Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 434
  • 407
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета днес мойто кантарче показва още 0.4кг по малко и по сантиметър два са се загубили.

# 61
Бебче, и тук да ти кажа едно голямо браво...
Нали не сте пропуснали закуска? А обядвахте ли? Важно е да се, наистина. Аз го сторих. Моите наблюдения са, че включване на яйца особено добре се отразява. Е, приложимо е само, ако човек няма здравословни проблеми. Всъщност, тази седмица вече не знам колко съм изяла и добре, че ги обичам просто ей така - варени. Но който кърми, има проблеми с жлъчката или алергия някаква, трябва много да внимава...

# 62
  • да има едно лесно - на мотора
 Бебче - браво за сантиметрите - за мен те са по-важни   bouquet
 Иначе аз не съм се теглила ,защото ще навлизам в цветната фаза Sad и да не се стресирам от кантара.... Иначе не се чувствам подута ( май е благодарение на многото изпита водичка и честото прескачане до стаичката Simple Smile.
Току що си хапнах и аз яйчица с обезмаслено сиренце и мнооого магданоз ( да е жив и здрав шефа - в офиса ни купи микровълнова и омлетчето в нея е хем вкусно хем здравословно ....)

# 63
Аз вече изпих 2,5 литра вода! А вие?

# 64
Здравейте момичета,виждам,че повечето имат успех Peace и при мен май съм -1,но не съм се теглила така се усещам по дрехите.
За ниското кръвно и аз съм така,даже събирам границите и съвета е много течности,кафе не повече от 2-3.
Ассе да си призная Embarassed аз започнах със смесен режим, и сега ще мина на чисти протеини....ама нали съм си зодия рак,правя нещата малко отзад напред Stuck Out Tongue

# 65
Таня, аз минах трите литра вече. Вчера бяха четири... Супер ми е с такова количество вода - и през деня, вместо да се подувам, усещам разширяване на дънките.
ззз@2 - ами не мисля, че е проблем започването със смесения режим. Даже, ако ме питаш, за някой, на който му е особено трудно, даже може и да е по - добре. Няма лошо, по - важното е да се поддържа във времето. 

# 66
  • Бургас
Mira, надявам се да отговоря достатъчно изчерпателно - в ударния период (от 2 до 7-8 дни) се ядат само чисти протеини (месо, яйца, риба, млечни). В смесения период се добавя зеленчукът.
Киселото мляко с трици сутрин е добре.
Прегледай предходната страница - там са сложени разрешените храни и добавки.
А в подписа на Деси има сложен линк към тема с рецепти по Дюкан.

Момичета, той го направи... кантарът ми показа 55 (още 0.5 надолу) - това за три дни на протеини над 1 кг. Остават ми само 2 кг.
Aсса,благодаря ти сега съм готова и в понеделник започвам наистина с Дюкан най добре ми звучи той и ще видим

# 67
  • Sofiа
Здравейте момичета.
И аз родължавам с режима. Все още нямам сериозни прегрешения, но тази седмица ми беше изключително тежка, та за това ей сега ще прегреша с неизвестно все още количество бяло вино и ще вечерям судджук - не че върви с бялото вино, ама това ми се яде Embarassed :oopsНе съм се теглила и не знам как съм с килограмите, но за сметка на това 2 чифта дънки са ми големи  Grinning
Сега се меря по едни дънки които са ми точни, но за да съм доволна трябва да ми станат и те малко поувиснали, след което съм си приготвила любимият чифт дънки, в които искам да се пъхна Heart Eyes
От утре ще съм пак стриктна с режима, обещавам!
Само дето имам един проблем - хич, ама хич не ми се яде - напоследък направо насила се храня Tired

# 68
Валери, и аз съм от тези, дето нямат апетит, ама понеже знам, че трябва го правя.
Виж, бебчето все в това убеждавам, тя си хапва (макар пак да е доста малко) и сваля всеки ден.
Звучи абсурдно, но е истина : "За да се отслабва, трябва да се яде".
А по повод чаша вино за вечеря - няма да кажа нищо, за да не развалям дисциплината...  cheers

# 69
  • Sofiа
А по повод чаша вино за вечеря - няма да кажа нищо, за да не развалям дисциплината...  cheers
хе, Асе те чашките ми вече станаха 2, но сега да речем, че наваксвам за всичките пропуснати чашки вино през последните 3 седмици Wink
А относно яденето много добре знам, че трябва да се яде и за това ям, макар и насила.
Намирам утеха и амфиция във факта, че малко ми остава и след това лека-полека ще започна да си вкарвам и разни вкуснотийки в менюто Mr. Green

# 70

Ехо , красавици , пак съм тук , най - после. Компютърът ни беше на поправка. Бях болна , но си спазвах режима и вече съм малко под 73. Много съм доволен Two Hearts

# 71
Здравейте милички!

Тази сутрин още 0.5кг. ги няма вече,кантара отчете тази сутрин точно 53.0кг.Три дни на протеин и -1.4кг и по няколко свалени сантиметра.
Толкова килограма никога не съм била,дори и в най-славите си периоди.За това голяма заслуга имате и Вие БЛАГОДАРЯ Ви че ви има,не мога да не подчертая и най-голямата заслуга на АССА нямате си представа колко много ви обичам!!!!

# 72
Здравейте, здравейте,
и тук да поздравя милите Дюканки с техните минуси.
Бебче, и не забравяй, че трябва да продължаваш да ядеш. Ако минаваш вече на зеленчуци, най-вероятно ще задържиш, а после пак на протеини и ще махнеш още.
Водата е важна, нали не я забравяте?

# 73
Здравейте, красавици!
Как сте днес? Аз съм малко + от вчера, ама си знам защо (соленичко), и вече много съжалявам, не ми се карайте!
Най- интересното е, че такива малки отпускания, които водят до забавяне страшно ме амбицират! Хваща ме яд, че това + можеше да е - , ядосвам се на слабоста си и че губя ценно време - и ставам пак изпълнителна (до следващата грешка Laughing)
Лек ден!

# 74
  • Бургас
Здравейте и тук от мен днес твърдо реших стига проби минавам на Дюкан още от днес,само ви моля за малко помощ в началото дано не ви станах много досасна
Моля ви дайте идея за закуска с чисти протеини ,за обяд съм намисли яйца да хапна а за вечеря пилешки пържолки печени че съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт