Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 794
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 345

Много благодаря за кода! До кога е валиден?

Не знам - не се споменава и не го видях написано някъде по профилите.

# 346
Парфимо смайват с бързина - днес поръчах и вече пътува 😳 В мейла са добавили и това уточнение (или и преди го е пишело)

Скрит текст:
ВАЖНО! Всички пратки пътуват с транспортна застраховка и опция 'Преглед'. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци - външни видими дефекти, повреди, удари и други щети, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера незабавно, както и да уведоми Дружеството на email: info@parfimo.bg. При приемане на пратката от Потребителя без забележки, последващи рекламации за липси и явни недостатъци са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката, Потребителят губи правото си на привеждане на констатираните липси и явни недостатъци в съответствие с договора за продажбата.

# 347
  • Бургас
Чакам някой сайт да зареди SISLEY Izia La Nuit, на по- нормална цена. Не разбирам защо цената му е толкова брутална.50-ка в момента дори с намалението от 20% в Дъглас е 249лв., а 100-цата е 364лв...Искам да си го купя, но такива пари не бих дала, парфюмът е много качествен и го искам.Ще дебна по- приемливи цени https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-La-Nuit-64679.html

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:45 от Bright Crystal

# 348
В Дъглас, освен намалаението, може да се използва и талона за Clarinns. Добра отстъпка се получава.

Кой талон?

# 349
  • Стара Загора
В Дъглас, освен намалаението, може да се използва и талона за Clarinns. Добра отстъпка се получава.

Кой талон?

Скоро в сайта можеше да се поръча като подарък мостри на Clarins (идваха еднакви в червена кутия) и към тях имаше талон за 20лв отстъпка при поръчка над 100лв.

# 350
Охооо ето това е вече супер промоция.
Аз не се наредих за тези Clarins. Отчитам го като грешка. Сега този талон щеше да ми дойде идеален.

# 351
Аз имам такъв талон, който няма да ползвам. Мога да го изпратя на  лични утре сутрин, че е в офиса. Мисля обаче, че имаше ограничение за поръчки над 100 лв.

# 352
   Преглеждам понякога тази тема. Много ги харесвам и двете парфюмни Simple Smile , но не пиша, защото не съм от компетентните, а от любителите. Та видях оттук комплектчето с миниатюри на Clarins от Дъглас и поръчах и аз, да не остана по-назад. Добавих и още нещо дребно за 20 лв., някак неудобно ми стана да ми подаряват без покупка Simple Smile Днес получих и платих, а чак след работа отворих и видях, че... съм си платила само за подаръка. Другото го няма. Писах. Да видим. От Дъглас никога не съм поръчвала онлайн, само от физически магазин съм купувала. Биваше ли така да ме разочароват с първата поръчка! Никой няма да обеднее с едни 20 лв., но лошото впечатление остава дълго.

Самоцитирам се, за да си оттегля лошите думи Simple Smile . След като в петък писах, ми се обадиха в понеделник и днес вече си получих поръчаното. Стават грешки, навсякъде човешки същества работят, за мен е важна реакцията при грешка. Така че ще се поръчва пак. Днес имат 20% намаление.

# 353
  • София
Днес станаха 7 работни дни, откакто са ми превели парите и все още не са налични по сметката ми. Тук проблемът предполагам идва от банките, но вчера звънях на Нотино към 11:00, казаха ми, че колегите им ще проверят какво се случва, но все още нямам никакъв отговор, а все пак са минали повече от 24 часа.
Никак не ми допада това бавене и чакане...
Пишете им отново, за да имате официална кореспонденция
7 дни да не дойдат пари е абсурд, просто не са преведени
Имам ъдпейт - интересно, но след вчерашното ми обаждане парите се появиха по сметката ми днес вечерта, но от тях така и нямам официален отговор по имейл какво е причинило забавянето.
Мисля да им драсна едно имейлче с оплакване и за двата проточени срока, да видим какво имат да кажат по темата.

# 354
Здравейте!
Тестера на Hermes Jour d'Hermes идва ли с капачка? Simple Smile
Моят е с капачка

# 355
И моят е с капачка и с тестерска кутия.

# 356
Тестерите на Amouage дали пристигат с капачка?

# 357
Чакам някой сайт да зареди SISLEY Izia La Nuit, на по- нормална цена. Не разбирам защо цената му е толкова брутална.50-ка в момента дори с намалението от 20% в Дъглас е 249лв., а 100-цата е 364лв...Искам да си го купя, но такива пари не бих дала, парфюмът е много качествен и го искам.Ще дебна по- приемливи цени https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-La-Nuit-64679.html
Мисля, че тук е малко по-изгодно:
https://www.flaconi.de/parfum/sisley/izia/sisley-izia-la-nuit-ea … l#sku=80057906-50
С код HAPPYSINGLES има 20% отстъпка и 50-ка излиза 88.76 евро, както и безплатен подарък изненада за Singles' Day.

# 358
Тестерите на Amouage дали пристигат с капачка?
С обикновена цилиндрична. Не са тумбестите капачки.

# 359
notino.bg : 11% намаление на всичко с код: SINGLES Важи само за днес.

Общи условия

Активация на акаунт