🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 527
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Уф, Киро защо така изгони горкичкия Гуньо? 😥
Той ще му е стопанин след края на формата, ами да го е научил. Кученцето не е виновно. Я, как Живка е дресирала Гери и не прави бели. Доколкото знам пък Гери ще се вземе от Живето.

Лора все едно идва от анимационен филм. Реакциите и като чуе думата дуел са един път. 😁 А после как избяга от кравите, че и пищи. Много плахо момиче, като някое дете и на външен вид и на поведение. Чак ти става симпатично... На мен подсъзнателно ми се включва някакъв инстинкт за защита към нея. А Любо постъпи отвратително!

Без изненади в избора на Чочо. Георги заслужаваше шанса, но прословутия късмет на Ивайло отново сработи. Той не е глупав в никакъв случай, отдавна съм го забелязал. Аз веднага се сетих, че е корен квадратен, просто го знам. Браво на Живка също! И голям минус за останалите на масата. Ивайло участва в най-качествения дуел и в най-драматичната викторина. По пътя на логиката ни чака и едно от най-зрелищните фермерства. Надявам се, че няма да слуша прекалено много Мартина, и ще следва своите си мисли и цели. Не съм оптимист, че ще се справи, но да видим, може пък за пореден път да ни изненада.

Виктор и Цвети, епизод 1101 от Дързост и красота. Един ден се обичат, после два дена не си говорят, цирк!

Прогнозите ми за ратаи утре: Мъжете ще са Георги и Стефан, жените ще са Ралица и Ваня. Като те са 100% сигурни. В никакъв случай няма да прати Живка ратай.
Ако дуелът е мъжки най-застрашен ще е Коцето. Ако е женски най-застрашена е Лора.
А според мен Цвети скоро няма да излезе от Фермата (не е спойлер, спокс).

# 181
Уф, Киро защо така изгони горкичкия Гуньо? 😥
Той ще му е стопанин след края на формата, ами да го е научил. Кученцето не е виновно.

Много псувах на този момент. Не знаех, че Киро отговаря за сладурчето. М да.. истински мърляч. То не е само да го гушкаш това куче, трябва и да се научи. Накрая Гуньо натирен, щото Киро е тъпак.

Киро от визитката ми се стори такъв противен както вече лъсна, че е. После някак си ме заблуди, даже бях писала, че ми е фаворит, че ми е изненада. И сега копае дъното, че и под него. Много съм разочарована... от себе си, че не се доверих на първоначалните ми усещния...

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:23 от Ели-Мели

# 182
И аз се присъединявам към хората, които си мислят, че тук имаше някаква схема с победата на Ивайло. Дали е възможно да отговори на тези въпроси, дори само тото да е? Възможно е, но всичко изглеждаше прекалено удобно. Оставете въпросите настрана, но само това колко спокоен изглеждаше Ивайло. Най-силно впечатление ми направи, че като Георги дръпна напред в резултата и спомена, че ще пасува, тогава Ивайло не направи никакъв коментар. Нито се заяждаше, нито изглеждаше ядосан, а това изглеждаше като най-подходящият момент за Ивайло да се заяде. На базата на това, което е показал в предишните около два месеца, доста ми е странно, че точно в такава ситуация той изведнъж показа спокойствие, позитивизъм и контролирани емоции, дори в силно неизгодна позиция...или просто през цялото време си е знаел, че фермерството е за него Thinking

# 183
  • До морето
Направо вече ши счупа тоз тиливизор!!!!

Как може да има толкова заблудени хора?!?! Лора си е много права - откъде накъде ще седне някой срещу нея и ще й каже "Ще те пратим на дуел, щото вярваме в теб! Вярвай си и ти!!!", че и оная  наглата мъжкоподобна й вика "За кога го бавиш???". Ми иди ти, бе! Нали си много добра, нали ги изяждаш всичките!
Как пък никой не се сети, че най-голям шанс имат, ако пратят Мартина???? Избират 3 дуелистки Цвети, Лора и Мартина. Мартина играе на 28 %, нарочно не взима имунитет, отива па дуел и там "изяжда" която и да е. Чиста работа, 100% победа!
Защо да пращаме Лора или Цветка и да стискаме палци да не ги отвеят като куцо пиле домат???? Пращаме "най-добрата" всеки път и тя ги разчиства една по една.

# 184
При мен в началото на осма седмица

++Живка, Пламен
+Стефан, Мартина, Ваня
= Ралица, Кирил, Любо(50%-), Лора
-Теодора, Джери, Виктор, Цвети
--Георги, Ивайло

Реално Георги не заслужава да е в двата минуса, но си държа на думата. Реалното му място е в равното. Мартина стои все още в плюса не защото я харесвам, а защото, ако я няма нея този сезон спокойно може да го закриват. Виктор и Цвети заедно поеха в минуса, не са ми интересни грам отношенията им. Лора е толкова безлична, че стои на равното защото рядко се сещам за нея. Голямо пропадане при мен на Кирил през последните две седмици - от двата плюса вече е в равното. Очаквам след тази седмица Любо да отиде твърдо в зоната с минусите, но ще изчакам да видя как ще се държи, когато е близък до властта.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:44 от Bengun

