🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 653
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 150
Още от днес, даже "групата" спряга женски дуел. Лора колкото и да се тръшка, всички я искат на арената, "да се покаже". Обаче, мъжете повече ги е страх от дуел, защото там не се знае кой кого. Дори Коцето излезе корав.

# 151
Mari_Mar, много ти благодаря!!!

# 152
Ивайло малко като Веселка в сезон 5 рязко придоби познания. И в двата случая подозирам намеса от продукцията.
Ами този акцент вчера към театралния пърформанс на Андрей в промото към днешния епизод... Аз не си падам по конспирациите, заявявам го категорично! Само тогава, когато просто... абе, няма начин да е така, съм убедена, че не е чиста работата. А за миг заживяхме с надеждата, че това падане на колене предшества нечие заявление, че доброволно напуска Фермата, пък то... пуканки!

И аз не съм фен на прекалено взиране, ама и да ме правят на глупак не обичам. Дори да е знаел Ивайло или по логика, както той каза, е познал - ок. Но плюс водевила от Андрей съвсем неестествено ми изглеждаше всичко.

# 153
  • На морето!
Ако някой има инфо какъв и кой ще победи от дуела в събота ако е любезен да ми прати на лично съобщение. Ако иска аз не задължавам. Просто няма да мога да изтърпя седмицата на Ивайло. Благодаря предварително.
+1
И на мен, моля !

Тази седмица ще е неприятна. Мартина е толкова отровна, как не се усещат тези хлапета вътре. Ивайло има някои добри попадения, но огромното му его му пречи да ги развие.
Много се надявам и в този сезон да видим Хепи енд накрая- заговорът да се разтури и обявените за непобедими сами да си отрежат главата.

# 154
След представянето на Цвети през миналата седмица в битката за спасение от ратайство си мисля, че ще е първа цел за жената ратай от лагера на Живка - независимо коя е тя.
Предвиждам женски дуел, след който или Цвети или Лора отпътуват от Фермата. Залагам на 60-40 за Цвети.

# 155
Днеска даваха Лора да коментира, това не се сещам кога се е случвало... Само аз ли имам усещането, че Лора все едно насила някой я е накарал да участва. В нея не виждам ни желание за 100 бона, ни хъс за самата победа, ни участие заради самото участие и разнообразие. Някой беше коментирал, че има празен поглед, не е лъжа...

# 156
  • Стара Загора
Единственият плюс, ако Мартина е сред финалистите е, че за нея вероятно ще гласуват най-малко зрители, което означава, че другите трима ще са с по-солидна преднина.
В този ред на мисли ми се струва, че за продукцията ще бъде много изгодно Мартина да бъде на финал, за да се генерира повече трафик. Всеки, който не може да я понася, ще гласува, за да си спести "ужаса" да я види победител.

# 157
Съмнявам се да е режисирано това с последния въпрос. За мен, по-скоро реакцията на водещия беше преиграна.

При положение, че бях пас на 70-80% от въпросите дотук, отговорът за елката ми светна в съзнанието в момента, в който чух въпроса. И Живка беше така - верно Андрей да й беше лъснал нещо и на нея. Wink

# 158
Ами, да им е честит новия фермер, чака ни сеир тази седмица.

Марта е ужасно, ужасно противна жена. Пепелянкова и на малкия пръст не може да и стъпи.

Виктор и Цветка... десети клас на последния ред в киното.

Ако има и други култови моменти с видео от предишни сезони, моля споделете.

По-култов момент от този просто ня-ма!!!
https://fermata.btv.bg/videos/beti-pomoga-s-naj-zabavnata-zadach … tene-na-shal.html

# 159
Днеска даваха Лора да коментира, това не се сещам кога се е случвало... Само аз ли имам усещането, че Лора все едно насила някой я е накарал да участва. В нея не виждам ни желание за 100 бона, ни хъс за самата победа, ни участие заради самото участие и разнообразие. Някой беше коментирал, че има празен поглед, не е лъжа...

