Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 446
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 275
Абсурдна звучи тази цена от 120 лв. предвид и количеството продукт по артикул.
Освен това, Hydra Zen е един от най-евтините кремове на марката.

# 1 276
  • Пловдив
И на мен от Спиди този месец винаги ми искат ПИН.Преди не са ми искали и винаги искат и да се подпиша. Поръчвам до адрес .

# 1 277
Е не, много са нахални. Аз също поръчах и платих, уж всичко беше ок и после ми писаха, че ще ми откажат поръчката. И сега бам - за 120 лв ако поръчам, дали ще ми я откажат...

# 1 278
   Добре де, а защо плащате предварително? Наложеният платеж може и да е българско явление, но то защитава именно клиента. Наложен платеж не означава, че трябва да платиш в брой. Пак може с карта. Но не чакаш да ти върнат парите. Законовият срок за връщане на пари е един месец. Споменах вече, че съм търговец. В моята работа не чакам месец, защото не е необходимо, като имам да връщам, връщам веднага. Но по закон е месец.

# 1 279
Защото не винаги, даже в повечеето случаи не аз получавам пратките. Не искам да ангажирам никого с плащане, не нося пари в брой със себе си и за мен е затруднение да търся банкомат, за да оставя пари да ми платят пратката. Или пък трябва да правя превод. Едно е само да я подадат на някого, друго е да ги ангажирам и с плащане... Но след тази дискусия наистина приключих с предварителното плащане. Дори последните две поръчки, които направих вчера и днес преди разговора, по интуиция пуснах с наложен платеж и до офис. То се е видяло, че трябва да се мъкна до там.

# 1 280
   Азалия, разбирам, така е. Няма общи правила. Действаме според ситуацията и опита Simple Smile

# 1 281
Нямам проблем със СПИДИ, поръчвам до офис и с наложен платеж. Не виждам проблем и в това  да имам "някой лев в джоба".

# 1 282
Не виждам проблем и в това  да имам "някой лев в джоба".
И аз не виждам проблем нито пък казах, че е проблем. 🙄Просто е въпрос на личен избор. Не искам да имам "някой лев в джоба", а само карта или телефон, с който плащам и това е моят избор.

# 1 283
Аз винаги поръчвам с наложен платеж. до офис, защото така не ангажирам близките си да чакат куриера. Вземам сама пратките си, плащам на място с карта и мога да се откажа от поръчка, ако размисля или съм поръчала нещо погрешно.

# 1 284
  • София
Аз също поръчвам с наложен, много рядко плащам с карта. Последно от xpertbeauty направих поръчка и платих предварително и ми кенселираха поръчката. Чакам още да ми върнат парите🙄
В Спиди винаги ми искат ПИН.

# 1 285
Нямам проблем с Еконт,а в Speedy искат ПИН някой път друг път не ,зависи от куриера

# 1 286
Намаление от 30% в сайта на Maison Violet https://www.maisonviolet.com/?lang=en, включително и на лимитирания https://www.maisonviolet.com/products/cycle-001 с код CYBERTUESDAY.
Доставката е безплатна ( без мистрите)

tuali, дано се разреши максимално бързо проблемът с пратката

Моята поръчка от италианците е със статус completed, но не съм пилучила още тракинг номер, нито пък го виждам в профила си.

# 1 287
  • Бургас
В Парфимо са заредили мостри на Монтал и Мансера.Ла Бел ле парфюм в Нотино е 109лв. за 50-ка и е с безплатна доставка.Цената му е супер за продукт.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 09:32 от Bright Crystal

# 1 288

Другарки,внимавайте много с този изпечен мошеник от олх

# 1 289
Наясно сме, никой от форума не се е засилил да си купува Мансера и Монтал от олх, още повече че се предлагат достатъчно изгодно в коментираните тук сайтове. Ментета винаги са се продавали и купували и няма сила да спре тази търговия, всеки си преценя за себе си риска.

Общи условия

Активация на акаунт