Режим на Пиер Дюкан - 5 част

• 27 423
  • 407
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Их умрях от яд писах ,писах и ми го затри.
Майче добре че е така че ще ме е яд да не си хапна пържолките е то има кой да ги хапне ама нали и аз съм човек.
А за Цептер аз съм маняк какво ли нямам,за рецепти аз много импровизирзам но по Дюкан днес измислих това.
Загрях тигана(може и тенджерката)но не много че изгарят иначе ,когато се зачервиха хубаво и от двете страни изгасих котлона и добавих нарязан лук вътре и оставих всичко така в топлия съд лукът омекна и си пусна сока и овкуси месото та така не стана сухо и нали всичко си е в продуктите без да се губи от пържене или варене стана мозък пък и лимонче после ракош ти казвам,та смятам и дробчетата и скумрията така да направя ще видим какво ще стане.
А за смесения период смятам и гъпки да сложа и броколи.
А иначе може на лични да казваш продуктите за деня които искаш да ползваш аз ще казвам как го правя че рецепти мога да пиша в несвяс.

# 91
Здравейте, включвам се от утре Wink с Дюкян диетата...

Имам да свалям общо 8 кг (това в най - смелите ми мечти де), само искам да попитам, кафе и чай без захар могат ли да се пият на корем? Даже при ударната диета?

За минус 8 кг колко дни да ми е първата част (ударната)?

При ударната диета тези трици дето говорите за тях за сутрепна закуска какви са? Овесени ли? Става ли с овесени ядки?

Благодаря на всички за помощта и очаквам заедно да сваляме, да свалямееееееееееее Simple Smile Simple Smile   bouquet

# 92
  • Варна
Здравейте и от мен на всички Дюканки.Поздравявам всички за постигнатите резултати.
От доста време чета за борбата Ви с килограмите и реших и аз да опитам с този режим. 7 дни бях на ударен режим, като се придържах стриктно към правилата.Вече съм на 2 ден смесен режим. Ограничих много храната. Преди през целия ден ядях по нещо и много сладки неща. Сега се храня 3 пъти на ден, никакво сладко/позволявам си по 1 чаша кола лайт след четвъртия ден/.Пия много вода. А съм свалила само 1,5 кг./имам да свалям доста кг/.Знам, че трябва да проявя търпение, но тази резултат малко ме разколебава.Моля Ви кажете ми, че е нормално, за да си възвърна мотивацията.

# 93
Здравейте!
И аз се опитвам да спазвам диетата от 1 ноември,прегрешения 1чаша бира и 1 вафла.
Правих две от рецептите телешко фрикасе-определено не стана фрикасе млякото с жълтъците не ми се сгъсти,а хляб от пшеничени трици стана много хубав,но сложих повече мляко.Въпросът ми е какво количество може да се яде на ден от този хляб?
Благодаря!

# 94
Здравейте, aseim2, Vissi и Mishi!
Добре дошли при нас и много успехи Ви пожелавам!
aseim2, не са много килограмите, които трябва да свалиш! Аз ти препоръчвам 5 ударни дни и после режим 5/5! Това според Дюкан е най-ефикасно! Адки не може, може трици. Овесени за предпочитане, докато ги намериш може и пшенични! До 2-3 супени лъжици на ден за подобряване на перисталтиката! Не бързай да ги свалиш за кратко време - по-полезно е да бъде бавно, и за кожата също. Пий много вода!
Vissi,аз карах 10 дни ударен и резултата не беше двоен! Тук се намесват и предишни диети, метаболизъм, цилъл и какво ли не! Не се отказвай, 1,5 кг за 7 дни не е зле. Продължи и от собствен опит ти казвам ще тръгнеш надолу! А мерките взе ли преди да почнеш и сега, не усещаш ли свобода по дрехите - това е истинската цел! Кой ще пита колко тежиш, когато изглеждаш перфектно! Това за видоада е общо правило за всички диети - много да бъде! Постоянството също - и то да бъде много!
Mishi, не прекалявай с този хляб, все пак триците съдържат въглехидрат, а ние се стремим да го махнем почти напълно! А що се отнася до прегрешенията с алкохол - на всеки ще се случи, със сладкото - внимавай. Когато на някой му се дояде нещо сладко - нискомаслено кис.мляко със "степче"! Вафла хич не е добре, ама хич! Успех и на теб и водаааа!
А за термичната обработка на триците писах в предишната тема, ако искаш прочети! Иначе накратко - не се препоръчва, защото се унищожава тиамина, който помага да се обработват въглехидратите!
Що се отнася до видовете режими, аз смятам, че смесения период, който включва и зеленчуци, не трябва да се намалява, защото имаме нужда да си набавим витамини! Все пак нека сме слаби, но и здрави!

Последна редакция: нд, 05 ное 2006, 13:56 от tanita_ko

# 95
Благодаря!Слушам и изпълнявам:)!

# 96
  • Варна
Благодаря.Това имах нужда да прочета.Ще продължа и ще се надявам.
Взех си мерките преди започване.Но и там за съжаление няма промяна.

# 97
tanita_ko

супер си!
Ще карам по твоя препоръка 5 ударни.
Какво имаш предвид 5/5?

За моя ръст (164 см) може и по - малко кила да искам да съм, ама аз гледам да постигна ПОНЕ човешко тегло - до 62 да ги докарам Simple Smile Simple Smile

Айде ся имам още малко време да се подготвя психически... а на 9 трябва да ми дойде М и като знам какъв глад ще ме тресе, обаче няма да отстъпвам тоя път!!! Ама ха!

