Нашите цветя - обща тема 12

• 35 581
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Да, и аз съм в чудо с мястото. Т.е. достатъчно място със светлина нямам. Чак се замислих дали да не ги слагам и в банята.  😆 Има голям прозорец.

# 406
Ох, момичета, големи сте подстрекателки с тези екзотични красиви цветя Simple Smile!
Наина, разкошна папрат- не съм виждала никъде по магазините такава красота!
Миоки, може ли снимка на сингониума( ти ме зариби по розовият сингониум, и колко безсънни нощи имах докато се сдобия с него Simple Smile).

# 407
Lollo, съжалявам ама явно е заразно Joy

Soft, в банята става, даже за някои видове, основно тропичните, е много добро място щом има прозорец. Даже съм виждала в баня без прозорец с постоянно включено изкуствен осветление Smiley

Natt***, кой точно сингониум искаш да покажа? Моите или тези на които се точа?

# 408
Няма какво да се чудиш толкова, аз в банята имам тамън две. Един замиокулкас и бамбук си живеят щастливо 😊
Въх, за доставка от етси искат по $20-30. Поне това за сега ще ме спре

# 409
Ама от менюто избра ли си Европа да ти показва само от такива продавачи? Иначе, да скъпичка е доставката.

# 410
Миоки, показвай и твоите и тези на които се точиш Simple Smile!

# 411
Не виждам такава опция при филтрите, избрала съм само ships to bulgaria
Иначе като се знам, рано или късно ще прежаля някой лев и ще поръчам нещо Simple Smile
Не знам дали такъв сингониум гледаш, обаче на мен ми останаха очите в този
Скрит текст:

# 412
Laughing
Моите
Албо
Скрит текст:

Мохито
Скрит текст:
Бяла пеперуда или обикновения зелен
Скрит текст:
Неончето
Скрит текст:

Поръчах го преди малко
Ngern Lai Ma var.
снимката от обявата
Скрит текст:
трябва да изглежда нещо такова като порастне
Скрит текст:

Хасела съм и Syngonium podoyphyllum Three Kings ама ще е малко по-нататък.

Lolloр като напишеш в сърч бара нещо, горе в ляво има един бутон All Filters
ето виж
Скрит текст:
Имам точно такъв, но вади второ чисто бяло листо, а е мъничък - виж първата снимка от моите и ще се наложи да го режа без време, за да стимулирам промяна в окраската с надежда да пусне повечко ззелено, че иначе ако умре голямото листо и ще остана без сингониум.

# 413
Нова красота,която много ме радва:smile:
Крокодилска папрат

Искам да се сдобия с такава папрат Heart

# 414
И това зад нея също изглежда интригуващо. Какво е?
Скрит текст:
Прилича на аlocasia black velvet

# 415
Нова красота,която много ме радва:smile:
Крокодилска папрат

Искам да се сдобия с такава папрат Heart
Моята е от немски сайт,никъде в България я няма.

Lollo,това зад крокодилската папрат е Alocasia Black Velvet.

Ето малко сингониуми.

# 416
Леле, Наина, прекрасни са Heart Eyes Two Hearts ! Ако решиш да продаваш пу да съм първа Simple Smile.

# 417
Леле, Наина, прекрасни са Heart Eyes Two Hearts ! Ако решиш да продаваш пу да съм първа Simple Smile.

Вчера ми пристигна сфагнума и ще ги режа.Всички тия ги държа на прозорец,станаха големи и мястото вече свърши:grinning:
Ще те имам предвид.

# 418
Сингониумите са супер лесни за размножаване. Пускат много бързо коренчета във вода, в перлит, в сфагнум. Не съм фен на сфагнума, че много трудно се маха после от корените, а не е желателно да се сади в почва с много мъх останал по тях.
Днес нарязах моя зеления, че беше станал много рошав и стърчащ във всички посоки. В момента имам букет от по едно листо, които ще насадя след 2 месеца и напролет ще е подновен и спретнат Laughing

# 419
Миоки,сфагнума го слагам и в почвата,че задържа влага,въздуха в къщи е сух.Преди да ги прехвърля в почва ги оставям малко във вода и бързо пада.Имам и перлит,но може и във вода да ги оставя. Имам едни филодендрони които по-бързо ще пуснат корени в сфагнум.

Общи условия

Активация на акаунт