Mommy Issues/ Проблеми с майката

• 4 563
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
Спасителките да кажат по какви критерии определят, че някой е за спасяване, че винаги ми е било интересно. Значи човекът си живее живота и изведнъж се появява някоя, която решава, че той има нужда да бъде спасен, защото тя така е решила. Ми добре, всеки е свободен да си губи времето, кактосметне за добре.

Не е толкова учудващо. Куп мъже свалят жени, играейки на тънката струна – изкарват се жертви на други жени: я неотзивчива или жестока майка, я съпруга, която не го разбира и не му пуска, я предишно гадже, което му е изневерило с най-добрия му приятел или го е зарязало заради някой чичко-паричко... Списъкът, макар и еднообразен, е достатъчно дълъг.
И винаги, ама винаги се намират жени, които да клъвнат. Да го съжалят, горканчо, да го приласкаят, да го накърмят, да се изправят с гола гръд срещу омразните му мъчителки...
Мъжлето се кефи, че номерът и този път е минал, възползва се от всичко, което спасителката в ръжта му дава, докато в един момент не му писне. Защото спасителката рано или късно започва да се изживява като грижовна майчица – орлица. А това предполага и контрол. А на мъжленцето това не му харесва. Най-малкото контролът му пречи да буди съчувствие и жални сълзи у други проектоспасителки...
И стигаме до такива едни драми като в тази тема...

# 46
  • София
Мен ми звучи като сеирджийство завоалирано зад “стари неща не ме интересуват”

# 47
.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:26 от Тодорка69

# 48
  • София
Три дни, колко.

Бе, любопитствала си Wink

# 49
Който иска да ме спасява - да праща пари. Ама все приказки и полови органи предлагат спасителите, аман. Grinning

# 50
Ms. Gorgeous, Не съм започнала аз темата секс, тя започна от нищото с въпросът 'Той прави ли ти френска',естествено, че отклонявах темата в друга неутрална посока, но тя си продължи по вълнуващата тема за секса, та реших да я пусна по течението.
За първи път се сблъсках с подобен индивид, за това ми беше хем смешно, хем жалко, е поне научих колко ми траят нервичките.

Такива разговори с бивши, дори и като слушател, клонят към извращения.
Ще слушам аз, на Иванчо бившата къв секс са правили? Нормална ли си ?

# 51
.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:27 от Тодорка69

# 52
Ако не вярвах на мъжът си, то тогава защо да съм с него.
Защото, драга ми Тодорке, мъж, който се познава и е бил близък с боклуци, явно има афинитет към боклучарника. Аз бих го пропуснала.

# 53
Тодорке, не ти на нея, тя на теб се е смяла докато ТРИ дни те е унижавала, разказвайки ти къде и как са си го пъхали с мъжа ти. Интересно ми е мъжът ти знае ли за тези ви заьушевни разговори по негов адрес?

# 54
Айде първия път си била сащисана, но за три дни толкова ли беше трудно да ù кажеш, че този мъж сега е с тебе и ако го иска, да пробва да се обърне лично към него, вместо да лъже теб? И после да спреш контакта? Селски циркове. Иначе по темите претенциите ти са до небето.

# 55
Аз само не разбрах на Тодорчето 69 годината на раждане ли е или нещо друго има изпонапредвид.

# 56
Идеята ми е, че в следствие на изчезването на майка му от неговия живот и внезапното заминаване на най-добрия му приятел, той си мисли, че ако той допусне човек до него да се приближи, този човек или ще си отиде, или ще го нарани. За това най-вероятно ме отблъсна така. За съжаление, той шече не иска да говори с мен на тези теми и не мога да завържа разговор за това.
Опитала си, хубаво! Щом той не иска да говори, няма начин да го накараш. Или ти не си подходящата или не е момента или просто няма проблем.

# 57
Идеята ми е, че в следствие на изчезването на майка му от неговия живот и внезапното заминаване на най-добрия му приятел, той си мисли, че ако той допусне човек до него да се приближи, този човек или ще си отиде, или ще го нарани. За това най-вероятно ме отблъсна така. За съжаление, той шече не иска да говори с мен на тези теми и не мога да завържа разговор за това.

Наистина обичам този човек и изключително много искам да му помогна, но не знам как. Дали да се опитам отново да се сближа с него, уважавайки границите и личното му пространство, разбира се, или още повече да се отдалеча и да му дам нужното време. Вие какво бихме ме посъветвали?
От скромния ми опит, изчезването на майката на мъжа от живота му, внезапното заминаване на най-добрия му приятел, сриването на биткойна, пандемията от Ковид, смъртта на Майкъл Джексън, не биха го спрели да бъде с жената, която обича. Мъж, който иска да бъде с теб, не би го спрял страха да те остави да се приближиш, за да не го изоставиш. Напротив, ще се бори да остане в живота ти. Човекът ти казва, че не иска да сте заедно, ти съчиняваш сценарии какви проблеми има и се чудиш как да го спасяваш.
Колкото и да го обичаш този мъж, покажи любов към себе си и не се натискай там, където са ти казали, че не си желана.
Какво време да му даваш на него? Той не ти го е поискал. Дай време на себе си да се съвземеш от раздялата и продължи напред.

Общи условия

Активация на акаунт