КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 41 098
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте!
На въпроса как ще премине срещата с един господин утре изтеглих
ПАЖ ЖЕЗЛИ-СВЕТЪТ -7 ЖЕЗЛИ
Много огън ,нещата могат да преминат бързо.Тая 7-ца изобщо не ми харесва,като отбранителна позиция ми е .
И втори въпрос -Ще се получи ли нещо между нас,имам предвид връзка
МАГ-3 ЖЕЗЛИ -ПАЖ ПЕНТАКЛИ
Ще ми помогнете ли с мнения,защото съм пристрастна....

# 301
a.nik, благодаря за отговора 🌸

# 302
Здравейте!
Много огън ,нещата могат да преминат бързо.Тая 7-ца изобщо не ми харесва,като отбранителна позиция ми е .

Не знам дали късно се включвам, но предполагам че срещата ще мине добре. Ще има сексуално напрежение, закачки, леки и  приятни разговори, демонстрация на мъжко Его (но това е нормално за мъжете  😜). На Вас може да Ви се наложи да очертавате границите на личното си пространство и всъщност е желателно да го направите. По Света разговорите предполагам ще са интересни, много е възможно един от Вас да пътува често в чужбина и това да е една от основните теми за разговор. Или пък за бивши партньори, но такъв разговор принципно не е желателен.
 Но като цяло господинът си е манипулатор, с високо Его и използва всякакви начини да постигне това, което той желае. Отношението към връзките му е свързано с получаването на някаква полза и изгода - това може да включва и плътски удоволствия.
На този етап не може да се каже дали ще има сериозна връзка с този Маг на първа, а и мисля че е рано за този въпрос!
Ще се радвам да споделите дали съм изтълкувала правилно ситуацията! Simple Smile

П.С. По Света и Магът има според мен някаква, макар и минимална възможност, срещатата да бъде отменена в последния момент.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 13:53 от BelaDeLSiera

# 303
Здравейте!

Не знам дали късно се включвам, но предполагам че срещата ще мине добре. Ще има сексуално напрежение, закачки, леки и  приятни разговори, демонстрация на мъжко Его (но това е нормално за мъжете  😜). На Вас може да Ви се наложи да очертавате границите на личното си пространство и всъщност е желателно да го направите. По Света разговорите предполагам ще са интересни, много е възможно един от Вас да пътува често в чужбина и това да е една от основните теми за разговор. Или пък за бивши партньори, но такъв разговор принципно не е желателен.
 Но като цяло господинът си е манипулатор, с високо Его и използва всякакви начини да постигне това, което той желае. Отношението към връзките му е свързано с получаването на някаква полза и изгода - това може да включва и плътски удоволствия.
На този етап не може да се каже дали ще има сериозна връзка с този Маг на първа, а и мисля че е рано за този въпрос!
Ще се радвам да споделите дали съм изтълкувала правилно ситуацията! Simple Smile

П.С. По Света и Магът има според мен някаква, макар и минимална възможност, срещатата да бъде отменена в последния момент.
Срещата се състоя.Имахме много общи теми на разговор и не се чувствах притеснена или дистанцирана,както се случва на първа среща.Накрая каза нещо ,което ме издразни и заех позицията на човека от 7 жезли.Не съм особено ентусиазирана,поради края,но ще видим.То и аз съм от хората ,които трудно започват връзка и все нещо не ми е по вкуса.Дано да се променя,че иначе ще си кукувам сама.
Благодаря Ви много за отделеното време и внимание:hibiscus:

# 304
Момичета, какво означава, когато твърде често ви се падат карти от една боя? Примерно - мечове. Независимо за какви въпроси, от такива описващи вас във ситуация, или пък вашите желания и чувства до съвсем нормални от типа на как ще се развие определена среща/раб.седмица. Само да вметна, че всички мечове до момента са попадали право в целта. Simple Smile