# 185
  • Другата България
Направо вече ши счупа тоз тиливизор!!!!

Как може да има толкова заблудени хора?!?! Лора си е много права - откъде накъде ще седне някой срещу нея и ще й каже "Ще те пратим на дуел, щото вярваме в теб! Вярвай си и ти!!!", че и оная  наглата мъжкоподобна й вика "За кога го бавиш???". Ми иди ти, бе! Нали си много добра, нали ги изяждаш всичките!
Как пък никой не се сети, че най-голям шанс имат, ако пратят Мартина???? Избират 3 дуелистки Цвети, Лора и Мартина. Мартина играе на 28 %, нарочно не взима имунитет, отива па дуел и там "изяжда" която и да е. Чиста работа, 100% победа!
Защо да пращаме Лора или Цветка и да стискаме палци да не ги отвеят като куцо пиле домат???? Пращаме "най-добрата" всеки път и тя ги разчиства една по една.
Точно това беше плана на Ивайло.
Обаче подозирам, че ще следват този на Куин и Любо. На хората с егото.

# 186
Този сезон дали ще върнат някой от отпадналите дуелисти? За мен ще е интересно Боби да върнат, за да видя как ще се впише в лагерите.

# 187
Само на Цоньо бих се зарадвала да го върнат, но не ми се вярва.
Bengun, написал си Краси в равното, а тя отпадна.

# 188
Само на Цоньо бих се зарадвала да го върнат, но не ми се вярва.
Bengun, написал си Краси в равното, а тя отпадна.
забравил съм да я изтрия, мерси

# 189
Ако ще връщат някой, това ще е Деса. Просто другите са толкова безлични, че просто няма смисъл да ги връщат. Някой ден като Иво се разкара, като нищо ще върнат женския дразнител Grinning

# 190
И аз си мисля, че ако се стигне до такъв етап, ще върнат Деса или Сия. От отпадналите досега, само те могат да изиграят добро театрО.

Много глупаво отношение на Киро към кученцето, което се предполага, че вече е взел. Една малка съпоставка с кученцата "на Живка" и "на Киро" показва много и за самите тях. Защо Гери почти през цялото време си стои кротко при Живка и не си върши работата на пода? Да допуснем, че е напълно нормало да се случи и вината не е в Кирил. /Въпреки, че той е поел отговорност, следователно негово задължение е да го научи и да го възпита./ Но такова отношение ли трябва след като се е случило? Да спи навънка?! Грозно.

Тъпо постъпи и Любо. За него всичко сте казали. На мястото на Лора, може би и аз бих реагирала така. Тук вече не става въпрос за страх от дуел, а за разочарование от "близкият ѝ приятел". И все пак си мисля, че Любо не я предложи за дуелист единствено, за да се избърше с нея. Спокойно можеше да се избърше и с Цвети например. Тя ми изглежда доста по-слаба от Лора.

# 191
Ако не използват Мартина да чисти жени от лагера на Живка, то тогава жените от лагера на Живка ще изчистят и Лора и Цвети според мен. Ако не е Мартина дуелист тази седмица им пиша слаб на стратегията. Защото за кръга на Мартина е по-добре да бутат Лора и Цвети напред, а не да ги ползват като пушечно месо.

# 192
Първо да споделя за прецедента - писмото на Чавдар ме разплака. Не помня друг такъв случай в петте сезона, които съм гледала. Благодаря му! Аз също смятах, че има някаква скрита агресия у него, но удрянето по една маса не е никакво доказателство за това, особено при наглото поведение на Ивайло, което го предизвика. Аз не знам дали бих ударила по масата, по-скоро бих загубила самообладание в компанията на такъв дразнител и щеше да се стигне до свада. Та в случая Чавдар постъпи правилно според мен. Затова пък дразнителят прояви доста повече агресия от него по време на дуела.
Съгласна съм с всички, които имат съмнения за нагласвация във викторината. Театрото на Андрей започна още с отварянето на плика. Реших, че вътре се мъдри най-малкото въпрос за 100 000 в Стани богат, такава беше реакцията му, хахах. Смешна работа. Викторината и тя взе да изглежда вятър и мъгла.
Георги взе да ми става симпатичен. Много беше смешен докато се ядосваше, че е отговорил  грешно за розата, а не е поискал помощ. Обаче после сам се успокои, че пак розата е щял да посочи.Laughing Поне не се опитва да се прави на по-умен и знаещ, отколкото е.
За Лора ми е мъчно. Тя не се показа слаба на арената, но не е и глупава. Достатъчно дуели е изгледала досега, за да си даде сметка, че игрите са твърде разнообразни и изскват много и различни качества. Освен това и голяма доза късмет е нужна. Само мислещите хора имат съмнения. Обаче е бушон в групата на Мартина и може би вече е наясно с положението. В тази група харесвам само нея и Цвети, но подозирам, че и двете ще изгорят скоро.

# 193
Промото за довечера. Руслан Мъйнов ще говори за бесарабските българи.
https://fermata.btv.bg/videos/tazi-vecher-vav-fermata-ruslan-maj … kite-balgari.html

# 194
Не ми се връзва някак Ивайло да е бутнат от продукцията за фермер. Намесата на продукцията си се отличаваше много ясно при избора за фермер между Живка и Мартина. Но в този случай поне аз не видях някакво лансиране на Ивайло. На въпроса с художниците той сам си каза, че ще избере на случаен принцип. А последният въпрос го знаех и аз. Не си представям преди викторината отговорите да са му подшушнати или дадени. Още по-малко пък по време на играта да му е подсказано.

Общи условия

Активация на акаунт