Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 553
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 960

Скарлет надминаха всичките ми очаквания- козметиката за лице е произведена май’ 2020, а парфюма е приказен. Ако не го бях взела щях да съжалявам цял живот.

# 961
  • София
Spray Parfums с какъв куриер доставят до Бг? Полагат ли се някакви мостри (по време на промоционални кампании и извън тях) към поръчки на пълноразмерни бутилки? Не видях нищо споменато в условията.

# 962
Klidilia, нищо не открих в сайта им, утре сутрин ше разглеждам Фрагрантика, за да избера мостри

# 963
Spray Parfums с какъв куриер доставят до Бг? Полагат ли се някакви мостри (по време на промоционални кампании и извън тях) към поръчки на пълноразмерни бутилки? Не видях нищо споменато в условията.

Klodilia, доставката идва с куриер UPS - intime.

Мострите, които искате да добавите, се пишат в описанието, преди да се финализира поръчката.

Избираш си 5 мостри и ги описваш в полето, ако нямат налични изпращат нещо друго, но винаги има.

# 964
  • Плевен
Milen, благодаря за кода, възползвахме се взехме Monsieur, ММ е много доволен 😁

# 965
  • София
Milen™, благодаря, това ми се губеше като детайли - полагаем брой и начин за получаване на мостри, понеже няма опция да се добавят през сайта като отделни позиции в поръчката, a и никъде не видях да е описано в условията какво-що (може и да съм пропуснала). Muchas gracias! Flowers Hibiscus Не съм решила дали да поръчам, но има такава опасност Grinning и рекох да се информирам.
Al Georgieva, успех с поръчката, така омайно описваш туберозените си вълнения... Simple Smile

# 966
  • София
BLACK10 за Делириум. Утре след 12.00 ще бъде активен кода за -10% на Том Форд и Килиън.
Получих съобщението малко след акцента на #Милен към тях.

# 967
BLACK10 за Делириум. Утре след 12.00 ще бъде активен кода за -10% на Том Форд и Килиън.
Получих съобщението малко след акцента на #Милен към тях.

Ти хубаво го получи Сливче, ама не четеш Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 968
  • София
Да си кажем… 😄, със сигурност не съм те прочела.

# 969
Аз не разбирам какво ще е намалението, и сега си имаме още -10% 🤔

# 970

Сега е -10, утре ще стане -10 допълнително = -20 % и за добре дошли -10 % = -30 %

И сега като прочетат няма да има нищо Simple SmileSimple Smile

# 971

Сега е - 10 утре ще стане -10 допълнително = -20 % и за добре дошли -10 % = -30 %

то има ли възможност за два кода едновременно?
В cultbeauty с код CBBF25 има 25% отстъпка. Има Килиан и др. марки

# 972

Сега е -10, утре ще стане -10 допълнително = -20 % и за добре дошли -10 % = -30 %

Мне, няма да е така и отказвам да съм виновна 😇 защото се казва за 10% с код, а това автоматично означава онова, което казах.  Т.е утре по обед сме освободени от висене в Делириум онлайн. Най-добре да копират sprayparfums.com, че да си ударим дупетата у тавана Wink

# 973
  • Germany
Уважаеми момичета и момчета,
Може ли да питам... Понеже има -22 процента в Елинор, пък много искам Choco Violet на Mancera, тестера ще излезе 100 лв., виждам, че пише Choco Violette.
Идентични ли са двата или е някакъв търговски трик за продажба на скъпи фалшификати?
Не се притеснявайте, правилното изписване е точно Choco Violette, но в някои описания, като това във фрагрантика, е изписано по първия начин. И аз много се чудих на тази разлика, като си поръчах първия флакон от оторизиран магазин за ниш парфюмерия, но дойде точно с надпис Choco Violette. Любим парфюм! Елинор са сериозен търговец, имат и офлайн магазин, ако се притеснявате, идете на място да си го купите. Успех, цената е супер ниска за този страхотен парфюм! Ето така изглежда надписът
Скрит текст:

# 974
Мне, няма да е така и отказвам да съм виновна 😇 защото се казва за 10% с код, а това автоматично означава онова, което казах.  Т.е утре по обед сме освободени от висене в Делириум онлайн. Най-добре да копират sprayparfums.com, че да си ударим дупетата у тавана Wink

Пошегувах се, естествено. А код BLACK10 работи и сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт