Mommy Issues/ Проблеми с майката

• 4 606
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
Като казвам, че хората хабер си нямат какво е това животно любовта...

# 16
Няма не искам, няма недей,
реша ли да те спасявам, ставам злодей...

# 17
Да се има предвид, че мъжете рядко са благодарни за спасението, и обикновено обичат да се подарят в новия си, по-успешен вариант на нова жена, която не ги е виждала слаби.

# 18
Няма нужда да се вживяваш в ролята на самарянка, за човек който очевидно не те иска.
Много е просто,.... като не те оценява и няма взаимност, няма и никакъв смисъл да се натискаш.
Тръгни си с достойнство.

# 19
То едно спасение - от секс с много жени към секс с авторката, с която вече не иска да спи...

# 20
Не го прочетох до край,абсурдно е.
Много психология четеш онлайн,което няма нищо общо с реалността.
Занимавала съм се с момче без майчина близост, та си беше много сериозен,не беше имал никога мимолетни връзки и е против тях.
Твърде голямата анализация на хората те тласка в грешни посоки.
Човекът си е такъв,наситил ти се е и те е зарязал.
Някои казват 'обичам те' като здравей-здрасти, други когато го почувстват, а трети, което е рядкост никога.
Остави го в ума си като временна забежка, не е виновна майка му за несериозното му отношение към жените.
Личностното му развитие е стигнало до извод, че не е мъж за една жена,харесва му вниманието на много жени, интересни са му докато не ги 'вкуси'.

# 21
Моми ишус е когато подсъзнателно търсиш жена по модела на майка си, обикновено между мекушав син и прилепчива, властна майка, когато очакваш жена ти да те мамосва, закриля и обгрижва почти по дечковски. А не просто когато си повърхностен, лесно губещ интерес котарак, развей прах или пей сърце.

# 22
  • Fairbanks, Alaska
Не съм съгласен с това, че всеки мъж търси жена, която да прилича на майка му. Аз търся точно обратното.

# 23
Не знам на колко години е това момче, но не е ли малко големичък за осиновяване?
Защото от думите ти това разбрах – искаш да го осиновиш, за да компенсираш липсата на майка му.
Бих ти пожелала успех, но не вярвам да имаш шансове. А дори и да имаш, никак не е добра идея да заместваш майката на един мъж, с когото искаш интимна връзка или дори семейство. Не за друго, ами в един момент ще порасне, ще го тресне пубертетът и ще ти се стъжни животът тогава... Ако се сещаш за какво ти намеквам.

# 24
  • Далече, далече
На мен ми стана интересна тезата, че мъжете без майки стават женкари.
Аз имах в обкръжението си обратния пример - мъж, отгледан от майка си и двете си по-големи сестри, глезен и от баща си. Цял живот гонеше фустите, като се опитваше да ги манипулира, сякаш живееше с убеждението, че жените съществуват, за да му угаждат.

П.П. Професионални психолози твърдят, че мъжете загубват сексуален интерес към жена, която се държи като тяхна майка.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 12:23 от Dana Scully

# 25
Помощ не се оказва,ако отсреща не са ти я поискали.Момчето явно не те иска повече,камо ли да иска да го анализираш и да му поставяш диагнози.Това само ще го отблъсне още повече.
Дори да има някакви травми от детството,защо смяташ,че точно с теб трябва да ги споделя и че точно ти ще успееш да му помогнеш?
Чак му следиш погледите,бил те гледал тъжно като те виждал щастлива.Как пък го определи това по един поглед?Може в момента да е бил тъжен по съвсем други причини и това да няма нищо общо с теб.Едва ли го е страх,че в един момент ще го отхвърлиш и затова е решил той пръв да те отхвърли.Та ти си хлътнала по него и си се лепнала,по-скоро това може да го е изплашило.Чак си решила,че има нужда да го спасяваш.На негово място и аз щях да избягам,ако случа на такава приятелка.

# 26
...Както всички знаем, първата любов на един мъж е неговата майка и връзката му с нея му служи като модел за бъдещите му връзки. ....
...
Как сте постъпили тогава? Наистина обичам този човек и изключително много искам да му помогна, но не знам как. Дали да се опитам отново да се сближа с него, уважавайки границите и личното му пространство, разбира се, или още повече да се отдалеча и да му дам нужното време.
...
Това болднатото, което всички знаем, аз не го знам. Няма и не може да има такова правило.
А за непоискана помощ е ясно какъв е най-полезния съвет: не я давай! До никъде не се стига с нея. Ставаш досадница, лепка. Искаш да дадеш нужното време - нужно за какво? За да разбере, че ти си момичето за него? Моля ти се, остави това момче на мира и не приемай желаното за действително. Толкова е лесно, ако той има интерес, да го покаже. Няма интерес, понякога просто трябва да продължиш пътя си и да не се вкарваш във филми.

# 27
  • София
Колко удобно се намества психологията , когато си глух за пряката реч.
Чувайте се за да се разбирате.

# 28
Как разбра, че е тъжен, когати ти си щастлива? Докати ти се смееш, той плаче ли, какво? Явно нямаш ново гадже щом си се фокусирала върху този? Не знам дали той страда по майка си, ама да не можеш да приемеш отказ също ми звучи като проблем. Не знам колко по-коректен може да бъде даден човек освен да ти каже истината, че не те харесва. Можеше да те баламосва с "не съм готов за връзка", "майка ми ме счупи", и пак да се надява на лесен секс. Много си е добре момчето, прегледай си твоите issues.

# 29
Няма не искам, няма недей,
реша ли да те спасявам, ставам злодей...
🤣🤣🤣
Да се има предвид, че мъжете рядко са благодарни за спасението, и обикновено обичат да се подарят в новия си, по-успешен вариант на нова жена, която не ги е виждала слаби.
Smile 😁👍

Общи условия

Активация на акаунт