КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 41 094
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Здравейте,попитах как ще се развият отношенията между определен мъж и определена жена,сега и двамата не контактуват един с друг

6 чаши  Смъртта  Любовниците

Може ли да се предположи,че по 6 чаши,контакта ще се възстанови,в резултат на това ще настъпи коренна промяна в отношението  и някой ще е изправен пред труден избор как да постъпи

# 286
Чашите са пасивен елемент,
Това са емоции и спомени по миналото, което е приключило

Аз на този етап тук развитие не виждам
Големите Аркани са свързани с по глобални неща, често независими от Нас причини...
Смъртта е промяна, след нея ти е Любовниците
Изборът е направен и не зависи от дамата този избор , а най вероятно от човекът за когото се пита...
🦉🔍

# 287
  • Пловдив

Големите Аркани са свързани с по глобални неща, често независими от Нас причини...
Изборът е направен и не зависи от дамата този избор , а най вероятно от човекът за когото се пита...
🦉🔍

Благодаря,аз все си мисля,че Смъртта и Любовниците не са пасивни,а преходни ,в смисъл има развитие и то в обозримо бъдеще,а с Любовници на трета,изборът май предстои,дано и друг изкаже мнение,за да съпоставим

# 288
Ами най реално е първото, което идва на четеца, като види картите, после колкото повече питаш и сондираш мнения се завърташ в една въртележка....
Същото е, като се пита и няколко пъти за 1 въпрос
Картите ще ти показват все по объркващи картини Simple Smile
Един казва едно, втори друго и хоп еми ти позна... 📝🔍
Плюс това написах за чашите, че са свързани с пасивност.
Явно за теб изборът предстой Simple Smile
Щом така го усещаш и четеш за теб това е правилното относно тази ситуация... Simple Smile

# 289
  • Пловдив
Ами най реално е първото, което идва на четеца, като види картите, после колкото повече питаш и сондираш мнения се завърташ в една въртележка....
Същото е, като се пита и няколко пъти за 1 въпрос
Картите ще ти показват все по объркващи картини Simple Smile
Един казва едно, втори друго и хоп еми ти позна... 📝🔍
Плюс това написах за чашите, че са свързани с пасивност.
Явно за теб изборът предстой Simple Smile
Щом така го усещаш и четеш за теб това е правилното относно тази ситуация... Simple Smile

Благодаря,Пейпи!

# 290

🦉🔍

Благодаря,аз все си мисля,че Смъртта и Любовниците не са пасивни,а преходни ,в смисъл има развитие и то в обозримо бъдеще,а с Любовници на трета,изборът май предстои,дано и друг изкаже мнение,за да съпоставим

Да, това са карти на промяната и биха означавали това, ако двойката е в отношения (но пак промяната нямаше да е позитивна). Тук на първа обаче 6 чаши заковава, че връзката е била в миналото и поради някакви причини отношенията са претърпели катарзис. Няма никакви карти, които да индикират подновяваване на тези отношения. И с Влюбените на трета, не виждам никакво подновяване на този етап!
Виж ако комбинацията беше : Влюбените, Смъртта, 6 чаши, то тогава можеше да се мисли в тази насока.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 16:59 от BelaDeLSiera

# 291
  • Пловдив

🦉🔍

Да, това са карти на промяната и биха означавали това, ако двойката е в отношения (но пака промяната нямаше да е позитивна). Тук на първа обаче 6 чаши заковава, че връзката е била в миналото и поради някакви причини отношенията са претърепили катарзис. Няма никакви карти, които да индикират подновяваване на тези отношения. И с Влюбените на трета, за момента не виждам никакво подновяване на този етап!
Виж ако комбинацията беше : Влюбените, Смъртта, 6 чаши, то тогава можеше да се мисли в тази насока.

Благодаря,много!

# 292
Слагам един коментар от форумът на Мона, който е адски интересен и необятен.. винаги може нещо да се научи там..., понеже скоро говорихме за Големите Аркани

Lady_J :

''Здравейте, при теглене от 3 карти и се падат 3 големи аркана. Няма дворцова карта, няма движеща карта. Теглим пояснителни или направо ново теглене на същия въпрос зададен по друг начин. Няма значение кои са арканите, принципно питам. Кое е правилното?
Mona :
Здравей, за да се паднат карти само от Големите аркани означава, че ситуацията за която се пита е далече от своята реализация/материализация/проявление в живия живот или въпросът е нерелевантен, особено ако конструкцията започва със зануляващи и/или проективни карти.
Колкото повече са малките аркани в една конструкция, толкова повече ситуацията се обективизира (може да се пипне, усети) и е динамична.

В никакъв случай не се слагат допълнителни карти - така питащият се намесва в информационния поток на Таро и няма как да получи яснота, а допълнително ще натовари Таро изречението със свръхинтерпретации.

Да се измислят подобни, завоалирани въпроси към една и съща ситуация е манипулация с картите. Правилно е да се изчака седмица. две.

