Фило, дръжте се!
Болните да се оправят, спортуващите- леко с уредите.
Не се радвайте,жива съм,здрава,чувствувам се добре.Още имам настроение да захапя някой,ако има скучаещи.
Лек,технически проблем.Не съм от споделящите,за това не съм интересен събеседник за повечето и хумора ми е чепет.А,да пиша всеки път,кога се шегувам,не е моето.Кой разбрал,разбрал.
Янче страшно е при вас, а и на други места, дано няма жертви! Всички болни да минават леко и бързо да оздравяват!
Майка и брат ми ни бяха на гости за рождения ден на ММ, първия ден от гостуването малкия се прибра с температура от ДГ, 37,2 нищо друго му нямаше, след вечеря повърна, дадох му малко бисквити, повърна и тях, на другия ден нищо му нямаше вече. Изпразнувахме празника, на следващия ден ММ с хрема, ден и половина, оправи се. Майка си тръгна, всички уж сме здрави. Четвърти ден, мм без обоняние, мен ме боли глава, неговия антигенет положителен, моя не, майка и брат ми и те отрицателни. Пети ден, започват да ме болят мускулите и кокалите, шестш ден имам хрема, майкини и те, седми ден, всички губим обоняние и сме с положителни пср-и. Никой няма температура, с една дума леко го караме, нямаше и да разберем, ако не беше обонянието. Равносметката: всички сме ваксинирани от края на март и началото на май, всички сме се заразили, НО го караме леко. Само свекито с ваксина на 4 месеца удържа фронта. Та всички, които отидохте за трета доза, не сте сбъркали, а който се кани, но отлага да се пази, защото след петия месец има пробив ваксината.
винаги съм била оптимист и съм вярвала в доброто и в хората...сега взех да губя и двете. Винаги ме е било страх от "тази" дума, а на последък се наложи да я използвам често. Вече и една дума ме вади от строя, една новина, едно подмятане...но трябва да се държим! За тези, които са все още до нас, за самите нас и за бъдещето, което ще го има добро или лошо.

Препоръчани теми