Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 422
  • 407
  •   1
Отговори
# 75
Мира, пробвай с обезмаслено кисело мляко за закуска.
Другият вариант - изтегли яйцата за закуска, за обяд и вечера - пилешките пържоли.
Внимавай за мазнини и сол.
Пий много вода.

# 76
  • Бургас
Благодаря много много наистина имах нужда от теб че като ми помага някой при който наистина действа режима много се навивам
А сега за закуска дали е много късно или не е проблем да си хапна две яйца
Иначе вече съм на 2л вода а сол така или иначе не обичам ,вчера разпитах момичетата на грила пържолките ги пекът на горещ въздух без соев сос и други добавки така че ми се струват подходящи,но утре ще си изпека на тигана месцетода съм по сигурна

# 77
  • София
здравейте дюканки  bouquetднес ми е 7 ден от ударната /от утре почвам смесения режим 5/5 /и резултата е -3,500кг. много съм доволна,но за жалост не спортувам  #2gunfire този студ нещо почва да ме възпира да ходя до залата за спининг,но май ще трябва да се стягам и да го почвам най-накрая.                                                                                                                                                                                                                          Искам да ви питам за триците киснете ли ги от вечерта защото аз ги хапвам веднага с кис.мляко/дали е неправилно newsm78/А и да ви питам за колата по колко мога да пия newsm78,че ми действа много добре като заместител на сладкото,а и аз съм с много ниско кръвно. Пожелавам на всички успешен/макар и много студен/ ден и не се отказвайте!!!!!!Ще се подкрепяпяме една друга,че става по-лесно/поне за мен/ Peace

# 78
тесоро, браво Simple Smile Радост е..
Вероятно за кисненето си чела в темата за ВМ НВХ, ама там става дума за овесени ядки, а не трици. Ако триците се киснат от предишна вечер, ще станат на каша. Не, не го правим така. Направо се консумират.

# 79
  • София
Асса много мерси за бързия отг.   bouquet  bouquet  bouquetзначи правилно си ги папкам, а  какво ти е отношението за колата,к/то той разрешава дали ще забави свалянето newsm78

# 80
аз понеже не я употребявам, не мога да споделя впечатления.
Но, като всяко нещо, важна е мярката.
Всъщност, колата-лайт няма никакви калории и по идея не трябва да спира отслабването. Обаче има заместители и всякакви други вредности. Ами не е добре да си наливаш организма с големи количества от тез чудеса на съвременната хранителна индустрия. Ако някой знае, как всъщност влияят негативно, едва ли ще го сподели публично. Затова, ако е умерено, си мисля, че няма проблеми.

# 81
  • София
 ЗЛАТНА СИ!!!!!  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Party Party Party Party

# 82
  • Sofiа
Аз понеже съм всепризнат анти кулинар, имам нужда от няколко съвета.
Ей сега се връщам от пазар и съм заредила хладилника и фризера с продукти за цяла седмица, сред които един пакет калмари, които нямам идея как да си направя така, че да са според режима newsm78 Дали ще заприличат на нещо, ако ги панирам с яйце и трици и ги изпека в/у хартиене фолио newsm78
Вторият въпрос ми е как да си приготвя мерлуза newsm78
Много благодаря предварително  bouquet

# 83

Ехо , Дюканчета , много ни назад темичката . Как сте ? Аз вече пети ден задържам на 73 кила , че и малко надолу падам и съм много доволен, защото съм на смесен и това значи , че няма връщане назад Two Hearts

# 84
  • Бургас
Добро утро и от мен и тук днес съм 74,5 значи -а,5 от началото това си добре а и се чуствам много добре направо се усеща че се изчиставам
Майче че я да пиша аз какво съм решила да си направя та да ми кажеш дали е добре по Дюкян съм само на протеини,решила съм 8 дни ударна фаза и после минавам 5/5.Виж менюто и кажи имаш ли забележки
Та за закуска 2 сварени яйца,после пилешко пиленце печено ама повечко и после пилешки дробчета с лук и лимони смятам да си цедя върху тях ама не знам дали може
И друго момичета в консервата на риба тон в собствен сос пише че има сол дали и нея мога да прибавям към менюто с чисти протеини, че тя доста има или не е подходящо консерви да хапвам

# 85

Мира , хубаво ти е менюто според мен. Лукът ти да не е много внимавай , че е доста въглехидратен , лимон като подправка може. Рибата тон ако я отцедиш от сока е супер подходяща. То това май е единствената подходяща консерва  за режима.
     Ядеш ли някакви трици, да не ти се появи проблем  smile3550
     Млякото съвсем ли си го изключила?
     Ти всъщност колко кг имаш да сваляш ?

# 86
Хайде разпис и тук!

Честитки на минусчетата. Само така!
Мире, за ударния период лук не бива, останалото е добре. Само за лимона не мога да бъда еднозначна, защото аз лично всяка сутрин на гладно (без връзка с режима) изпивам половин лимон в топла вода. Просто действа прочистващо и тонизиращо. Риба тон може, аз си я смесвам с яйце.  А ти и без млечни ли ще се пробваш? Да не ни умреш от глад, май калорийките са малко.

# 87
  • Бургас
Е майче благодаря ти но направо ми се плаче преди да изчакам отговора и всички печени пилешки пържолки ги задуших с лук,понеже ги пекох на тигана на Цептер и там без мазнина лукчето става супер и без мазнина ,ама аз какво четох пак бе уж към добавките имаше лук отивам пак да чета и очила ще сложа този път.
А иначе за пържолките ще си ги хапна пък няма да го броя протеинов този ден,ще го кръстя безвъглехидратен да не ме е яд,а от утре строго по Дюкан.
Виж сега от къде се обърках
ДОБАВКИТЕ:
Обезмасленото мляко- прясно или на прах може да подобри вкуса или да посгъсти чая или кафето, както и да участва в  приготвянето на сосове, кремове и др. подобни.
Захарта е забранена.
Оцетът,мащерката,копърът,лукът,магданозът и всички  подправки са не само позволени, но и препоръчителни.
Лимонът може да  се използва изстискан върху рибите и месата,но не и като лимонада.
Солта и горчицата  са разрешени,но в умерени количества.Могат да се заместят с безсолна горчица и диетична сол.
Обикновеният кетчуп не е разрешен,но има диетичен- без сол и захар,който можете да употребявате в ограничени количества.
Олиото и зехтина   не са позволени!

Ето това в рецептите видях и потрих доволно ръце Crossing Arms

# 88
Здравейте, красавици!
Как сте днес? Аз се чувствам отлично! Както си се борих дълго с 90 кг, изведнъж борбата станала за 88,5! Получава се! Бавно и славно вървя към целта. Лелеее, какъв дълъг път ме чака!
Успешен ден на всички!

# 89
Права си Мире, нямам какво да кажа. Виж и за лимона пише, че не бива като лимонада, а аз така го пия - с вода. Ама ... свалям, поне до сега всяко 3-дневно протеинстване е "струвало" килце. Така че ... не му се притеснявай. А за Цептера направо ти казвам, че колкото повече време минава от покупката му, толкова повече му се радвам, макар да струва много скъпо и ще си го изплащам. Просто се оказа страхотна инвестиция. Аз имам малка тенджерка, но вече ми кривят очичките за следващата придобивка. Я вземи да ми разкажеш (на лични ако искаш) за някоя вкуснотийка, дето там правиш?

Ехааа, Танита, страхотно!!! Гледай колко много си извървяла, а не колко остава, защото завъртането на колелото е тежко, после някак си е по-леко.

Общи условия

Активация на акаунт