Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 825
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 315
  • Euskal Herria
Добро утро!
При нас студът и дъждът продължават, като гледам 10-дневната прогноза, все ще е така. Някой съсед - ентусиаст още по тъмно почна да чука, пак добре, че не включи къртач Simple Smile.

# 316
Тук съм Мисти! Не се обаждай още на silver alert 😁!
Скан, радвам се да го чуя 🤗! Време беше да почнат да ти се случват хубави неща!

# 317
  • София
Бъръльо, мъжът ти изненада ли се тази сутрин, че си е спестил малко време с гладенето. Смях се вчера с него Grinning
Днес излезна неизненадан, горкият той.

Да питам - 15 годишен дзвер със ЗС може ли да влезе в МОЛ, че моята щерка си е поръчала една книга, да не ходя аз...
Първоноемврийският пазар за книги за нея завърши добре - минус 150 лв и половината книги на английски в духа на празника Stuck Out Tongue Winking Eye...Аз ѝ довзех Присмехулника (още не са го учили в ЕГ в девети клас, ние май го учихме по-рано) и една Джейн Еър (нещо не вярвам да ѝ допадне, нежната ѝ девическа душа е туширана от спортната злоба на професионален състезател, ма да видим). Поне да упражнява инглиша.

# 318
  • Пловдив
На децата до 18 не им трябва сертификат ...

# 319
  • София
Благодаря!
Значи отива. Мислех, за старата заповед да не ходят сами по моловете, а новата заповед си признавам, че я четох по диагонал.

# 320
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
снощи получих съобщение в чата на комплекса, че у дома има щур купон, деца скачат като маймуни и пречат на нечие дете да спи.
в 8:15.
 Simple Smile аз си бях у дома, купонът си беше кротък по всички стандарти - трима възрастни и тридеца (двама младежи Wink и един скакалец на 5)
уверих ги, че ще приключим до часа, посочен в правилника и подсказах, че ако синът ми подскочи няма да го чуят, а ще видят краката му, пробили тавана. Simple Smile

а днес имаме женска среща и подозирам, че ще има съскане.

Ха ха, навсякъде по света едно и също Grinning Все някои е недоволен.

# 321
На децата до 18 не им трябва сертификат ...
Дали не трябваше да са придружени от възрастен със сертификат обаче?

Джейн Еър на мен не ми е особено любима, макар че гледам всички екранизации с удоволствие Simple Smile

# 322
  • София
Аз я харесвах навремето, ама за нея не знам. Бе да я чете, обща култура, туй-онуй. Сама си избра Елиф Шафак. Flushed

Сега чете на един дъх поредиците на Лий Бардуго Гриша и Шест врани, на английски поне. Ония ден чела в трамвая и после докато се прибирала по тротоара. Някакви пазачи я изкоментира ли и моята май им се озъбила.  Почва да се прави на интересна, смела и оригинална. Леко се притеснявам, искам да кажа.

# 323
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
говори с нея. права е разбира се, но в това изнервено време да се озъбва... и само момиче... Sad може да стане голяма беля.

тях няма да промени, но може поне да избегне проблеми.

# 324
  • Пловдив
Момичета, ай да ходим в Милано? 12-15.11 отиване и връщане само за 20Е Relaxed

# 325
ох и аз гледах едни реклами, едно чудо... до Загреб за 5 евро, до Кайро директен полет...
ама няма. само едни реклами си вървят. Sad Sad (

# 326
Присмехулка не помня да сме го учили по мое време 🤔.Но пък преди няколко години го прочетох.Като цяло не обичам класики.
Киндъла ми е празен,така де,изчетох всичко що съм сваляла от както го имам,а отлагах.Не мога да намеря време и възможност да си прехвърля тези, които ме чакат на компа.И няколко на хартия ме чакат,но няма да са в близките години 🙄
Пакет салфетки,доста бодита и бебешки одеала вече са на земята 😣,чао

# 327
  • Euskal Herria
Аз от вчера вадя и слагам книги в кошницата в Озон. Колебая се между твърда и мека корица. Знам, че твърда е по-добре, ама разликата е 4-6 лв. И като набележа 5-6 книги, осезаемо нараства крайната цена. И че с тази разлика мога да взема още една книга с меки корици, ако избера този вариант... Бели кахъри са моето, знам.

# 328
Ренко, шефчето пак е във вихъра си Simple Smile
Добри, твоите съседи, ако трябва да съжителстват с моите, няма да има време за нищо друго от писане на гневни съобщения в чата Simple Smile

И аз не си падам по класиките, чела съм доста в университета, но не са ми никак любими. Тази година за първи път не си купих нито една книга от намаленията по случай 1-ви ноември. Прочела съм само 5 книги от началото на годината досега. Срам.

Тази сутрин не мога да изляза от ВЦ-то. УжасТ пълен. Зърна черен пипер ли се вземаха при разстроен стомах?

# 329
интересното е, че когато техните викат, реват, пищят... всичко е ОК, а ако някой друг дръзне да поеме въздух и става страшно.
не ми пречатм не съм се оплаквала, но като е толкова стриктна защо не се опита да спре своите?

Общи условия

Активация на акаунт