С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 895
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета! Има ли тук дами с диагноза Нетоксична дифузна гуша и успешно забременяване! 🍀🍀🙂

# 661
Кактус, благодаря за пожеланието въпреки че още не ми е дошло... Heart В Надежда правих моята ЦС и останах доволна от цялостната обстановка и отношение.

Таня, не съм запозната с диагнозата, но ти пожелавам успех в борбата! Flowers Four Leaf Clover

Не знам грешно съм сметнала О ли, какво е, не знам. На 12ти ден имах 2 фоликула в дясно и 1 в ляво. На 16ти ден вече имаше само 1 останал в дясно и течност и док. каза, че О е минала. Ще изчакам и утре и ако не ми дойде, ще пусна кръвен. ПМС имах само вчера и то за кратко.

ПС: започнах пъзела Grinning за час и половина успях горе долу да го сортирам и на 90% рамката да направя. Ще е стабилна главоблъсканица докато вляза във форма.

# 662
Здравейте, момичета Simple Smile
Утре стават точно 2 седмици от второто ми инсе, направих си уринен тест и е отрицателен. Мисля утре или вдругиден да пусна кръвен и да видя със сигурност какво е положението, за да спра прогестерона и да чакам цикъл, ако не е станало.
Смятам да пратя и моя човек на спермограма, от лятото не сме правили. При проблемна морфология се препоръчва ДНК фрагментация да се пусне също, нали? Много вдигнали цените на всичко, направо се ококорих, като видях сайтовете....

Кактус, действайте си сега естествено, а през декември лекарите ще кажат как в положението. Стискам ви много палци.

Merryhristowa, и аз така се радвам, когато ми дойде след неуспешни опити. Поне си знаем, че продължаваме напред! Скоро да пишеш тук с хубаво ЧХГ, пожелавам ти го.

# 663
Успях да наваксам и да ви изчета.
Честито на тези с повод и лека и спокойна бременност да изкарат 🤗
На останалите желая от все сърце баш за празниците да получат най-хубавите и ярки две чертички 🤗

Аз най-сетне пуснах хормоните за ЩЗ:

Според мен всичко е на ред тук и няма нужда от консултация, нали? Ще пусна и в другата тема снимката, за да чуя мнение и там, но по-скоро не е тук разковничето защо бебе няма все още.
Иначе от вчера съм в плодородния прозорец, а от днес почвам и тестовете за О. Пуснала съм си и отпуска за да избегна висенето на крак по 12 часа на вън, както и нощните смени, пак на крак и пак на вън, баш покрай дните за О. Надявам се това да спомогне опитите този месец.

# 664
Здравейте момичета , не съм от много активно пишещите ,но някои от вас сигурно ме помнят .
Пациент съм на др Шефкетова от август тази година , с пкя съм и ще правим стимулация . Вчера бях на преглед на 3ти ден от мц , и имам цели 2 доминантни фоликула от ляво 22мм ,и от дясно 23мм .(миналият месец имах задържан фоликул 33мм ,но според нея се е махнал с цикъла)
Изписа ми регулон за 21 дни, който от вчера започнах .
Та въпроса ми е това лекарство ще спука ли фоликулите или просто ще спре развитието им и няма да овулирам този месец.
От 3 години се мъча да хвана поне 1 фоликул , а сега са цели 2 и не ми иска да ги изпусна .
Моля за съвет .

# 665
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
На останалите желая от все сърце баш за празниците да получат най-хубавите и ярки две чертички 🤗

Скрит текст:
Според мен всичко е на ред тук и няма нужда от консултация, нали? Ще пусна и в другата тема снимката, за да чуя мнение и там, но по-скоро не е тук разковничето защо бебе няма все още.
Иначе от вчера съм в плодородния прозорец, а от днес почвам и тестовете за О. Пуснала съм си и отпуска за да избегна висенето на крак по 12 часа на вън, както и нощните смени, пак на крак и пак на вън, баш покрай дните за О. Надявам се това да спомогне опитите този месец.

Сиви, консултирай се с ендокринолог. ФТ4 не е оптимално за небременна, хубаво е да е между 17-20. Нямаш хашимото, което е хубаво, ТСХ е с добро ниво, но фТ4 трябва да се провери от специалист - имай предвид че като забременееш ще се изчерпва по-бързо, заради нуждите на бебето и може да изпаднеш в хипофункция. Затова проконтролирай въпроса от сега с ендокринолог.

# 666
АА благодаря за бързото включване. Като енциклопедия си 🤗 Знам си аз, че е хубаво да питам, защото мен всичко ми се вижда в норма, ама си има значение всичко. Ще разпитам в моя град кой е добър и ще запиша първия възможен час за да коментираме изследванията 🤗

# 667

Здравейте,момичета! Тук съм,да ви се похваля с така чаканата снимка на "точица"! И видях туптящо,малко сърчице! Вълнението е несравнимо! Сълзите от щастие са сладки!
Желая го на всеки! ❤️

# 668
Записах и аз час за СГ на мм и изследвания за мен в "Селена" Пловдив за декември.
Достатъчно време мина и трябва  да действаме.

# 669

Sivi, здравей, аз имам проблеми с щитовидната - може ли да споделиш коя е другата тема?
Здравейте момичета, правих си скоро контрола на щитовидната и имам подобрение:

Опитите продължават. Надявам се на коледно чудо.
Стискам палци на всички! 💖
Честито на бременните! 💖

# 670
  • Замък сред облаците
Съншайн, ти прави опити, но имаш накъде д подобряваш- Специално ти търсих предните резултати - то има ли поне 30 дни между изследванията? На 45 дни се следят иначе, за да има реално отражение. Пиеш ли лтироксин/еутирокс? фТ4 ти е паднало още, на фона на понижено ТСХ не ми изглежда ОК това.

# 671
Момичета - бърз въпрос и от мен. Винаги ли, когато ходите на преглед, сте с перфектно обезкосмяване? При мен се случва така, че при предстоящия преглед няма да бъда изчистена, защото още ще съм в цикъл... Иии да, чудя се до каква степен да съм притеснена, за първи път ми се случва и ми е леко дискомфортно..

# 672
Дейзи аз винаги се обезкосмявам, беше ми по неприятно да ме гледат на ехографа докато кървя, отколкото да мисля за космите 😂.

# 673
Може да ви прозвучи СКАНДАЛНО, но има жени които Не се обезкосмяват между краката.

# 674
Изобщо не им се вталясвам. Да, гледам да не съм като джунгла, но от както ме сложиха на терапия съм забравила за фотоепилатора, а нямам желание да ми регресира успеха, тъй че само се подстригах хубаво преди прегледа. Космите пречат, ако ще ти гледат нещо външно. Да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт