Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 065
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Mediterraneo
Бърльо, съболезнования за загубата!

Фило, дръжте се!
Болните да се оправят, спортуващите- леко с уредите.

# 2 446
Бърдче,измиваш косата,правиш си маската с желатин и клепаш на влажна коса. Маската е 1 с.л. желатин,3 с.л. вода и 1 с.л. маска за коса. По принцип желатинът е много полезен и за кожата,поне на моята. На лицето си правя и направо светва.
Карамелче,имаме первази,да! И килим имам. 😍😂 Чакаме дивана,масата и да се приключва. Ааа и щори. 😅
Первазите МУ сам си ги слага днес,аз си лежах. Това щот ме ядоса сутринта и се разсърдих. 😠

# 2 447
Ся...изморена съм,на ръб прочетох и прочетох е силно казано.Видях,че някой са ме отписали,други малко като в стаята на мъртвеца,не се говори за мъртвеца.Laughing Не се радвайте,жива съм,здрава,чувствувам се добре.Още имам настроение да захапя някой,ако има скучаещи.Smiley Лек,технически проблем.Не съм от споделящите,за това не съм интересен събеседник за повечето и хумора ми е чепет.А,да пиша всеки път,кога се шегувам,не е моето.Кой разбрал,разбрал.Satisfied
Видях нови принцеси,дръжте се! От висотата на детронираната такава,да кажа,варен лук.Печен лук.За кашлящите.
Бързо да минава!
Пазете се!

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 23:15 от Кротал

# 2 448
  • София
Фил, тегаво е.
Аз не помирисвам, децата са добре.

Сън??

# 2 449
Хайде и аз да се разпиша след паузата Simple Smile Янче страшно е при вас, а и на други места, дано няма жертви! Всички болни да минават леко и бързо да оздравяват!
И ние сме в кралски покои Sad Майка и брат ми ни бяха на гости за рождения ден на ММ, първия ден от гостуването малкия се прибра с температура от ДГ, 37,2 нищо друго му нямаше, след вечеря повърна, дадох му малко бисквити, повърна и тях, на другия ден нищо му нямаше вече. Изпразнувахме празника, на следващия ден ММ с хрема, ден и половина, оправи се. Майка си тръгна, всички уж сме здрави. Четвърти ден, мм без обоняние, мен ме боли глава, неговия антигенет положителен, моя не, майка и брат ми и те отрицателни. Пети ден, започват да ме болят мускулите и кокалите, шестш ден имам хрема, майкини и те, седми ден, всички губим обоняние и сме с положителни пср-и. Никой няма температура, с една дума леко го караме, нямаше и да разберем, ако не беше обонянието. Равносметката: всички сме ваксинирани от края на март и началото на май, всички сме се заразили, НО го караме леко. Само свекито с ваксина на 4 месеца удържа фронта. Та всички, които отидохте за трета доза, не сте сбъркали, а който се кани, но отлага да се пази, защото след петия месец има пробив ваксината.
Дано не съм ви досадила с подробности! Бъдете здрави и се пазете!

# 2 450
  • Германия
Уф бе Кроталке, пак ще ти кажа - ще те бия ако те набарам. И да не изчезваш повече, че си ми влязла под кожата като трън в петата. Аз те бях отписала, като видях, че ти е деактивиран профила. Надявах се да се върнеш с нова премяна, не знаех че може да се активира пак в определено време.

Нещо ми става тегаво, на мен, непоправимият оптимист.
Скрит текст:
Ограничила съм контактите до санитарния минимум, новини не чета никакви, обаче и в реала и тук във форума непрекъснато ми се налага да пожелавам оздравяване и изказване на съболезнования. Уморих се, вече нямам сили да изказвам съболезнования и започнах като щрауса да си заравям главата и да не казвам нищо. А трябва да се държа защото има хора в обръжението ми, които само моя оптимизъм ги крепи и ако им кажа как се чувствам в момента ще рухнат психически. Мамка му. Благодаря ви че има място където мога да измрънкам, да се събера и утре да изглеждам пак аз.

