Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 728
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 750
Моят бюджет е до около 120-150 лв, като не знам с какво да рискувам.
Той носи само Allure Sport, има всякакви флакони през последните години и не приема друго.
Взех му и Issey Miyake Nuit, много рядко го слага.

Благодаря за споделеното, най-вероятно ще откажа поръчката, около мен няма други подходящи за такъв подарък.

# 751
  • София
На мен много хубаво впечатление ми направи новия Скандал мъжки. Има го и в комплект.

# 752
alethea, подари му Versace Pour Homme EDT Simple Smile на 100% ще го хареса.

Ето още добри предложения:

Guerlain L'Homme Ideal Extreme
Yves Saint Laurent L´Homme Ultime
John Varvatos Artisan Pure
Armani Stronger With You Intensely ЕDP
Clinique Happy EDT
Lalique Pour Homme Lion EDP  - много класен, но не на сляпо.
Afnan Supremacy Not Only Intense

# 753
  • Пловдив
Някой може ли да помогне с Лоялната програма на Елинор? Имам допълнителни 5% и като вляза в кошницата са отразени с минус, но тоталът не се променя. Сложила съм и код Black - никъде в условията на кода за 22% не виждам, че не се комбинира с други отстъпки, нито пък в условията на лоялната програми е записано такова нещо.

# 754
Някой може ли да помогне с Лоялната програма на Елинор? Имам допълнителни 5% и като вляза в кошницата са отразени с минус, но тоталът не се променя. Сложила съм и код Black - никъде в условията на кода за 22% не виждам, че не се комбинира с други отстъпки, нито пък в условията на лоялната програми е записано такова нещо.

lili_78, мисля че преди време го коментирахме. Двете неща са различни и не се комбинират. Реално с тези кодове, лоялната програма е напълно безсмислена.

# 755
  • Варна
Изключително бързи са тази година от Елинор. Поръчка направена на 18-ти вечерта днес вече е  при мен. Даже са ми сложили и свещ подарък. Доволна съм! ♥️
Скрит текст:

# 756
  • Пловдив
Milen, благодаря! Сигурно е коментирано, но съм забравила.
Наистина лоялната  програма няма смисъл в този случай. Те така или иначе често имат хубави промоции и едва ли някой ще тръгне да поръчва само с 5% от програмата примерно като може да изчака по-голям код  Simple Smile

# 757
Milen, благодаря! Сигурно е коментирано, но съм забравила.
Наистина лоялната  програма няма смисъл в този случай. Те така или иначе често имат хубави промоции и едва ли някой ще тръгне да поръчва само с 5% от програмата примерно като може да изчака по-голям код  Simple Smile

Работеше до април ако не греша, тоест и лоялната програма + кода, но вече го забраниха. Simple Smile

# 758
Поръчах си крушата от Делириум.
https://www.deliriumexclusive.com/bg/aromati-aromati-odekolon/ep … ustom%20audiences
Много съм щастлива Simple Smile Нали само вида на флакона е различна, поръчах си тази оребрената…?
Сетчето Джо Малоун от Скарлет ми харесва, усещам ги май всички. Само Pomegranate е неприятен за мен. Ще му търся собственик.

# 759
Някой търсеше това - Yves Saint Laurent Supreme Bouquet Oriental Collection
https://makeup.bg/product/357738/

# 760

Не казвате какъв бюджет сте готови да отделите:

Rochas Moustache EDP
Prada L'Homme EDT
Rochas L'Homme EDT

....са перфектни цена-качество- трайност.

Ерос е за по млади мъже, и е специфичен.
Мм е от тях Simple Smile Но мисля, че ще се съглася че е специфичен доколкото си спомних, че го тествахме някога, някъде.
Приемам предложения за свежи аромати Simple Smile)), но малко по-есенни до около 100лв

# 761
Някой има ли потвърждение на поръчката си от петък в Скарлет и по - конкретно на TF Noir pour femme?

# 762
Някой назад попита, но не откривам отговор- колко горе-долу отнема обработката и изпращането на поръчките от Скарлет?
Сякаш имаше код за Парфюми шоп, но не го откривам назад в темата. Има ли все още валиден такъв или сега е само БД до автомат?

# 763
Аз нямам потвърждение за изпратена поръчка от Скарлет от петък, но те май тази вечер пускат пратките - да видим .....

# 764

Сякаш имаше код за Парфюми шоп, но не го откривам назад в темата. Има ли все още валиден такъв или сега е само БД до автомат?
Опитай WELKOME

Общи условия

Активация на акаунт