувствителност 10 и понеделник ще разбера финално дали не се е получило. Вчера правих тест, но не с първа урина.
Ще си приема и днес вечерта утрогестана и скоро ще разбера със сигурност. Мисля да направим (ако има възможност) трета инсеминация декември, а в началото на 2022 да съберем 4-те, за да кандидатстваме за фонда.

Тортелинка, много съжалявам за развоя на нещата. При моя близка се случи същото и трудно го преживя, но после си роди прекрасно дете и болката премина бързо. Пожелавам ти го скоро!

# 762
Сърдечно благодаря на всички за съветите, куража и милите думи.Като се посъвзема и приема нещата ще мисля как да действам.❤

# 763
Tortelina няколко пъти да минеш през това сигурно е ужасно. Нямам думи..., много съжалявам Heart

# 764

Не, сега тръгвам към центъра да си взема...

Следобед си направих тест.. Отрицателен 😟 Ни утре сутрин пак ше направя с първата урина. Не мога да си обясня БТ да е 37.4

Общи условия

Активация на акаунт