# 2 451
  • София
Бъръльо, съболезнования.
Всички короновани да се разкороноват без проблеми.
Аз съм с бъбречна криза и не мога да спя.

# 2 452
Бабче, и аз така се чувствам от известно време Sad винаги съм била оптимист и съм вярвала в доброто и в хората...сега взех да губя и двете. Винаги ме е било страх от "тази" дума, а на последък се наложи да я използвам често. Вече и една дума ме вади от строя, една новина, едно подмятане...но трябва да се държим! За тези, които са все още до нас, за самите нас и за бъдещето, което ще го има добро или лошо.
Ре, съжалявам за това през което минаваш! Последните ти постове не звучат добре! Бързо възстановяване на здравето, другото ще се нареди, криво ляво!

# 2 453
Ре, дано скоро свърши и при теб серията.

Дзверо пак е с разстроен стомах. Вече бях поспала 2 часа, преди да ме събудят и сега ще броя овцете до сутринта.

# 2 454
Гутен ви сабахлен у вторник! Разписвам сЪ! Почнах работа, а мъ мързииии!!! 4 седмици бях дома, пуста и корона свалих я!! Изнервям се от форума, нищо не може да се прочете, замръзва ми, гадно е, затуй ме няма! За реклама няма нищо да казвам, ама дразни!
Кротева, добре си дошла, важното е че си жива и здрава!
Фил, Мид, да оздравявате бързо, дечицата също!
Тринки, ♥️♥️♥️♥️
Успешен ден на всички! Честит имен ден на Андрейевците, живи и здрави!

# 2 455
Една корона по-малко, радвам се Весе!

Днес съм отпуск, заради прегледа при ортопеда. И с колата трябва да се разправям. Никога не съм имала проблем с миризма на газ в купето, това ни е поне шеста таратайка с газова уредба. В събота за това я карахме на майстор, снощи, на прибиране съм шофирала на отворени прозорци, щях да се удуша чак. Още ме е яд, че толкова пари хвърлихме за оборудване. Пълна гняс. Хайде, хубав вторник!

Кроте, добре завърнала се. Чакам и другите да се разпишат, пък утре сутрин, нова тема, да не се чудите защо няма нови мнения.

# 2 456

Не знам каква е тази серия! Ама ѝ е време да си ходи!
Нагушквам ви всичките! И на мен ми липсва контакта с хора, вече не излизам никъде, дрънкам с няколко човека по месинджъра и толкоз.

Кроте Hug
Ся и ако Бабълс се появи...

# 2 457
Добро снежно утро от мен! 😍🥰🤗

Вали много яко! Синеочка беше тооолкова хепи. 😊
Ре,да се оправяш!
Веси,🤗
Сали,много е хубаво,че го карате леко! 😊
Охх спи ми сеее... 🥱😴
Хубав да е вторник. От утре ще почваме обратното отброяване за Коледа. 🥰

# 2 458
  • Оптимист по принуда
ДобрЮтро.

Ау, Ени, дай насам снежеца Hug Радвам се,  че имаш килим Hug И за упражненията - браво, само така.  Няма рано/късно, това си е твоето време, когато намериш. Хареса ми това с желатина. Ще го пробвам на моята окъсана коса.

Оздравявайте, всички Hug

# 2 459
Деми,има най-различни варианти с желатина,може да погледнеш в гугъл. Моята коса не е много увредена и за това не добавям друго,иначе може и с прясно мляко,мед,кокосово масло,яйце и какво ли не,според това какво искаш да постигнеш с маската. Днес ми е много жива и хубава на пипне. 🥰
Снежеца не го давам! До довечера трябва да натрупа и да правим снежен човек. Приемам гости. 😊

Общи условия

Активация на акаунт