Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 003
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 430
Мда, тегаво е навсякъде където се обърна. На всички ни влияе този скапан вирус, колкото и да се правим... То не е ден, два, да махнеш с ръка.
Като сложиш и текущите всекидневия, болести и от друго, неКовид и ей ти нА- скапнЯ.
То му омръзва на човек да мисли- ама ся тва Ковид лий, ней ли? Ама ако отида там... ма много хора ли ще има, тълпата да избегнеш... Обаче и други болежки се обаждат, оък ай и по болници да не ходиш... и тя става блякс на макс.
Ей, нА- празници идат.. И кво от тва? Всеки е назлОбен, или отегчен, или апатичен. И преди живота не беше цвете, но с тази гад, съвсем ..
Хем не се спираме с миУту, но пък всяко място да мислиш, да се чудиш, да търсиш по- усамотени места, без навалица... Да де, ама и ти Асан, пък на барче ще ти се приходи веднъж годишно... отидеш, после пък... броиш пет, седем дена... Ами писна ми/ни.
И да ви кажа добре, че ми е миУту... аз дося у лудница да съм влЕзла. Не от страх или подобно... просто това съобразяване с всеки във всяка една уж нормална ситуация ме вади от равновесие.
Ай, казах си.

# 2 431
Така си е, Търти. Скапано.

# 2 432
  • Пловдив
Начиии...пиенето вий малко. На цялата група.

# 2 433
Права си, Мисте, права си. То и Наспорт няма кой да каже.

Бърльо, съболезнования. И на нашата роднина стана месец вчера. Детето ѝ горкото, не знае на кой свят е, пълно сираче остана.

А за Кротева, в събота е писала из темите, тук не се е вяснала още. Реагирах бурно, защото сутринта ми лайкна поста с кафето. И Уишмасърова се губи по трасето нейде. Време е за разписване в темата, дами.

# 2 434
Ааа Мистето позна! 😁
Шегата на страна,наистина е гадно.
Скрит текст:
Един познат на ММ,а и мой де,беше болен от ковид и даже до болница стигна. Изписаха го и гледам жена му на кафето с детето. Чудя се не трябва ли да са под карантина-не,минали са 10 дни,но мъжа й трябвало още 14 дни да седи вкъщи. Ми нищо подобно! Обикаля си,стоя си при нас. Аз даже не знаех тогава,но...сега всяко кихане ми е с мисълта "айдеее и аз в кюпа"! Каквото дойде,няма как да се опазим,но ей такива неща ме докарват до нервни кризи! Как може да ходиш на обществени места,да се държиш сякаш нищо не е станало,при положение,че млад,здрав и прав мъж,си стигнал до болница?! Ми тия баби,дето ходят в магазина,деца,а и всякакви други хора,как не можеш да помислиш и за тях,не само за собствения си г*з?? ПроС народ ви казвам. Спирам,че пак се ядосах!
Бъръльо,съжалявам! 😔

# 2 435
Ам не е малко, ве.
Е да ме беше видЕла в пиано бара у събота 😂 Ауууу, много спорт ти казвам..
Но, да, все повече ни гнети таз тъпня. И то най- вече щото уж ваксини, уж онва.. А то си мутира и сякаш ич не му трЕпне на спайка. Направо да издивееш 🥴 Дано нещо стане и аз не зна знам кво, па барем я гътнем тази тъпня. Че и тя на тоз свят, ами място не остана за хуууАвите работи, ама ха!
На спорт с една мн вкусна биричка от Лидл ви казвам аз! Чак толкУз не мий взел акъла Ковид, че да не джурна едно.

Бъръльо, съболезнования!
Ей, това имам предвид- не ни стигаха раци и н’ам ква гад, ами и туй..

Кро, ела и кАжи нещо за твоя луд прЕател... аз мн го уважавам него, липсват ми хумуреските относно тази велика личноС. И ти липсваш 🤗

# 2 436
Тегаво, не ами тегаво.
На мен съвсем ми се стъпнява работата като знам, че ни чакат няколко месеца студ, затворени вътре, няма зеленко. Та съвсем ми се схлупено и смотано. Не ми се е случвало досега толкова често да сменям настроението - апатия, униние, безизходица, веселост, радост само за един ден.