Накоравявам се яката този път, разправям наляво и надясно че ще пазя диета та после да ме е срам ако реша да ям нещо дето не трябва.
Купила съм си вече обезмаслено кисело мляко и извара, риба, имам пилешко месо, утре ще си купя дробчета или дроб, ще видя какво има в местната месарница Simple Smile
5 дни съм сигурна че ще мога да ги докарам.

# 98
aseim2 рабира се, че ще изкараш. Не е толкова трудно, само един съвет - за да нямаш проблеми с 00 (защото те са почти обещани при протеиновия период - непременно се зареди с овесени или пшеничени трици - по 3 супени къжици дневно хапвай с киселото мляко. Иначе - лошо ти се пише. Аз сълзи съм ронила - сериозно ти казвам. А 5/5 означава 5 дни чисти протеини, а после 5 протеини + зеленчуци, и така редуване до достигане на желаното тегло.

Успех!

# 99
  • да има едно лесно - на мотора
Здравейте и от мен в този студен следобед !
Бързам да се похваля как хубаво ми стана вчера на душицата : отивам да стана аз по красотна ( че в главата вече бях заприличала на  #Silly smile3532 ) и моята фризьорка ( която хич не е по комплиментите вика... ти май си свалила килца... и като се почна едно разпитване....и  newsm17 да и копна този режим... Grinning
А аз с този режим най-вече сантиметърчета свалям ...
Та затова-  още веднъж - БЛАГОДАРЯ ВИ , ЧЕ ВИ ИМА   newsm51
На новодошлите -  не се отчайвайте - резултатът идва бавно, но славно ....
А за Цептер... нямам думи   smile3521

А къде е DessiJ  newsm12 ?????

# 100
Малеее, само в събота не съм влизала в нета и гледай какво става. Добре дошли на новите мами - желая ви успех и най-вече търпение!  Hug

Някой питаше за задържането ми. Задържала съм по 1 седмица, но този път вече станаха 3 седмици. Много ми е кофти в един момент, в друг се амбицирам и си чакам реда и аз да се похваля. В момента съм ентусиазирана, че ще успея да издържа този период. Търпение, мами! Аз лично много затлачих задържанката и минах малко на 2/2, за да раздвижа малко организма.

Някой питаше за мерлузата. В темата с рецептите има за бяла риба,  а може само печена с каквото се сетите!

Кола лайт пия на корем. Много ми помага за сладкото. Не съм забелязала да пълнея. както казва Дюкан - от газове не се пълнее, може само на стомаха да ви е неприятно. Но това е лично за всеки.

Успех на всички!

# 101
  • Бургас
Ха здравейте и от мен момичета и така днес съм доволна за разлика от много от  аз проблеми с калориите май нямам доста си хапвам и ми е супер сега остава и да отслабна и този Дюкан му давам медала да си пиша какво съм хапвала да ми кажете дали има несъответствия
Първо хапнах още сутринта пилешки печени пържоли със задушен лук и лимон изстискан върху тях,на обяд същото а за вечеря си хапнах 250гр,риба тон пак със лимон,ама много солена ми се струва сякаш тази консерва дали може ама поне вкусно ми беше,другия път ще я по задуша малко че да си пусне малко от  соленото.
А за вадичката към 3,5 литра и още си пийвам
  ,ето ме мен живия пример аз аз за 7 дни съм -1,5 ама много им се радвам че от бързо свалени килограми съм си патила все пак миналата година за 3м свалих 35  и това не е работа ти казвам щом пак съм тук.
Хайде лека ви нощ за утре ще давам отчет макар че мисля след това гладуване сега няма да има много минуси но на следващото редуване ще има сигурна съм.

# 102
Малеее, само в събота не съм влизала в нета и гледай какво става. Добре дошли на новите мами - желая ви успех и най-вече търпение!  Hug

Някой питаше за задържането ми. Задържала съм по 1 седмица, но този път вече станаха 3 седмици. Много ми е кофти в един момент, в друг се амбицирам и си чакам реда и аз да се похваля. В момента съм ентусиазирана, че ще успея да издържа този период. Търпение, мами! Аз лично много затлачих задържанката и минах малко на 2/2, за да раздвижа малко организма.

DessiJ,ти като задържаш на см поне смъкваш ли или....???Обръщам се към всички мацки,прилагащи Дюкан..Помагайте с мнения относно ленивите черва от този режим.Аз всякасутрин закусвам 3с.л.овесени трици + 200гр.кисело мляко и резултата е нулев.Като минах на смесен също и се наложи да пия Gutalax  та накрая се освободих от мъките.Някой от вас няма ли такива проблеми.Или аз съм тежък случай случай?? Sad

# 103

Добро утро , Дюканчета.
      Имам голяма новина - хвалба. Разрових си гардероба и с много голяма изненада установих , че си влизам в дрешки дето съм ги носила на 5-6 кг по - малко. Дали кантара ми тогава не е бил верен /че друг беше/ или наистина съм свалила на сантиметри /тогава не съм се мерила/  newsm78 , няма значение . Важното е , че имам вече доста " нови " дрешки. newsm44
     Хайде , хубав ден , после пак ще ви нагледам.

# 104
LUZORO, триците ги пия с чаша гореща вода, сутрин на гладно, можеш да ги разпределиш по една суп. лъжица- сутрин, обед и вечер, поне в книгата така пише -може пък по-голям ефект да усетиш.
Вече си влизам в панталоните от преди бременността, с малко зор, но пак е успех- до скоро не си и мечтаех даже.

Общи условия

Активация на акаунт