Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 711
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Пфуууу! Докато се натуткам, Алюр Спорт на Шанел в Парфимо се изкупи!!!☹️

# 811
Аз този път ,въпреки закъснелите имейли ,се вредих за тестера La Belle Le parfum  - с треперещи ръце докато финализирах успешно
🤣 Уж поръчах , най-после 😁

# 812
Здравейте, ако съм помолила парфимо за корекция два часа след поръчка дали ще удовлетворят молбата? Имам погрешка един продукт, но втория го искам и не искам да отказвам цялата поръчка. Някой има ли опит? Предварително благодаря!

# 813
  • Бургас
Утре си очаквам Скандал Би найт от Прити шоп/ супер бързи са много ме кефят/, нямаше как да го пропусна на тази нереална цена.Purple Heart Преди малко пуснах от Скарлет червило на Том Форд, цвета в нета много ми харесва и е точно в моята гама  Lip Color Satin Matte- seduisant.Ще пусна и Twilly eau Ginger, но от Парфюми шоп, не ми трябват големи бутилчета, че моят е на свършване, а не искам тестери.Страхотно е това Туили.Gift Heart

# 814
Здравейте, ако съм помолила парфимо за корекция два часа след поръчка дали ще удовлетворят молбата? Имам погрешка един продукт, но втория го искам и не искам да отказвам цялата поръчка. Някой има ли опит? Предварително благодаря!

На мен дори са ми добавяли ръчно код на следващия ден след поръчката, както и продукт към поръчката. Премахвали са ми също продукт по молба по телефона. Няма да има проблем.

За Скарлет - днес по телефона казаха, че доставките се движат нормално и няма да има голямо забавяне. И аз чакам TF Noir Pour Femme и кестеновия парфюм на DKNY. Поръчах в петък, надявам се да дойдат тази седмица.

# 815
Bright Crystal, на каква цена е бил Scandal by Night ? Сега май го няма или аз нещо не го намирам

# 816
  • Бургас
Няма го, той изчезна почти веднага след поста ми още вчера.30мл. беше 65.50лв., а 80-та беше 120лв.

# 817
  • Бургас
Има ли работещ код за scarletbeauty?
Пробвах работещите до вчера, но повечето са били до 21.11....

# 818
  • Пловдив
Да попитам и тук, че предишния път обърках темата и може да ми затрият мнението за сайта  Scarlet Beauty. Харесала съм си един серум за лице на Estée Lauder, но цената му е подозрително ниска (над два пъти по-евтина от същия вид и размер в Дъглас). Дали според вас мога да се доверя

# 819
Аксиома, преди няколко седмици някой сподели, че е получил серум/крем на ЕЛ с изтичащ срок на годност и го върна, беше срещу зачервяване

# 820
Здравейте! Имам въпрос , по какво се различава оригинален парфюм от реплика, говоря за опаковка, флакон? Купих на сина си Mercedes-Benz Club за рождения ден  от BEAUTY ZONE в мола за 152 лева, силен, траен и много му хареса.Съпругът ми и той пожела но каза, че го намерил в Нотино за 59 лева. След разговор по телефона с момичето тя ме увери, че техния е оригинал, разликата в цената идвала от това, че са голяма фирма и т.н . Миризмата и на двата си е една и съща, но на евтиния е много по слаба и изобщо нетрайна. При сравнение кутия и флакон са си едни и същи буква по буква. Не им го върнах защото не ми се занимаваше. За това, ако някой знае по какво се различават оригинал с реплика моля да сподели.
Благодаря Ви!

# 821
PROMO15 не  работи ли? Пробвах го сега и ми намали.

# 822
  • София
.   

Promo15 - 15% намалява

# 823
  • София
Аксиома, преди няколко седмици някой сподели, че е получил серум/крем на ЕЛ с изтичащ срок на годност и го върна, беше срещу зачервяване
Аз върнах , но беше на Клиник с изтекъл срок преди почти една година. Проверете срока на годност и ако е изтекъл им пишете или се обадете. На следващия ден дойде куриер и след 14 дни ми възстановиха парите.

# 824
Като поръчах, в мястото за забележка специално им написах да си проверят сроковете на годност на поръчаните от мен неща, защото има твърде много оплаквания от изтекъл и изтичащ срок, за да се уважаваме взаимно, и се надявам да го имат предвид.

Общи условия

Активация на акаунт