Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 117 618
  • 1 327
  •   3
Отговори
# 1 260
Спиди имат някаква безумна практика! Конкретно с тоя ПИН, който всеки път искат! Не знам при вас как е! Не дай си, Боже,  да пратя някого да получи - то са едни разпити! Звъняли са ми да потвърдя ЕГН на човека, когото изпращам! Безумно е! Не мисля, че това за мен е опция номер едно като отивам с парите си! Категорично и откровено подобно поведение граничи с обидата! Пък даже и получавайки вкъщи - пак пин! Ами ако нямам или не съм благоволила да видя съобщения?!...И при условие, че не за първи път куриерът идва на този адрес?! Всеки път все едно се запознаваме и за първи път се виждаме! Има нещо дълбоко сбъркано! Разбирам хората, че си вършат работата, но....С Еконт поне нямам подобни проблеми, гъвкави са. Но със Спиди леко поповдигнах па"рата  за да се разберем! Подобни детективски истории ми идват в повече!

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 00:53 от Никой като Някой

# 1 261
На мен спиди ПИН са ми искали понякога в офис, при доставка на адрес - никога.
За потвърждение при получаване, случвало ми се е еконт да звънят на получателя (който е пратил мен) за потвърждение. Въпреки, че аз плащам, нали. Но това го разбирам донякъде, те не знаят колко е важно това, което се получава и дали наистина е ок да дойде който и да е да ги вземе...

# 1 262
Никога не са ми искали пин от Спиди. Не знам дори какво е това. Пратки получавам почти през ден, но винаги ги вземам сама или вкъщи семейството ми. Поръчвам само и единствено с наложен платеж и правя преглед пред куриерите.

# 1 263
При мен е всеки път! Досадно е, не че не става и по по-благороден начин, но.....! Разбирам, че има формалности, но.. е прекалено! Винаги могат да ме открият, на адрес съм!С Еконт нямам подобен  проблем!

# 1 264
С куриера на Спиди се сприятелихме и той ми обясни, че стават злоупотреби в големите градове, предплатени пратки се дават на грешни хора и затова са въвели пин код или презиме искат. На мен рядко ми искат и не се чувствам обидена, все пак това е въведено за допълнителна сигурност на получателя. Ако пращам някой да ми вземе пратка, винаги му препращам съобщението от Спиди, проблем не съм имала никога.

# 1 265
Здравейте,
И аз идвам с въпрос относно объркан парфюм вместо едп, изпратен едт
Разбираемо, покрай повечето пратки, стават грешки. Въпросът ми е за Elinor,  има ли проблеми при връщането /замяната, някой има ли опит с тях?
Имала съм подобен случай с един Шанел - никакъв проблем, смениха ми го без въпроси и накрая се замислих дали аз не съм сбъркала парфюма. Много са точни. Hands Plus1

# 1 266
Да, знам за злоупотребите. Но при условие, че курерът отива на точен адрес, звъни на точния човек, който очаква неговата пратка, приготвил е парите в брой за да улесни куриера, който не си носи пос терминал за да платиш с карта.....и ти поискат пин.....и ти почваш да ровиш за пина....къде точно беше....коя дата....

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 00:04 от Никой като Някой

# 1 267
Звучи по-скоро като неопитен куриер, не като практика на Спиди като цяло.

# 1 268
От години ги ползвам, познавам куриерите и офиса в близост. Звучи ми като престараване към указанията. ...Оплаках се като цяло! Пожелавам лека вечер и повече усмивки в другата тема.Revolving Hearts

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:00 от Никой като Някой

# 1 269
Искането на ПИН и лична карта е практика на Спийди. По система го изискват, или пин или три имена(при лично вземане), при пращане на друг да получи пратката пин, ако няма пин телефонно обадждане + лична карта.

# 1 270
Пин на мен Спиди винаги ми искат, не помня някога да не са ми искали. Получавам го на смс, заедно с номер на пратката. За взимане от офис става въпрос. Никога не съм имала проблем с това друг човек да вземе пратка от мое име, даже тази събота майка ми взе една вместо мен. Пратих й скрийншот на смс-а и това е. Явно зависи от куриер до куриер.

# 1 271
https://www.notino.bg/lancome/hydra-zen-podarchen-komplekt-za-zheni/   120,90
Тази цена реална ли е ? Днес получих този подаръчен комплект от споделената тук оферта миналата седмица.

# 1 272
   За кода от Дъглас, една съфорумка ми писа и вече ѝ го изпратих. Реших, че няма какво да чакам до утре. Ако тя не го използва, да го напише тук.

# 1 273
Тази цена реална ли е ? Днес получих този подаръчен комплект от споделената тук оферта миналата седмица.
На мен днес сутринта ми се обадиха да ми заявят,че поръчания сет не е наличен Smile и сега го пуснали на 120лева.Това се казва 100% печалба.Между другото моята поръчка от Скарлет направена на 21 се очаква в четвъртък,що за доставка е това 10 дена/че те от Китай идват за толкоз/:close:

# 1 274

При мен е наличен в кошницата на цена от 25.40 лв. Явно е останал запазен с цената, на която е бил преди да се изчерпа, тъй като не бе наличен.А валиден код към момента за нотино има ли?

Общи условия

Активация на акаунт