Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 397
  • 407
  •   1
Отговори
# 45
Преди известно време бях на друг режим,включващ  белтъчини и зеленчуци,но без сол.Понеже аз съм с ниско кръвно налягане се чувствувах много отпаднала и сутрин едва ставах от леглото.Тогава прочетох , 4е при такива случаи трябва да се добавя сол към диетата.Маняна можеш да опиташ повечко сол/ако имаш диетична , с по-малко натрйй в нея по-добре/.

# 46
Пак съм аз и пак съм на тема питанка - по ред причини от днес трябва да пия едни хормонални работи, от които, както е известно, се качват кила. Моля ви, дюканки, кажете ако има начин да го предотвратя като променя нещо в консумацията си по Дюкан, че толкова труд положих, такива добри резултати постигнах и сега ако всичко отиде на кино...... smile3511 smile3514 Значи имам предвид, че доколкото знам купешките пилета ги хранят с някакви хормонални храни за по-бързо угояване, демек евентуално да спра пилешкото или нещо от сорта.

# 47
  :)RosiK Аз малко се замотах....Моето не е таблица , а цяла програмка-cooking book.Представлява кулинарна книга с рецепти и има калкулатор.Можеш да си я дръпнеш от data.bg.

# 48
Где се губите бе момичета?Смятам до момента кал. ми то много зле полужението цял ден лапам и само 565кал. Изяла съм 260гр.тел.пържоли ,100гр воденички и яйца + млякото с триците за вечеря мисля риба тон от консерва да хапна та горе долу до 700 да стигнат.

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 18:33 от bebche05

# 49
Кулинарки-Дюканки , измислете някоя и друга коледна рецепта, миналата година като си спомня колко меденки, питки, соленки направих и изядох лошо ми става.Иначе аз си ям ниско  въглехидратни храни и дори забравям, че съм на някакъв си диетичен режим, много готино. 

# 50
здравейте големи и още по-големи сладурки
аз също не мога да докарам калориите  Embarassed
ама защо ги броим... да, вярно, че не трябва да са малко, но нали нашия приятел точно към това апелираше, че няма да се налага да ги броим...явно  се отслабва от този режим, а хитринката е някъде другаде а и нали няма ограничения в количествата позволени храни, то по тази логика ако ги надминеш тези 1200 какво провал ли
предлагам да си хапваме, но не прекалено оскъдно, а колкото ни е на душата и да си слабеем, а не всяка хапка под лупа, така само ще се тормозим..аз бях качила 0,5 кг незнайно как , но не се давам, трябва да не ни е фикс-  идея
мове да ме линчувате, но другото ще ни влуди и де-мотивира, с тези непрекъснати съмнения
сега ви целувам    love001

# 51
Броим ги, за да не са прекалено малко, защото тогава организмът минава в режим на самосъхранение и отслабването спира. Затова, а то не е малко Simple Smile

# 52
  • Бургас
Асса ето ги и тук надявам се за тази тема да става дума шЪ ме извините ама нали сега се включвам и съм много зле с това къде какво да питам та ето какво ме интересуваше.
Сега само чета аз какво мога да хапвам през ударния период,че нещо не ми е ясно чета ,че другите пишат че са на протеин а пък и зеле хапват и доматки, пък аз както разбрах е позволено през смесения период, ама в понеделник ще купя книгата на Дюкан да съм по сигурна че всичко е по правилата и не хапвам нещо не позволено.
Асса да те питам че ги знаеш повече нещата, соевият сос и нещата приготвени с него май не са позволени или се бъркам,и още нещо киселото мляко с триците нали и през ударния период са разрешени

# 53
Luzoro,ще ти представлява ли трудност да дадеш цял линк към въпросната кулинарна книг ас калкулатора.Много ти благодаря!:)

# 54
Mira, надявам се да отговоря достатъчно изчерпателно - в ударния период (от 2 до 7-8 дни) се ядат само чисти протеини (месо, яйца, риба, млечни). В смесения период се добавя зеленчукът.
Киселото мляко с трици сутрин е добре.
Прегледай предходната страница - там са сложени разрешените храни и добавки.
А в подписа на Деси има сложен линк към тема с рецепти по Дюкан.

Момичета, той го направи... кантарът ми показа 55 (още 0.5 надолу) - това за три дни на протеини над 1 кг. Остават ми само 2 кг.

# 55
Асса, нещо се омотах. Добре, че си пуснала протеиновите храни, защото аз не мога да вмъкна нищо в първия постинг - защо така? Освен това, всички позволени храни по периоди ги има в кулинарната тема на първа страница.  Simple Smile

Аз все още задържам  #2gunfire

Кръвното се вдига с кола и кафе - друго незнам.

# 56
По повод задържането......Момичета, по колко време е нормално да се задържи, щото аз вече съм на втори ударен период, а нещо не смъквам от две седмици, само задържам newsm61

# 57
Маняна, не съм срещала правило - колко е времето за задържане.
Мерките нали спадат? Това е по - показателно.
Деси е задържала по много време, но е проявявала упорство.
Обикновено става рязко смъкване изведнъж.

# 58
Ух,  поуспокоих се, мерси!  А Деси колко време задържа, че не ми се смята нагоре по страниците? А за упоритостта - имам си я, даже граничи с инат...Мечтая си за момента с рязкото смъкване, че Коледа се задава...

# 59
Здравейте, красавици!
Маняна, споко, само бъди упорита. и при мен стават бавно нещата, но нали посоката е правилна - ще се получи. Боже, какви мацки ще станем , а!
Днес кантара показа 88,4 (ужасно съм доволна). Много дълго се задържах около 90 и това малко ме изнерви. Но днес дойде М и да не забравяме, че след пълнолунието в неделя, всичко трябва да е по-лесно!
Успешен ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт