Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 117 646
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 245
Претоварени са в момента, никой не го отрича (току що получих пратка с Еконт, минава 20 часа), но Еконт е едно, Спиди съвсем друго, а останалите куриери са трагедия...

# 1 246
Мили хора, не се ядосвайте! Заради подобни неразбории и предвид обстановката ограничих на макс задгранични покупки. Отделно  отдавна се принудих на наложен платеж, колкото и да е неудобен. Със Спиди отделно имам дълга сага и почти е излишно  да коментирам! Накратко свиквам с хаоса с огромно търпение. Head Band Wink

# 1 247
Здравейте,
И аз идвам с въпрос относно объркан парфюм вместо едп, изпратен едт
Разбираемо, покрай повечето пратки, стават грешки. Въпросът ми е за Elinor,  има ли проблеми при връщането /замяната, някой има ли опит с тях?

# 1 248
Скарлет явно плащат някакви изключително евтини цени на Спиди, нямам друго обяснение, защото моята поръчка (поръчана на 19.11) пише, че е пристигнала от София в Пловдив и се намира в офис (на 25.11) - независимо дали това е централен офис или квартален офис как пък в Пловдив не могат да я докарат до моя квартал или ако е в офиса - не могат да я подредят 6 дни -oчаквана дата 1.12 Grinning Какъв абсурд - явно плащат по 50 стотинки на брой пратка на Спиди , затова и услугата е такава Grinning

Скрит текст:
           Относно Douglas - що се отнася до забавени пратки - на втория ден се обаждайте и питайте ще я получите ли -аз поне така правя и те ми отговарят да или не - и на коя дата ще дойде. Не искам да се отказвам от тях, като цяло се стараят да оправят грешките си.  
         Clotilde, 30% върху ненамалени продукти е добре като за техния магазин - в такива случаи предлагат 20%.
Иначе аз хванах един детайл, който ми спести нерви последно време, понеже имах следния проблем: обикновено винаги ми объркваха поръчките и все се чудех аз ли съм накапана, че все моите неща са объркани - объркани парфюми, липсващи минита, липсващи несесери, липсващи мостри, заменени продукти на Диор с Клиник - и си казах край на онлайн плащането, нищо вече няма да плащам предварително и само една мостричка да липсва, връщам цялата пратка и изобщо не ми пука колко е добра цената, изморих се да им се обаждам, просто веднага на момента след преглед няма да я платя и ще я върна, макар и по принцип да не връщам неща.
          И интересно как с наложен платеж всички проблеми изчезнаха, на етикета отгоре подробно беше описано какво съдържа, а (с карта преди това пак пишеше, но обобщено т.е. не всички артикули бяха описани и съотвено липсваха). Вместо да се радват, че им плащаме с карта, те злоупотребяват с това. Винаги съм се чудила как не могат да не изпуснат някой артикул - все пак аз поръчвам около 5 неща - не могат ли да броят до 5, то поне да бяха 50 неща, човешко е да объркат, но за 5 артикула да става проблем и то всеки път  - не го вярвам. Затова вече - с наложен платеж.

# 1 249
Здравейте,
И аз идвам с въпрос относно объркан парфюм вместо едп, изпратен едт
Разбираемо, покрай повечето пратки, стават грешки. Въпросът ми е за Elinor,  има ли проблеми при връщането /замяната, някой има ли опит с тях?
Няма да имате проблем, до сега в няколко случая са били напълно коректни и отзивчиви.

# 1 250
  • До сърцето...
Да внеса моите 5 стотинки в историята с куриерите.
Спиди са много зле при вече платени пратки, трудно проследяване, своеволни решения (както в случая), никакви рекламации, абе... с тях само наложен платеж. Говоря от няколкогодишен опит, и с бг пратки, и с такива от чужбина.
Когато поръчвам винаги гледам кой е куриера и ако е Спиди - само с наложен платеж и до офис. Никакви куриери и вече ми е мирна главата. Последно се ядосвах миналия месец и то поради грешка на ММ да поръча до адрес (куриера ни лъгА два дни и после не можахме да открием къде е пратката, за да я пренасочим към офис)
Скрит текст:
Наблюденията са ми от няколко офиса в София и два града в провинцията.

# 1 251
  • София
Чакам поръчка от Spray parfums  - имам е-мейл от UPS.  С тях ли доставят в България или и те се прехвърлят към любимите Спиди/Рапидо на наша територия?
Получавала съм 4-5 пратки с UPS досега и поне в София разнос правят In Time, които са представител на UPS за България.

# 1 252
Цял ден днес не съм чела и сега влизам и гледам драми с куриерите. Направо ми се изправи косата. Много неприятни ситуации, наистина.
Tuali, надявам се някакси да се разреши твоя казус. Много е деликатно положението щом куриерът ти е близък. Според мен трябва да си предявиш претенциите към Спиди. Може пък грешката наистина да е на момчето - не ги ли маркират те като доставени?