# 293
Здравейте,искам да попитам ще се развие ли дейността ни както искаме с положителни резултати в скоро време ?
6-ца чаши,дявол,9-ка пентакли.
Благодаря

# 294
Здравейте

В подредби Паж Пентакли, каква сума пари ви показва? По-скоро малка или по-скоро голяма?
В моя опит ми показва дребни суми пари, но така ли е и при вас?

# 295
Здравейте момичета, искате ли да си направим една вайбър група и там да коментираме всичко за картите. Мисля че ще е много по - достъпно 😊

# 296
Здравейте

В подредби Паж Пентакли, каква сума пари ви показва? По-скоро малка или по-скоро голяма?
В моя опит ми показва дребни суми пари, но така ли е и при вас?

Записала съм си, че пажовете са проектът, Паж пентакли не го свързват с пари, по - скоро с нещо, което се развива много добре и с успех , но във времето.

# 297
Здравейте дами, начинаеща съм и се упражнявам с въпроси, които истински ме вълнуват(в сферата на любовните отношения, разбира се:laughing:.) Ще ви покажа няколко мои подредби със съответните въпроси към тях, както и мнението ми. Очаквам да се включите и вие защото допускам, че не съм съвсем на прав път.
"Каква е причината човека за когото мисля да не започне връзка с мен?" -  "Слънцето" Асо чаши" и "Кралица мечове". На пръв поглед много положителни карти на 1-ва и 2-ра позиция предвид негативния ми въпрос Smiley, затова теглих пояснителни за 2ра Асо чаши и 3-та Кралица Мечове. Първоначалната ми логика беше, че е видял наистина прекрасна възможност за връзка в нашите отношения, но впоследствие нещо го е отблъснало, затова и теглих пояснителна на Асо-то - Кулата, която определено говори за някакво преобръщане. А след това ме е възприел, като тази кралица меч- студена, хладнокръвна, иронична, празна и твърде далечна за него и интересите му. Пояснителната на Кралица меч, ме обърква тук, дали самия той се обръща в Рицар мечове като отношение или пък има съмнения за друг мъж от негова страна. Това е на първо четене, допускам че е възможно доста да греша в разсъжденията си.... Relaxed
Вторият ми въпрос "Как гледа този човек на нашите отношения, как гледа на мен?"
Асо Жезли ; Луната; Слънцето; - Теглих пояснителни за големите аркани, съответно за Луната - 9ка жезли, а за слънцето - Обърнати Две чаши( нямам обърнати карти в колодата, явно при цепенето тази точно се е обърнала някак и буквално изпадна върху слънцето).
Моето тълкуване е следното, в началото е имал идея да имаме отношения, но във всеки един момент в който проявява някаква решителност, го спират определени негови страхове(в случая заради 9ката жезли явно е бил нараняван и си е патил в миналото съответно сега е доста по-предпазлив). Обърнатите 2-чаши ми говорят че дори и да имал някакви виждания за връзка и отношения между нас то те са приключили за него към този момент. 

# 298
Frederica, няма да ти цитиръм постта, защото е много дълъг. Но ще се опитам да дам моето тълкувание по картите.
И в двете подредби се повтаря Слънцето - това говори за много Егоцентриран човек. Човек, който е насочен навътре към себе си и собствените си удоволствия - абе с две думи "Кралят Слънце". Само че, във втората подредба имаме и Луната - това са двете категорични противополжностти - иска да е Крал, ама не му се отдава много много. Дори може да говори за сериозна емоционална и сексуална неувереност прикрита зад напомпано Его. (За това ми говори и Асо Чаши и Кулата + Луната и 9 жезли).
 И Туз Жезли, както и Кулата, в случая са ми индикация за мъжкият фалос - само че с Туз Чаши, дори и сексуалният му интерес към теб е нестабилен.  Слънцето + Кралица Меча - в случя си доста заслепена и не виждаш изобщо трезво ситуацията. И с този Туз Чаши по средата - ами Кралицата грам не си изпълнява ролята на логично мислеща и трезва жена (какъвто е сигнефикаторът на тази карта).
Знам, че повечето момичета тук отричат гледането по картинките на различните колоди, но аз вече в процеса на работа установявам, че в ТАРО абсолютно всичко има значение! Всичко!!!
Обърната 2 чаши, не случайно се е обърнала - и не случайно има две жени на нея........ Луната също говори за някакви тайни и неясноти.
На този етап ти просто не си му преоритет.

П.С. Относно вайбър групата, смятам че е прекално комуникацията да е с лични телефони, обаче ако има момичета, които имат групи във фейсбук (аз лично в момента създавам такава), ще ми е интересно да се запознаем там.
Не знам обаче какви са правилата тук в БГ. МАМА и дали са позволени такива постове Simple Smile

# 299
Нямало е нужда да теглиш толкова карти, особено за начинаещ.
Много е истерична тази Кралица меч, направо плиска легена.
Това е напълно достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт