Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 813
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 300
Поправям те: няма право да продава каквото си иска изтекли и счупени неща, щом е решил, че е ок.

# 301
Огромно намаление в Гръцкия ScarletBeauty. Дано да видим подобно и в българският.

# 302
На сляпо към поръчка от parfimo с други продукти прибавих Sound of Donna Trussardi просто заради хубавата цена и приятната пирамида. Смятах да стои за подарък, но все пак го отворих и наистина е просто чудесен за тези парички!! Препоръчвам - и за подарък, и за придобиване. Цената му играе +/- 2-3-4 лв., но определено си заслужава!

# 303
За да не е спам - тестер Jeanne Lanvin дойде без капачка, но е за близко момиче, което го ползва и не е проблем.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:10 от bubanka

# 304
Код за Parfimo до колкото знам няма в момента, мисля беше до 07.11. И като споменах Parfimo изненадващ e-mail от нях за налоичност на https://www.parfimo.bg/serge-lutens-daim-blond-eau-de-parfum-50-ml/ преди малко. Цъкнах и не можах да повярвам 1-3 бройки за около 130. Сложих един в кошницата, интернета спря, служебния звънна, интернета се върна, надникнах НЯМА ГО. Кой ги обра????

# 305
Аз да питам, има ли код за Парфимо актуален? ☺️
BG10ONLINEPROMO - над 150 лв. (-10 лв.)

П.П. Редактирам се, не работи вече! Sad
Код за Parfimo до колкото знам няма в момента, мисля беше до 07.11.

# 306
Каква е трайноста на червилата и глосовете 2 или 3 години от дата на производство!?

# 307
Моят отчет от Скарлет: 3 червила и 2 глоса всички на на над 2 години от дата на производство, като единия глос е на над 6години,кремове на 2 години и 2.месеца от дата на производство. Ще си оставя само четката за фдт. Тотално съм разочарована😔

# 308
Червила (Dior, Chanel и YSL) имат трайност 36 месеца от дата на производство.

Не смея да ползвам стари продукти дори и чисто нови и незапечатани - веднъж ми се случи да ми излезат пъпки по  лице и деколте и ги лекувах месеци.

допълвам се/ Глос на 6 години е ту мъч :/ И аз бих ги върнала

# 309
Код за Parfimo до колкото знам няма в момента, мисля беше до 07.11. И като споменах Parfimo изненадващ e-mail от нях за налоичност на https://www.parfimo.bg/serge-lutens-daim-blond-eau-de-parfum-50-ml/ преди малко. Цъкнах и не можах да повярвам 1-3 бройки за около 130. Сложих един в кошницата, интернета спря, служебния звънна, интернета се върна, надникнах НЯМА ГО. Кой ги обра????
😅 Божият пръст. Не се кахъри, явно се появяват тия Сержове, така че ще го хванеш(м) някой път. Има мащабно седмично зареждане в Парфимо.

# 310
Моят отчет от Скарлет: 3 червила и 2 глоса всички на на над 2 години от дата на производство, като единия глос е на над 6години,кремове на 2 години и 2.месеца от дата на производство. Ще си оставя само четката за фдт. Тотално съм разочарована😔
Средно 2,5 години за червила, но всеки производител си го определя и тече от датата на производство, отбелязана на опаковката. После има втори срок, течащ от датата на отваряне. Всяка друга промяна при неправилно съхраняване, транспорт и други също е показател.
П.П. Аз също случих на цветове при ТФ и добра покривност. Взех и от Ести, но са слабо покривни, почти като балсами с   умерено блестящи частици. Съчетават се добре с огед на зимата и студа. Експерименти!

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 15:40 от laki

# 311
  • виртуално
При мен 3 червила TF на 1 г. , 2 EL на 2 г. , един глос МАС на 1 г. и един глос на МАС на 6г (изхвърлих го).
При ново намаление ще си поръчам още едно червило TF Deveren , че добре ми пасна като цвят

# 312
  • Пловдив
Момичета, искам да поръчам един тестер от сайта https://parfium.bg/ на първа страница на темата не го намерих този сайт. Цената е нормална, не е като за менте, но все пак реших да питам дали са оригинални в този сайт.

# 313
Момичета, искам да поръчам един тестер от сайта https://parfium.bg/ на първа страница на темата не го намерих този сайт. Цената е нормална, не е като за менте, но все пак реших да питам дали са оригинални в този сайт.

# 314
Много се ядосах на Нотино! Пуснах преди малко поръчка с доста дребни неща. Няколко секунди след като поръчах забелязах, че за много от тях съм платила с по 50-40 ст. повече от цената, на която се виждат и на която поставях в кошницата!! Общо 3 лв. са ми начислили отгоре, явно с идеята, че няма да забележа.. Не съм за 3 лв., но ми стана много неприятно! Ако не бях платила с карта, щях да откажа поръчката, мразя такива номера и не им подхожда да "крадат" така на дребно.. Внимавайте и гледайте добре!

Общи условия

Активация на акаунт