Направо недоумявам и аз как е станало така. Той самия няма интерес да маркира нещо доставено, а да не го, тъй като, както стана ясно, после в неговия джоб бъркат. Отделно, дори тел. номер на товарителницата да е бил сбъркан, все си мисля, че щеше да види адреса и името и да се сети, че е за мен. Пък даже и да не се сети, най-близко до ума е да го върне към офис до поискване (както се е случвало неведнъж преди). С Рапидо винаги има някаква такава ситуация, но този път е върха. Самото прехвърляне между Рапидо и спиди явно е пълен хаос...

# 1 253
Относно куриерите и проблема на tuali - да, глобяват конкретния служител без да е доказано, че точно той е виновен, което е меко казано нелепо. Говоря от първо лице; знам за какво иде реч. Та, tuali, ако има друг вариант, спести му проблемите на куриера, за да не остане с половин заплата за месеца.
По другия въпрос - винаги плащам с наложен платеж; иначе правят, каквото си искат. Много по-лесно е така, поне за мен. Най-малкото не затваряш едни пари на вятъра. Изключение правя, когато поръчвам от Емаг, защото ме дразни тяхната такса от 2 лв. за НП. Не че ще забогатея/обеднея с 2 лв., но пък винаги мога да ги използвам за друга поръчка, нали така 😁 Пък и честно казано, никога не съм имала проблеми с поръчки от тях.
Иначе, аз приключих ЧП с поръчка на Modern Muse Nuit от Скарлет. Поръчах като гост, за да ми хване кода за 15%. Ще държа лично отговорен Някой като никой, ако не ми хареса 😉

# 1 254
  • Пловдив
Според мен не си мълчете.Нека куриера да се поизпоти и да има стимул да намери пратката.В крайна сметка той е е във фирмата и има как да я издири.

# 1 255
Много неприятно, че така ви се е случило, аз не мога да се оплача.
Моята поръчка от Скарлет от 19 - ти пристигна на 24 - ти, всичко беше наред, но аз винаги поръчвам до офис с наложен платеж.
Чакам поръчка от Делириум.
Какъв е кодът за Скарлет който работи с поръчка като гост?

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:56 от silver pearl

# 1 256
  • София
Promo15

# 1 257
Сега като се замисля много, много сте прави! Аз, понеже съм коректен човек и си мисля, че като си платиш на хората да не те чакат и те ще хвръкнат да те обслужат на мига. Да, ама не! Точно като не си платиш при поръчката, ще търчат да те обслужат веднага, за да си вземат бързо парите... Ами, ето затова е полезна темата - освен че е пълна с информация, то тя и ни отваря очите, когато живеем в самозаблуждение. 

# 1 258
Утре сутрин (при мен това е малко преди обяд Simple Smile  ), като им мине кибер понеделника в Дъглас, ще си прегледам за последно кошницата. Подозирам, че нищо няма да ме изкуши и въпросния код за 30% на НЕНАМАЛЕНИ продукти, ще го напиша тук. Може пък да свърши работа на някого. До края на този месец бил, а утре е последния ден от месеца.
   За Спиди - самата аз имам онлайнмагазин. В продължение на няколко години работихме успоредно с Еконт и Спиди, да имат клиентите избор. Със Спиди отдавна вече нямаме договор, макар поне веднъж месечно да ни "ухажват". Беше ми дошло до гуша, вместо да си върша моята работа, да разследвам къде са пратките на клиентите, какво са ги излъгали и кога ще си ги получат. Сега и аз чакам една пратка от Нотино по Спиди, щеше да е за петък, не дойде и днес. Не я и чакам скоро. Черни петъци, Коледи, празници, все е така. За мен си е, не ми е важно, не бързам. Цените на Еконт са значително по-високи, но с тях проблеми нямам и не се чудя на клиентите какво да отговарям. Ако ще е за утре, е за утре. Със Спиди хвърляш боб.

# 1 259
Винаги плащам с карта през сайта. Удобно ми е, защото ако случайно не съм в работата, я оставят на портиера, а ако не съм вкъщи, я оставят в магазина отдолу. По празници обаче, когато е натоварено, всичко пускам с наложен, точно заради такива ситуации. Пак плащам с карта, ама през пос терминала на куриера на Спиди. Еконт ми създават супер дискомфорт като често не носят терминал, днес отново търчах да взимам пари от колеги, не обичам да оперирам с кеш и нося дребни суми само в мен.
И да помоля ако някой случайно не си хареса Том Форд Ноар или му е нетраен, да драсне, ще го приютя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт