Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 833
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 470
Идвай, Ени. Скромно, но ще те нагостя.

Ренко, той мързелив - в хлебопекарната сам се меси.

# 1 471
Сирос, а рецепта, че днес хляб няма да пускам Wink

# 1 472
  • sf
Вися пред Пепко, а колежката ми  ми избира сутиен, защото не мога да вляза. 🥴

# 1 473
  • Германия
Вися пред Пепко, а колежката ми  ми избира сутиен, защото не мога да вляза. 🥴
Боже до къде го докарахме и какво още има да става.
Карамелка, вече почвам да вярвам в проклятието като гледам какво ти се случва.
13 аз май не казах колко ми харесва картината ти. Миризмата на маслените бои мога да я понеса, но ММ беше купил някакъв лак за запечатването им който не се дишаше и то аз не го търпях дето обонянието ми почти никакво го няма. Изхвърлихме го и купи друг без аромат.

# 1 474
В събота бях в Пепко Една леля,доста след като влезнах,с половин уста поиска сертификати.Ма нямала очила,нищо не виждала,ама нямало нищо 🤦🏻‍♀️
Пратих скъпия да търси друг вид заключалки за шкафовете в кухнята.Два вида и закачени една за друга свински опашки не ме спасяват.Като пъдарин съм по цял ден.Вчера докато отворя хладилника,и той зад мен отвори вратата на камината 😖. А споменах ли,че прави опити да изкачва хладилника 🤯.Набира се на дръжката на фризера,и започва да се катери нагоре.(От както го прави,се сещам за на 13 детето, което се покатерило върху количка).Абе бели кахъри са,но това мини терминаторче ми спира тока денонощно.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 10:59 от Ренко

# 1 475
Хаха, Ренко, на моята й поръчах триъгълник на пиклер, че облегалките на диваните вече са й ниска топка, а катерушката още й е висока Grinning ама на хладилника не се е сетила да се набира така Joy

# 1 476
  • София
Рен, ама ти е сладък терминаторът! Heart Eyes Може и да кротне. Има време. Малката Панта беше същото терминаторче в по-ранните си години. След 4-5-годишна възраст започна да става даже леко страхлива. Иначе на задните си части не може да стои дълго време и все е в движение, но поне се приключи с изпълненията, които ми оцветяваха косата в бяло. Само където косата ми продължи да побелява и след това. Rolling Eyes

# 1 477
Ули, интересното е,че не се катери по мебелите.Само по хладилника,кошарите(сгъваемата си мести из целия хол) и на плота в кухнята се набира 🤷🏻‍♀️

# 1 478
Сирос, Мистето се е цанила за гости, ама като ме покани и мен, няма да откажа. 😂🤗
Ренко, остави детето на мира. 😀🥰
И аз вчера минавах покрай Пепко и не можах да влезна. 🥺 Замислих се да искам от сестра ми да ми прати нейния сертификат, ама нали съм съвестна... Не го направих.

# 1 479
Детето е с високи изисквания все пак, по мебелите всеки може Joy

А говори ли? Моята нищичко не казва

# 1 480
  • София
Рен, по-интересни са му. Мебелите може би не представляват такова предизвикателство, защото там по-лесно може да преметне краче и да стъпи с него.

# 1 481
Не бих казала,че говори.Тук таме някоя дума,и си намила- а,а,а,у,ъ,ъ....Лятото се научи да казва беля 😂.А сега само повтаря-няма,няма,няма със съответното жестикулиране с ръце.Роднина се шегува с това няма,че е роден счетоводител 😂

# 1 482
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ренко, на това дупе сладко не може да се ядосва човек.  💙

# 1 483
Ренко, моя хладилник е 1:1. Добре, че малката я мина тази възраст, преди да го сменим с този и да ѝ хрумне подобно катерене.

# 1 484
Сирос, кажи накрая какво остана да идвам да дояждам Simple Smile
И за ресторантчето да почваме да пускаме тото и да се местим групово. Ех, размечтах се...

Ренко, педиатърът рече последно, че трябвало вече да казва думички, а наЩа нищичко не казва, бърбори си, ама на нейния език. Аз уж в това отношение съм лежерна, ама почнах да я следя Grinning и естествено  изобщо не помня големият кога е казал нещо.

Общи условия

Активация на акаунт