С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 887
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
Шу, честито сърчице! Да бие все така силно до срещата ви! Heart
Мери, стискам ти палци и още днес да ни изненадаш приятно с положителен тест и високо ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

# 706
Лелее... С тези зелени сертификати пред лабораториите наистина е ужасно. Имаше 10 човека за едната и 15 за другата лаборатория. На всичкото отгоре бях спряла точно пред лабораторията и се наложи да местя колата. Добре, че не ме изритаха от опашката Grinning
През 40минутния ми престой ме придърпваше ту десния яйчник, ту левия и ми се струваше, че всеки момент ще ми дойде.
Сега дано излезе резултата до 18часа. Иначе чак утре и не знам как ще заспя Grinning

# 707
С тия лаборатории е чудо.Аз чаках час и половина на студа,за да вляза,и после на всеки час пак,бях умряла от студ.4 часа ми костваше цялото нещо..Та излязоха,само където още не съм се свързала с ендото...а на мен тия резултати нищо не ми говорят,само предполагам,че нямам инсулинова резистентност 🤔 ..
Скрит текст:
[spoiler\]

# 708
Момичета, благодаря ви, че ме надъхахте относно малкото косми! Мина прегледа и на лекаря изобщо не му направи впечатление Grinning

Каза, че когато разрешат плановите операции, ще ми назначи хистероскопия заради наченки на хиперплазия... Ии малко се изплаших! Но се надявам всичко да е ок. Ще се чуем на следващия МЦ. Междувременно каза да не спираме с опитите... Малко ме е страх, но не съм чак в паника..

Едит: До колкото го разбрах, имам удебелена лигавица на матката. Затова иска хистероскопия.. С две думи този месец го отписвам идния.. Но ако някоя е минала през нещо такова, ще се радвам да ми кажете! Innocent

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 16:11 от Daisy1

# 709
Мери, малко ти е завишена захарта. Принципно е хубаво да се види и движението на инсулина, на твое място бих звъннала в лабораторията да видя дали пазят пробите и да си доплатя, за да се проследи и той. Имаш ли някакви физически оплаквания?

# 710
Бързо стана - 2часа и 5 минути им трябваше, за да са готови резултатите.
Мрън! Мрън! Мрън!

Остава ми да си чакам М тихо и кротко. Confused

# 711
И аз да се включа с ъпдейт. Днес бях на преглед, изчистила съм се сама. Док ми назначи изследвания за тромбофилия пълен пакет, щитовидна жлеза също. На хистологията нищо не е излязло. Гледах да съм силна пред доктора но като излязох не се сдържах и ревнах. Болката ми е голяма, не знам кога ще мине. 😓
Ще си запазя час отново при Калчев след празниците. Момичета такива лекари като Дойчиновски са рядкост, в такъв труден момент е до нас.
💔
П. С ако съм пропуснала някоя мама с положителен тест, честито и лека бременност!

# 712
Круела, чудесно е, че няма да се налага намеса!
Дано изследванията са в норма и не се случва повече, а ако има проблем - бързо да се открие.
Болката не минава, свикваме с нея.
Прегръдки и кураж! Heart

# 713
Мери така е, Дойчиновски каза, че това си е късмет ама уви не го задържахме.. Но ме успокоява че поне тръбите са ок, и той е доволен от това. Те първа ще търсим причината. Сега поне знам, че не са запушени и един товар по малко, но за сметка на по-голяма болка. 😥

# 714
  • В страната на мечтите.
Здравейте, прекрасни. Някоя от вас получавала ли е алергия от интимен измивен гел? Ползвам го от около 2 седмици, но от онзи ден получих сърбеж (не като за гъбички. Доста по-търпим) и даже си мислех да звъня на АГ-то днес, но днес си купих нов гел и веднага щом се измих с него и сърбежа спря. Все пак понеделник ще се обадя на АГ-то, но искам да чуя дали само аз имам такъв проблем.

# 715
Трополинка, каква марка е този интимен гел? Аз съм ползвала на лактацид синия - не съм имала проблем. От няколко години ползвам само пяната Гинексид и също без каквито и да е негативни реакции. За другите марки не знам как стоят нещата.

# 716
Мери, малко ти е завишена захарта. Принципно е хубаво да се види и движението на инсулина, на твое място бих звъннала в лабораторията да видя дали пазят пробите и да си доплатя, за да се проследи и той. Имаш ли някакви физически оплаквания?
Мне,освен че имам по-изразено окосмяване.

# 717
  • Замък сред облаците
Трополинка, съвсем възможно е да не ти понася! Аз над 10г бях със стандартния Лактацид, в един момент нещо не ми харусваше на усещане (не сърбеше ама нещо сякаш беше по-различно - суха, раздразнена кожа), от година съм на Себамед и се преродих след първото ползване още.

Круелче, с теб и на лично много си писахме.... ама моля ти се не се превъзнасяй така по доктора, хубави неща съм чувала за него и аз, но това че така ти неглижира ниския прогестерон в началото много ме резервира към него. Наистина те моля, проверете овулацията и жълтото тяло, че да не търсите на грешното място.

Мери, тестостерона е висок, оттам окосмяването. Толкова знам за тази част от хормоните, вече каква е ролята и връзката с DHEA (имаше някаква, мисля) изкоментирай с ендокринолога и АГ. Аз не знам на кой ден са пускани, защо нямаш  естрадиол също?

Другото Мери - хайде, нека идния месец да е на късмет! Виж да няма някоя задържана кистичка заради това закъснение.

# 718
  • В страната на мечтите.
Мери, на Билка е. По принцип харесвам продуктите им, защото са с относително добър състав и на добра деца, но днес вече взех лактацит и май повече няма да си правя експерименти.

# 719
Точно от Билка бях получила реакция. После известно време търсих друга марка, но с нито една не се разбрахме. Чак, с полижинакс се лекувах накрая.

Общи условия

Активация на акаунт