# 305
Момичета, какво означава, когато твърде често ви се падат карти от една боя? Примерно - мечове. Независимо за какви въпроси, от такива описващи вас във ситуация, или пък вашите желания и чувства до съвсем нормални от типа на как ще се развие определена среща/раб.седмица. Само да вметна, че всички мечове до момента са попадали право в целта. Simple Smile

Преди всичко мечовете са въздух, имат отношение към ума, към комуникацията по " въздуха", т.е интернет, телефони, чатове и т.н.
Копирала съм си повечко за стихията въздух / мечове, не се сещам нито от кой сайт или форум, нито на кого е мнението, но го слагам тук:
"Елементът “въздух” символично е свързан с вятъра и диханието. Символ на горделивост. Мъжки, дава подвижност във всичко –  в желания, идеи, чувства, чувствителност към дразнения; интуиция, възприемчивост. Дава още педантизъм и дребнавост, интриги, раздори, остроумие. Стремеж към развлечение.  Лесно се сближава и лесно променя обектите си (както в сферата на чувствата, така и в сферата на ума). самореализация. Може едновременно да има няколко любовни връзки, без да изпитва угризение на съвестта. Раздялата той преживява по-леко от другите стихии." -  цитат

Най- общо това е, вече наистина зависи точно кои карти ти се падат, дворцови ли са повечето или от ниските мечове.

# 306
  • Пловдив
Момичета, жена пита съпругът и дали ще изневери

3 мечове Любовниците Паж Пентакли

За мен това си е Да, моля за помощ

# 307
Има увлечение някакво, но все още няма действия от негова страна.
3 меча, според мен показват страха на съпругата в тази ситуация. Проекция на нейната мисъл за 3-ти човек във връзката.

# 308
  • Пловдив
Има увлечение някакво, но все още няма действия от негова страна.
3 меча, според мен показват страха на съпругата в тази ситуация. Проекция на нейната мисъл за 3-ти човек във връзката.

Благодаря за коментара,Фредерика,за мен паж пентакли винаги е свързан с много порив и ентусиазъм,а като се имам предвид и ,че е пентакли,материализация ще има,но на какво ниво не знам,за това помолих за коментар,а като прибавим и първите две карти,за мен изневяра има,дори и да не е физическа

Може ли малко помощ и за следното .Липсва ли една жена на определен мъж

9 чаши  Крал Жезли  7 чаши

Тук се обърквам,какво прави този иначе  деен крал между тези чаши,напразно горене ли е,в смисъл стои и мисли за нея,но няма да си мръдне и пръстта

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 08:44 от Lindy1

# 309
На въпрос каккво ме очаква в професионален план през следващите два месеца, изтеглих:
 6 чаши, Звездата, Асо пентакли.
Тълкувам като нещо отдавна желано/мечтано ще започне да се случва, но може би по-бавно от указания срок.
Ще се радвам да чуя и вашите мнения Flowers Hibiscus

# 310
  • Пловдив
На въпрос каккво ме очаква в професионален план през следващите два месеца, изтеглих:
Тълкувам като нещо отдавна желано/мечтано ще започне да се случва, но може би по-бавно от указания срок.
На мен ми се струва, че изпитваш някаква носталгия към отминал период

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 11:48 от Lindy1

# 311
На мен ми се струва, че изпитваш някаква носталгия към отминал период

Определено не изпитвам носталгия към това, което правех преди и то доста дълги години (или поне не съзнателно) Даже се радвам, че не съм вече там...просто не беше моето нещо. От година и половина съм в съвсем нова сфера, която ми харесва, и в която искам да се развивам.

# 312
С тая Звезда и Ас пентакли,ми се струва че няма да има особено развитие. Има някаква повторяемост по 6 чаши , по-скоро си мисля,че живееш в мечти и това е огромна стена пред теб. Доста болезнено...

# 313
Здравейте! Имам карти Таро, но не разбирам значението им може ли мнение по тези карти на въпрос за подновяване на отношения какво казват според вас? 🙏

# 314
Това не е Таро

Общи условия

Активация на акаунт