Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 833
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 315
Много се ядосах на Нотино! Пуснах преди малко поръчка с доста дребни неща. Няколко секунди след като поръчах забелязах, че за много от тях съм платила с по 50-40 ст. повече от цената, на която се виждат и на която поставях в кошницата!! Общо 3 лв. са ми начислили отгоре, явно с идеята, че няма да забележа.. Не съм за 3 лв., но ми стана много неприятно! Ако не бях платила с карта, щях да откажа поръчката, мразя такива номера и не им подхожда да "крадат" така на дребно.. Внимавайте и гледайте добре!

Това важи и в двете посоки и за мен, като клиент, е по-скоро предимство. Цените в кошницата не се променят. Имам навика да си натрупвам разни неща и, като ги обмисля, поръчвам. Преди поръчка проверявам. Ако цената е паднала, изтривам и поръчвам отново. Ако не, оставям наличното в кошницата. Така им е направен сайта и за мен е изгодно, за тях - едва ли...

За съжаление в Парфимо, откъдето дори по-често пазарувам, постоянно ми изпразват кошницата. Тъкмо се наканя да купя нахвърляните неща и вече не са там. В повечето случаи се демотивирам и не ги гледам и поръчвам отново.

# 316
Дори и платена с карта, можеш да откажеш поръчката известно време, след като си я направила и преди да е предадена за изпращане. Има бутон "откажи поръчката". Ще ти върнат парите до няколко дни.

# 317
Clotilde, тук не става въпрос за това! Убедена съм, че за всеки от тези продукти, натискайки бутона "в кошницата" аз виждах друга цена, тази, която е и в момента, и тази, на която ги разглеждах и вчера, а не тази, която констатирах по-късно! Но поръчката беше голяма, 13 от продуктите бяха в порядъка 4-5 лв. и не ги прегледах преди да финализирам. Съвсем случайно секунди след това конкретно един продукт ми направи впечатление, че е с 50 ст. отгоре. Тогава прегледах и останалите и констатирах, че половината от тези 13 бяха с по 50, 40 ст. +. Говоря за продукти, които не са залежавали в кошницата, поръчка в реално време, при която секунди след това виждам разликата.
Естествено, ще кажат, че вината е моя и да съм гледала! Просто споделям да си имате едно наум и да преглеждате пак добре кошниците си преди да завършите поръчката, защото е възможно цената някак докато отива в кошницата леко да се повишава.. Според мен го правят именно при големи поръчки с много на брой продукти, разчитат, че няма да се усетят и забележат 3-4 лв. отгоре.

Азалия🌺, благодаря! Знам и се чудя, защото ми оставиха горчиво усещане, въпросът е принципен..

# 318
Здравейте, има ли код за Елинор?

# 319
Dorry88 - (mid15) - SPECIAL 15% + xerjoff - 20% off: (xerjoff)

Добра цена в parfimo:

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 21:36 от Milen™

# 320
https://www.scarletbeauty.bg/bg/grim-oostni-lakobe-za-nokti/p-la … -dream-014-661221
Цветът е много приятен. Стои нежно и фино (освен, че е в унисон с червилата ми) даже и на къс нокът. Добра четка, добра покривност и една идея по-оранжевеещ.
Скрит текст:
Снимка от нета.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 23:18 от laki

# 321
На мен Нотино ми забравиха продукт с последната поръчка, явно защото бяха много неща, но не ги извинява. Ще видя как да процедирам, защото установих след приемане на пратката от колеги в офиса.

# 322
Обикновено купувам  парфюмите си от оторизирани магазини, но толкова харесвам тази праскова , че се чудя дали да рискувам и да я взема оттук https://www.parfiumbg.eu/products/tom-ford-peach-bitter-100-ml.

Моля ви за мнение за сайта, дали е изпитан и благодаря на всички, които ще се включат с отговор.
Не мога да си обясня, как може цената да варира в такива големи граници.
Някой иска да ни продаде 100 мл, на една трета от цената за 50 мл ?!

# 323
Откровено менте! Но всъщност - ти сама си си отговорила с последното изречение. Wink

# 324
Ами не може да варира. Никой не е луд да продава парфюм от 500 лв за 150.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 09:05 от Анонимен

# 325
  • София
Не знам как все пазаруващите от оторизирани магазини се мятате на сайтовете с ментетата.
Да не се приема като заяждане, просто наблюдение.
Явно ние пазаруващите от неоторизираните сме изградили критична мисъл...практика.

# 326
Милен, благодаря за информацията за кодовете в Елинор.
Най-случайно видях, че желан от мен парфюм е намален и с кода mid15 цената стана още по-добра. /Като написах кода mid15 в полето излезе SPECIAL 15 %/. Досега се въздържах да поръчвам от Елинор, но като видях парфюма и то на тази цена, не можах да му устоя.

# 327
Обикновено купувам  парфюмите си от оторизирани магазини, но толкова харесвам тази праскова , че се чудя дали да рискувам и да я взема оттук https://www.parfiumbg.eu/products/tom-ford-peach-bitter-100-ml.

Моля ви за мнение за сайта, дали е изпитан и благодаря на всички, които ще се включат с отговор.
Не мога да си обясня, как може цената да варира в такива големи граници.
Някой иска да ни продаде 100 мл, на една трета от цената за 50 мл ?!

Пълен абсурд и менте. Този парфюм под 300-350лв и то за 50мл никога и никъде не се намира . Освен, ако някой не е на зор да продаде личния си, при което пак трябва да се внимава.

# 328
Ето една праскова на много добра цена в Мейкъп. Трайна е, но седи близо до кожата - тиха, нежна и загадъчна.
https://makeup.bg/product/515955

# 329
Дъглас -20% на 10 и 11.11:

Общи условия

Активация на акаунт