Ей такива случки като от разказа на Ени направо ме влудяват.
Скрит текст:
В момента боледуват познати, не особено близки. Цялото семейство, родители и 17-годишната им дъщеря. Чухме се преди няколко дни по друг въпрос. Попитах как са, имат ли нужда от помощ за покупки. Ааа, всичко било наред, дъщеря им ходила до магазина да пазарува. Аз възмутено: МАКАК ТАКА? Ми така, официално не са в карантина, тийнката ходила само в кварталния магазин, нямало страшно. Ми, безотговорно е, тъпо е.

13, ааа, бърже да споделиш за готината биричка.
Ай, наспорт от мен Beers

# 2 437
Съболезнования на всички,които са изгубили близки и от мен.
Сума коментари сте изписали,аз нещо съм се сдухала и хем не е за нещо конкретно.Може и времето да влияе така да ми е вече мързеливо и гизически и емоционално никакво.
Колата ни се развали.Малкия от две седмици е кисел и нещо хич не мога да намеря баланс.Чувствам,че на моменти имам яко пауър,в другия ентуасиазма с ремонта ми спада. /дълго време чакам да стане/ Всячески имам нужда от малко спокойствие и компания. Много рядко взех да общувам с някой наживо и досега не ми е пречело,ама все си идва момент да имам нужда от нормално общуване,особено с хора на моята възраст.Започвам да блокирам честно.
Сигурно дори Ви звучи странно споделеното,а може би Ви се е случвало в даден момент.

# 2 438
Аз забърках един бъркоч с желатин и си направих ламиниране на косата. 😁 Ся ако звънне ММ да го прибирам от работа,ще стане интересно. 😂
Чакам 30 мин. Мисля и да поспортувам,ама наистина. 😁

# 2 439
  • sf
Ще спортуваш в 22:30?! Ако не говориш за секс, значи си луда 🤣😆

# 2 440
Бърди, репортаШ веднага

Едно много колоритно заведенийце в Търновото, “Малкия Интер”. Изпречи ни се на пътя, та поседнахме да отморим. Оказа се с доста арт дизайн, макар и на моменти да ми дойде в повече, сладко е.
Скрит текст:

Това тук е тавана 🤪🤭

И тук

И моя милоС на Коледен базар, където цвърчаха от понички до кебапчета 😂
Кантарионче , сигур си младо още, та да ти липсват реалните разговори. Нищо, чАдо, ще ти мине с възрастта 😂
С годините пресяваш, отсяваш и накрАй се радваш на тишината. Амхъ.

# 2 441
Да спортуваш с "ламинирана коса"? Много интересно хрумване. Освен, ако спорта не започва след прибирането на ТУ.

Само на мен ли ми "спича" форума цяла вечер. Превключвах от wi-fi на мобилни данни, от единия оператор на другия, тегава работа.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 22:37 от 💙 Clo 💙

# 2 442
Нее,кекс после,ако си доде мъжО. Ся спорт,упражнения разни. 😆
Донси,то това е факт,че съм луда. 🤭😂

# 2 443
13, мерсаш за тоз репортаШ.
Ени, не ми се смей, ама как се ламинира коса?

# 2 444
Успях да се добера до форума, дори и ви прочетох.  Нямам идея дали работата ми е в повече или съм мега блейка и не мога да се организирам, факт е обаче, че не успявам да се справям със задачите. Днес трябваше да почивам, ама ще е нЕкой друг понеделник явно.  Не ми се говори, че се газирам яко...
Яни, при вас е плашещо, дано спре да вали. За сметка на лошото време обаче, десертите ти са топ!
Ени, слънчице, сложихте ли первазите? Ние нямаме врати и покрай тях съответно няма и первази, бяха ги сложили за за "красота" без да ги закрепят, но като пусна прахосмука, се разлетяват на све стрАни, та ги прибрах да не ги разгубя.
Панди, да нагушкаш малката ПанТичка от мен и да не й се караш! Това детенце е уникално, винаги успява да ме усмихне Kissing Heart
Болничките да оздравяват!
Моля, Сиросче, Веселинчето и Гери да се разпишат!

Общи условия

Активация на акаунт