🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 574
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 095
Цура ще предложи Марта за фермер, нали й е майка. Или Пламен да му покаже, че е топа на топа, барем като излезе да вземе да я огрее. Е верно няма да е в самолет, ама сигурно в Ябланица има някое и друго култуво място за нестандартен секс... Само се чудя ВикитУ как ще реагира като НЕ го предложи него за фермер, сигурно очаква да го предложи. Разгеле да проумее колко много на Цвета НЕ й пукаше за него..

# 1 096
  • Другата България
Абсолютен смотаняк.
Без извинение.
Невъзпитан инфантилен комплексар.

# 1 097
  • София

Фермата - сезон 7, епизод 49 (06.11.2021)

# 1 098
  • Варна
Абсолютен смотаняк.
Без извинение.
Невъзпитан инфантилен комплексар.

Нямам какво повече да напиша след теб, също без извинение.

# 1 099
Абе, Пламене, къде ти трябваше да забъркваш тая каша с шифровани листчета. И то баш с Мис Сълза. Може би му е станало скучно или просто там като влезнат и трябва да си надръгнат крастата на всяка цена. Харно си вървеше хорото за него и с единия лагер, и с другия, мълчи си, не е конфликтен, но има позиция - зарадвах му се преди няколко серии докато Любо и Коценце боядисваха гардеробите и плюеха по адрес на Живка как той се намеси и каза "абе кака Живка е много яка" открито пред най-големите плювалници, а малко преди това си говореше точно с нея. Други на негово място говорят с нея, после отиват при техните си хора и почват тя така, тя иначе клю-клю. Много добро впечатление ми направи тогава. И сега се о**ра на метеното.

# 1 100
Забелязахте ли как след дуела, Цура прегръщаше всички, а с Виктор, ръцете й бяха долу?!
Много мръсно човече.

# 1 101
Гледам, Азалия е сигурна, че няма - може би знае по-добре.
Никой не може да е 100% сигурен, освен самата тя, но наистина няма нищо по лицето, което да изглежда пипано. Ако пък някой все пак нещо е правил, то си е оставил ръцете... Но на 90+% съм сигурна, че няма пипано. Вижте ѝ снимките от 17 годишна в онзи сайт за модели, и там веждите са ѝ на средата на челото, просто така си изглежда момичето. Тя визуално не прилича на майка си.
А за майка й какво мислиш? С / без корекции?
P. S. На мен и Ваня ми изглежда леко неестествена около устните / брадичката, може да съм параноичен вече. Wink
В Щатите момичетата се почват с инжекциите от непълнолетни.

# 1 102
Цурка дори да е предложила Пламен за фермер, няма да го огрее заради бележката.

Иначе- с такава майка, какво очаквате от Цвета? Освен да вее коси и да мисли как излиза в кадър? Мъка, много мъка.

# 1 103
Скрит текст:

Гледам, Азалия е сигурна, че няма - може би знае по-добре.
Никой не може да е 100% сигурен, освен самата тя, но наистина няма нищо по лицето, което да изглежда пипано. Ако пък някой все пак нещо е правил, то си е оставил ръцете... Но на 90+% съм сигурна, че няма пипано. Вижте ѝ снимките от 17 годишна в онзи сайт за модели, и там веждите са ѝ на средата на челото, просто така си изглежда момичето. Тя визуално не прилича на майка си.

А за майка й какво мислиш? С / без корекции?
Там разликата е поразяваща! Рядко се впечатлявам от нечии интервенции, но тук освен че са налети доста пари, транформацията е впечатляваща. И родната ѝ майка няма да я познае...

Ваня има филъри в устните, нищо друго. И то лошо поставени!

# 1 104
Пламен даваше мъдри съвети на Виктор и Любо за отношенията им към/с Цветелина и Лора. Но не прилага същите принципи за себе си. Жалко.

# 1 105
Пламен е олицетворение на максимата, че и зад възхода, и зад падението на всеки мъж, стои жена...

# 1 106
Не знам, много голяма изненада е за мен тази история на Пламен с бележката и Теди. Не съм усетил от това, което съм гледал и което са показали като отношения между тях до момента нещата да поемат в такава посока.

# 1 107
Азалия, мерси.
Инжекции, корекции, фалшив тен, фалшива коса, фалшиви нокти и т.н.
Много от нещата не знам дори как се казват на български...

Понякога на сутринта намирам в стаята си неподозирани средства за подправяне. Simple Smile

# 1 108
  • Sofia
На Ваня цялото лице е смущаващо подпухнало, дали от филъри , не зная.
Преди да прочета визитките бях убедена, че Ваня е на 35, а Мартина и  Теодора на по 45.

# 1 109
  • Другата България
Не знам, много голяма изненада е за мен тази история на Пламен с бележката и Теди. Не съм усетил от това, което съм гледал и което са показали като отношения между тях до момента нещата да поемат в такава посока.
Аз преди да видя какво точно се е случило, ще се въздържа от коментари.
Въпреки, че предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт