Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 714
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Парфимо чудна цена бяха сложили на тестера, но бързо се усетиха...

# 781
Благодаря за кодовете за Парфюми шоп, сработиха! Сега се чудя дали при изпращане на поръчката се намаля цената за доставката, защото в момента все още ми се начислява автоматично. Thinking
Ех, пак изпуснах Извънземното за минути, отдавна го дебна. Sad

# 782
  • София
Сайта на Kilian.

# 783
Благодаря за кодовете за Парфюми шоп, сработиха! Сега се чудя дали при изпращане на поръчката се намаля цената за доставката, защото в момента все още ми се начислява автоматично. Thinking
Ех, пак изпуснах Извънземното за минути, отдавна го дебна. Sad
Може като Ви звъннат да уточните че искате до автомат на Спиди така доставката е безплатна за поръчки над 10 лв.

# 784
Зарадиха доста аромати, проверявайте ако следите нещо. Май няма актуален код?!!
Грабнах старата версия на Ангела, Алиен Есенс Абсолю и на сляпо това:
https://www.parfimo.bg/elie-saab-le-parfum-intense-eau-de-parfum … eni-90-ml-tester/
Сега остава и да ги получа 🙏Дълго не бях пазарувала от Парфимо, но при тези изкушения и тази тръпка, ах как ми се вдига адреналина 😂

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 18:39 от Ellinor*

# 785
  • на земята
За парфимо бг какъв беше кода?
Благодаря

# 786
Няма код!

Но и аз съм доволна от цената на стария Ангел дори и с доставката. Wink

Mon Guerlain също са заредили + тестери + във всички разновидности - Intense, Florale, Bloom of Rose..

# 787
И се разхвърчаха La Belle-и.. 
[video][/video]

# 788
  • Бургас
Парфимо са заредили и много Шанели, има Коко Ноар, който засичам там изключително рядко.Алюр едп също е на хубава цена/тестер/ 100мл. за 187кинта.

# 789

Добри оферти, особено на Ла Бел.

# 790
  • Стара Загора
Има и новото Туили Джинджър 85 мл тестер за 95 лв. Чудна цена.
Бяха пуснали и МЧР Нектар, която е само за френския пазар. Виждам я на 57 лв и за 1 мин докато отворя, стана 58,30 лв.
Има и тестер 75 мл Идилия ЕДП, но аз такъв флакон не открих? 🙄🙄
Както и ЕДТ 30 мл за 57 лв.

Заредени са новото Алиенче Годес, Ариана Рем, Идол Аура, Ирезистибъл едТ тестер и някакви Мансери, Том Форд.
Не знам дали още са налични, но имаше спряната Фреш от МЧР тестер мисля 100 мл за 77 лв. Както някакви по 10 мл от Алегориите. Също ретро Нахема и Bagatelle.

Скрит текст:

И сет с новия спрей за коса и тяло на Мароканойл. Има и с 30 мл.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 18:37 от iv4enceto_91

# 791
Както мислех да приключвам с парфюмите и офертите за черен петък, така изведнъж се увъртях с поръчки от няколко магазина. За капак се появи Армани Есенза и нямаше как да пропусна - остана една бройка, ако има желаещи.

https://www.parfimo.bg/giorgio-armani-acqua-di-gio-essenza-eau-d … aje-75-ml-tester/

# 792
  • Pazardjik
Аз успях. Отдавна го исках! И... свърши..
Излизат,че не са налични и двата и аз ги следя Sad

# 793
Аз днес анулирах поръчката си от петък от Скарлет с TF Noir. Желаещите, следете за наличност.

# 794
Няма код!

Но и аз съм доволна от цената на стария Ангел дори и с доставката. Wink

Mon Guerlain също са заредили + тестери + във всички разновидности - Intense, Florale, Bloom of Rose..
Intense на колко лв беше 100мл

Общи условия

Активация на акаунт