Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 709
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 285
Дори да е аутлет за козметика, продуктите с изтекъл срок на годност трябва да се бракуват. Ставаше върос за фон дьо тен, използването на такъв продукт след изтичане на срока му е опасно за здравето и може да причини проблеми с кожата.

# 286
Скарлет не ми плащат да съм им личен защитник, но понякога съмнението отрявя повече. Но по принцип си права! Можеш да се възползваш от редовните цени в срок.
Медицинско лице съм с магистратура. Мога само да кажа, че всичко е условно поради нечии европейски указания. Няма да призовавам към безрасъдност, но всеизвестно е, че и лекарствата могат да бъдат с удължен срок на годност до 6 мес. , ако това ще успокои, уплашените за здравето си. Предвид кожната ограничена резорбция....и достигането до общото кръвообращение и  т.н.....оставям преценката на вас!

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 00:45 от laki

# 287
Аутлет за козметика продава продукти, които са с изтичащ, а не изтекъл срок на годност. И този срок е не по-малко от 6 месеца до изтичането. Преоценката е повече от 50%, а изтече ли срокът, задължително се бракува и предава за унищожаване.

# 288
  • при морето
Код за Дъглас има ли?

# 289
Искате ли да се придържаме към темата за парфюми?

# 290
Искате ли да се придържаме към темата за парфюми?
Не, Скарлет е сайт като всички други и е добре да се знае, че е на ръба и трябва да се поръчва с повишено внимание.
Не бих ползвала фон дьо тен и въобще течен продукт с изтекъл срок на годност. Дерматитът е много страшно заболяване, което често не се лекува въобще и не е добре да се рискува със стара козметика.

# 291
Аз само едно не мога да разбера - голям скандал се вдигна за Скарлет. А защо не се коментира така факта, че козметиката на парфимо също е с изтичащ срок, ако не и изтекъл?!
Днес проверих няколко продукта и от Нотино, които съм поръчвала. Ами и те са с доста наближаващ срок на изтичане…
Едно и също се коментира на всяка страница, вместо да се разлисти темата.

# 292
Вчера получих неочаквано обаждане от Прити шоп. Предупредиха ме, че още ден ми пазят парфюма, ако не ида на място да го взема... А аз не знам, че е там и ме чака?! Дори не помня от кога беше тази поръчка. Един четвъртък, доста хора поръчахме тогава, имаше хубави намаления. Не получих имейл, обаждане, тогава. И чаках понеделник да дойде и звънях в онлайн магазина и те казаха, че не виждат поръчка на мое име и да си чакам известието..
Както и да е. Взех си го, защото много исках пак да го придобия..
Есента така да му отива!!

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 13:17 от Be_Special

# 293
Познаваме си сайтовете (Wink). Никой от тях не предпочитам, имат си плюсовете и минусите, като от едните купувам едно, от другите - друго и винаги мога да се преориентирам. Устройват ме ценово като се има предвид колко ще използвам даден продукт, а той никога не е един Head Band, а и човек винаги иска да опита нещо повече, стига да има възможност. Та от тази гледна точка....Вероятността да се попадне на продукт с изтичащ срок на годност , но на тройна цена не е по-малка. Но тук се засяга темата за доверието и предпочитанията. Не знам защо, но не страдам от параноята, че искат да ме измамят непременно и  на всяка цена.
Иначе да алергизирането е продължителен процес, понякога и необратимо.

# 294
  • Sofia
Днес очаквам четка на MAC от Скарлет.  Нямам притеснения за срока на годност. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 295
А защо не се коментира така факта, че козметиката на парфимо също е с изтичащ срок, ако не и изтекъл?!Днес проверих няколко продукта и от Нотино, които съм поръчвала. Ами и те са с доста наближаващ срок на изтичане…
Напротив, коментирало се е. Нямам против изтичащия срок на годност, само изтеклия.., най-вече за спирали, кремове, ФДТ..
Няма да призовавам към безрасъдност, но всеизвестно е, че и лекарствата могат да бъдат с удължен срок на годност до 6 мес. , ако това ще успокои, уплашените за здравето си.
Може да се удължи срокът след преглед и оценка на продукта по установения ред, но за конкретните продукти, които върнах, нямаше такова удължаване, а срокът беше изтекъл преди 9-10 месеца, дори не е изтекъл току-що.

# 296
09.11. -15% на Серуми или дневни кремове с цена под 59 лв

https://douglas.bg/singles-days/9-11

# 297
Дами, имаше някакъв код за отстъпка над 100 лв в parfimo, но не мога да го открия сега. Има ли и някакъв друг действащ код в момента?

# 298
Козметика с изтекъл срок по правило се бракува. Но пък е обичайна практика да се намали цената, когато наближава срокът на годност. Иначе той - срока за какво ни е? - един вид гаранция . Няма да ви отрови, все пак козметика е, просто не може да се гарантира стабилност и качество, т.е производителят/търговецът не носи отговорност след това ....
Скрит текст:
А защо не се коментира така факта, че козметиката на парфимо също е с изтичащ срок, ако не и изтекъл?!Днес проверих няколко продукта и от Нотино, които съм поръчвала. Ами и те са с доста наближаващ срок на изтичане…
Напротив, коментирало се е. Нямам против изтичащия срок на годност, само изтеклия.., най-вече за спирали, кремове, ФДТ..
Няма да призовавам към безрасъдност, но всеизвестно е, че и лекарствата могат да бъдат с удължен срок на годност до 6 мес. , ако това ще успокои, уплашените за здравето си.
Може да се удължи срокът след преглед и оценка на продукта по установения ред, но за конкретните продукти, които върнах, нямаше такова удължаване, а срокът беше изтекъл преди 9-10 месеца, дори не е изтекъл току-що.

# 299
  • София
Всеки има право да си продава каквито иска изтекли и счупени неща, щом е решил че това е ОК за бизнеса му и не го е страх от закона. Но! Задължително трябва да напише в описанието на продукта, че е изтекъл/изтичащ еди си кога/ счупен/ ожулен или каквото и да е и че цената за това е такава. Така потребителят няма да е подведен. Да припомня че Скарлет ми пратиха счупени сенки на сол...
Не съм видяла информация в сайта, че стоките са стари/бркаувани/изтекли/изтичащи/счупени като предупреждение и обосновка за цените. Поправете ме ако греша Wink.

Общи условия

Активация на акаунт