Една моя приятелка ми сподели че Лора три пъти е кандидатствала за Фермата. Явно на третия път са я взели.

# 160
Що на Цоньо не му лъснаха галоша?! Той си беше супер на въпросите за фермер.
Ваня отново ми хареса, че успокоява Живка като е афектирана вместо да я подстрекава . От младите жени вътре тя много добри качества показва и е много стабилна. Иначе за джакузито не беше права.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 23:38 от Mama xxl

# 161
Съмнявам се да е режисирано това с последния въпрос. За мен, по-скоро реакцията на водещия беше преиграна.

При положение, че бях пас на 70-80% от въпросите дотук, отговорът за елката ми светна в съзнанието в момента, в който чух въпроса. И Живка беше така - верно Андрей да й беше лъснал нещо и на нея. Wink
Отговора беше лесен, не виждам нещо чак толкова УАУ в това, че Ивайло отговори.

# 162

Ако беше толко невероятно впечатляващо, що не се впечатли или не изкоментира, че никой друг, само Живка отговори така светкавично без да се замисля, точно като Нашият Иво?! Или само за него беше достоен тоя театър. Да се впечатлим от реакцията на Андрей и да не се замисляме много как па така изведнъж, и съвсем естествено, се сети този толкова начетен човек Ивайло?!
Футболист- барман и корен квадратен!!! З@еби... какви чудеса стават понякога!

# 163
Мисля, че някои хора във Фермата си пропиляват шанса, който им е даден да са там в това да злобеят. Мартина за миг не се огледа къде е, какво се случва, с кого е. Само гледа свъсено и мисли схеми.
Изненадах се, че вдигна  ръка, че би гласувала Живка да е фермер

# 164
  • София
Все едно гледам „Властелинът на пръстените” – толкова тягостно ми става и едно такова усещане за безнадеждност и обреченост ме обзема пред неизбежното и настъпващо зло. Леко драматично може да звуча, обаче точно такова ми е усещането за предстоящата седмица.

Мартина ми напомня онези гадните мутри от 90-те, които решаваха кой има право да диша, кой ще бъде смачкан, чий бизнес ще бъде съсипан, кой ще бъде возен в багажници…. Бяха едни тегави, мрачни години, доминирани от отвратителни хора. Ей такава е и тя.

Любо – как нахално праща Лора на заколение. Толкова са се замаяли в схемаджийство, че не си дават сметка кого нараняват. И аз бих се разплакала на нейно място. Какво като е слаба – не й се отпада. Стои й се вътре. Защо – не е ясно. Ама така – в прав текст – да й кажат, че я пращат на дуел….. Със сигурност се усеща предадена и употребена. Така ще е…. Ще я употребят.

Ивайло е крайно неприятен човек. Без съмнение. Но и преди съм казвала, че не го мисля за глупав. Сече му умът. Не мисля, че от продукцията са му подсказали отговора на последния въпрос. Просто се сети.

Кирил е готов да направи скандал от нищо. Нямали били организация. Нищо не били вършили. Ами – нали вече си имат нов фермер – „нашиЯ Иво”. Да ги организира! Да ходи да му каже на него, ако има забележки. Как успя да извърти нещата така, че Живка да излезе виновна – без вече да е фермер и без да отговаря нито за задачите, нито за разпределението им, нито за организацията? При това – тя съвсем миролюбиво и за да няма виновен каза, че има умора у хората. Даже не беше игра на думи неговото, а най-елементарно заяждане. Жалко че даваше толкова добри заявки в първите седмици. Ако някой ме е разочаровал от началото на сезона – това е той.

И накрая – за да не звуча чак толкова песимистично – очаквам женски дуел. И очаквам да си тръгне жена от „Сезона е наш”. Лора, Цвети или Теди – една от тях ще е пътник.

Общи условия

Активация на акаунт