Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 087
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Деми,има най-различни варианти с желатина,може да погледнеш в гугъл. Моята коса не е много увредена и за това не добавям друго,иначе може и с прясно мляко,мед,кокосово масло,яйце и какво ли не,според това какво искаш да постигнеш с маската. Днес ми е много жива и хубава на пипне. 🥰
Снежеца не го давам! До довечера трябва да натрупа и да правим снежен човек. Приемам гости. 😊
Ено,това рецепта за чийзкейк ли е 🤣.

# 2 461
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бЕгам да слагам боба, докато не съм забравила идеята. пак от тук е Wink

кротано ма, тоА лук еде ли се? налага ли се?
щото ние си го Едем, ама не съм знаела да го обявя за лекарство. Simple Smile

нося ти дрешка Simple Smile
Скрит текст:

# 2 462
Ре,може и на такова да се докара. 😁😂

# 2 463
  • София
Аз май имам някаква лека форма на ОКР, защото мразя да се мажа с храна 🤣. С маски от пакет нямам този проблем.
Уф да изпикавам квот има и да се наспя, че всичко ми е черно.

# 2 464
Наливай се с вода. Камъче ли е или песъчинки? Има и разни чайове,сигурно ги знаеш. Стискам ти палци,като знам как боли това... 😖😔
Протече ни бойлера. 🙄 Точно като изтече гаранцията!

# 2 465
  • Пловдив
При нас само дъж и вЕтер, ама тряя да тръгваме към балкана и ме фаща страх ко ше заварим Confused

Ре, да минава...знам кво е. Мен ме оправи инжекция Дексофен.

# 2 466
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Здравейте!
Ний сме добре, детето щурее, стои на прозореца и гледа снега!
Кашлям, отхрачвам, загубих обоняние, много е странно, вкус уж имам, но нищо не ми е вкусно...А обичам да ям, иначе!

# 2 467
  • София
Честит първи сняг! Сутринта през прозореца ме посрещна приказка. Обещах на ПанТичка след часовете да я изведа за малко да се порадва на снега.

Бъръльо, съболезнования!

Фил, много ви се струпа! Дано скоро Ви отпусне главоболието и да го карате леко.

Ре, съчувствам! Бързо да ти мине и на теб!

Всички други болни да оздравяват на мига!

Котката е впечатлена от прехвърчащите снежинки. Много е яко да я наблюдавам. 😄

# 2 468
  • София
Бих си инжекция. Песъчинки са, но големи. Не са като камъни и не подлежат на разбиване.
Напоследък единственото, което искам е нищо да не ме боли, а аз държа на болка.

# 2 469
Абе,какво става с този форум?! Половината мнения изчезват,после се появяват.Чета и не схващам за какво иде реч и се налага да скролвам нон стоп назад,за да разбера какво чета.
У дома е ардауш,а аз лежа с кафе и не мога да се надигна ,а днес и по- рано трябва да излизам за работа.
Слушам от съседната стая как госпожата по български крещи по децата и ми е жал за нея,защото виждам,че на келешите хич не им пука.А тя е много мила и за да се ядоса толкова,явно говедата яко ги мързи! Лигльовци! Да ги връщат в клас,че де бой де!

# 2 470
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бих си инжекция. Песъчинки са, но големи. Не са като камъни и не подлежат на разбиване.
Напоследък единственото, което искам е нищо да не ме боли, а аз държа на болка.
Баща ми има доста проблеми с бъбреците, и камъни, и песъчинки, помага му билков чай на доктор Ламбрев, има го по аптеките!

# 2 471
  • Пловдив
Гулия з бъбреците също...на сок. Пробвай, Ре.

# 2 472
  • София
Свърза се с мен бивша колежка от настоящата работа. Иска от мен да й дам вътрешна информация. Отказах, разбира се. Това би било грубо нарушение, дори престъпление, защото работя с лични данни.
Неприятно изненадана съм, защото имах добро мнение за тази жена.

Уми, и при нас яко викове от класната. Ама е права да вика.Тези дни са много разконцентрирани децата. Тя се опитва да ги научи на нещо, а те си блеят.

# 2 473
Кро, Сали, добре завърнали сте! Сали, радвам се, че карате леко!
Ре, да минава бързо кризата. Преди време МУ за първи път направи бъбречна криза на прибиране от морето. Едва се прибрахме, много страшно беше.
Фил?
Съншайн, дано и при вас вече започва да отшумява.
Много се радвам за Весето!
Мисте, лек път на вас. Ако се отдаде възможност, снимай снежния балкан.

Чудни снежни снимки сте показали. Слушам за блокирани пътища, сняг, и лед, гледам вашите снимки и чак се зачудих да не съм се телепортирала при Добри, щото при мен няма ни една снежинка. Ама пък духа яко и е студено. Имам две пратки в два различни куриерски офиса. Вятърът може и да ме откаже да си ги прибера днес.

# 2 474
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да ги пуснат да поизлязат преди да се  разтопил снега.
могат да го пишат час по физическо.
с тоя сняг навън, дето те чака да се метнеш в него, голямо учене ще падне.

Общи условия

Активация на акаунт