Mommy Issues/ Проблеми с майката

• 4 567
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
Най-мразя някви, които са решили да ме спасяват, докато аз си се чувствам отлично и неспасена. Такива хора в мен предизвикват съжаление и пренебрежение.

# 31
И то такива, които дори и в неспасения си вариант си ги отхвърлила...

# 32
Според мен авторката не е права, защото:
Първо защото по мои наблюдения когато един мъж е влюбен,той забравя за всичко... което означава че просто не е влюбен в нея или не изпитва чувства близки до тези на авторката..
Второ дори момчето да има проблема който описва авторката,то ако сам не иска да си помогне никой не може да му помогне.
Моят съвет е прост продължи на пред живей си живота и каквото е писано то ще стане...

# 33
Спасителките да кажат по какви критерии определят, че някой е за спасяване, че винаги ми е било интересно. Значи човекът си живее живота и изведнъж се появява някоя, която решава, че той има нужда да бъде спасен, защото тя така е решила. Ми добре, всеки е свободен да си губи времето, кактосметне за добре.

# 34
Човека е бил достатъчно ясен,че не иска да продължава връзката.Всичко останало са глупости и губене на време.
Ако искате да помагате ,учуте за лекар или психиатър.

# 35
  • София
Спасителките да кажат по какви критерии определят, че някой е за спасяване, че винаги ми е било интересно. Значи човекът си живее живота и изведнъж се появява някоя, която решава, че той има нужда да бъде спасен, защото тя така е решила. Ми добре, всеки е свободен да си губи времето, кактосметне за добре.
Като да не знаеш, какви други ишус са точно тия.
Страшно много жени се мятат на неудачници с проблеми и почва една грижа, едно чудо….

# 36
.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:25 от Тодорка69

# 37
Не знам колко самовлюбен и в същото време комплексиран трябва да си, та да драпаш към титлата " онази, която го промени и спаси". Кво да правиш, липси.

# 38
Тодорке, това въобще не е спасителка. Това е нещо, не знам какво, но което повечето жени тук доколкото ги познавам по писанията биха удостоили с уменията си по кик бокс ако и да не са чували за такъв спорт. Някъде на втората минута. Твойте три дни са някаква малка вечност. Даже не малка.

# 39
  • София
Тодорка си е пълнила нейните липси с чужди.

Спасителка е да дондуриш кърканде, трайно безработен и вечно неразбран трубадур на мелодрамата и в пиянските му пориви да намираш висота на ума, който никой друг не притежава. Пример.

# 40
Тодорке, това въобще не е спасителка. Това е нещо, не знам какво, но което повечето жени тук доколкото ги познавам по писанията биха удостоили с уменията си по кик бокс ако и да не са чували за такъв спорт.
Ехее, гледали сме Ван Дам, айде да не се обиждаме кой знае какво е кикбокс.

# 41
.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:24 от Тодорка69

# 42
Цитат на: -Narcissa-
Ехее, гледали сме Ван Дам, айде да не се обиждаме кой знае какво е кикбокс.
Идеята ми беше, че ще им дойде отвътре, като вродено познание, а не че буквално не са чували.
Първоначално го бях писал "практикували" ма ми се видя слабо. Капитан Обвиъс съм в момента, заради риска да има обидени.

Тодорка, нейното е било унижение, затова и искреният смях ми е малко назад в списъка на ответните реакции, но ти си знаеш.

# 43
  • София
Извратана е тая потребност от забава, ша ма прощаваш. Три дни кой къде си го слагал и мама ква е долна.
Уста̀ немаш ли?

# 44
Мен ми звучи като сбиране на матрял за скандали с мъжо.

Общи условия

Активация на акаунт