Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 262
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 855
Идвам, идвам аз, ала къснооо. Изпуснах те, Карамелке, момичетата подсказаха, че си Хубавелка, ама то това не е новина. Обаче звучиш много по-добре Hug
Весе, пфуу, таз корона ниедна. Ти обаче си по-ербап от нея. Ще я пребориш!
Като споменахте коси, днес питах в Златна Рибка ще има ли черен петък. Ще имало. Кащяло да няма, портмонето ми се почерни от златните им продукти.

Някога не е късно да станеш шофьор. И за резил, естествено, ама сега си говорим за коли Simple Smile))

# 856
Юнчето ме притеснява, не е писала след диагнозата. Дано всичко е наред, а за Комшийката утре снимката да е шест и да няма това, което ѝ минава през ума.
Добри, пълниш ми душата. Момичета, отивам към леглото, снощи до никое време гледах филм и днес цял ден ми е криво. Наспортуване за вас.

# 857
  • Германия
.............
Няма нито една шупла.  Връщам си за шоколада 😜
Е тука ме уцели направо в сърцето. Знаеш ли от кога не съм яла такова нещо. Ще се поправя веднага

Да снимаш и покажеш вълшебният уред.

Карамелка май и втория път я изпуснах, но аз си я знам вече, че е лична мома
Видя ли че денят не си личи по сутринта, когато сутринта е гадна.

За косопада ще кажа аз с какво успях да се справя. От стрес моята коса преди 2 години падаше направо на кичури, не смеех да си прекарам ръката през нея.  Мисля, че от този форум попаднах на една домашна рецепта - хрян със спирт. От тогава не мога да се оплача, но да знаете, че много изсушава косата. Не и помня пропорциите, но ако някой се интересува ще я потърся къде я записах. Помня че се чакаше нещо 21 дни да стане вълшебството.

Забравих да кажа на Добри, че ми пълни очите, душата и не знам още какво. Обичам да те чета, защо няма във форума бутон да те следвам из темите, знам, че може да се проверят мненията, но така не ме кефи, искам като вляза да ми излезе в камбанката - Добри, която следвате написа Х поста в следните теми

# 858
Беше дълъг ден,но мина,остават 10 мин. Аз доволен!

Пишете,значи бивате! Уиш ми се губи из редиците.
Веселинкова,Джун! Прегръдки,принцеси!

# 859
Мацах, мацах, мОрнах се. Стига за днес, но съм безкрайно доволна и щастлива. Както ми каза художника в ателието, дето ми рамкират картините- маслените бои са най- благодарните бои. То цвят, то разнасяне/ кат масло 🤪/ бавно съхнат, че да мога да развихря пръстЯ.. оууу, изпълних се от кефче. Е, малкомного ми намирисва уайт спирта, с който се почистват четките.. съседите ще помислят, че боядисвам в нас. Мирише на разредител 🥴 Но! Преживявам го. Ще покажа като завърша.
На всички ви ударих по един палец, радвам се на разписалите се.
На Веселинковата два палеца метнах.. барем изчезне гадта.
Ан тъй...
Ще полягвам, че стана днес.
Лекичка!

# 860
Добрутро в сряда! (останалото няма да го кажа)

Събудих се с главобол, а като знам колко работа ме чака, чак ми се изпарява желанието да ровя за хапче, ама ако не пия сега едно, днес не се знае какво ще стане. Хайде, успешен ден от мен! За Веселинка и който има още нужда, стискам палци да е наред всичкио.

# 861
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
туй Кротките не са като хората.
почти написах котките, ама и за тях важи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
зачезне нанякъде, па се появи, пусне някой МУХ и ме оставя да се гърча в размисъл какво е искал да каже аФтора.

13, Москва не вярва на сълзи, а ние  - на описание.
да видим, да оплакнем оЧо и тогава. а уайт спиртът не е спирт. чист терпентинси е, но по-пречистен.
 Wink използвали сме го на работа. като се надишаш и става.... Sad
та по-добре на открито или с много проветрение.

имаме учителска среша. какво знаете виЙ!
както казват в Резервата: таА работа не е като онаА!
започва в 8:00 и завършва кой когато свари. крайна точка 16:00.
график, точно по 6 минути за учител, 1 минута за превключване....
с една дума - стискайте палци.

# 862
Утро, сърбам кафето..
Както ми се спеше.. така ме събуди учителката по Информационни, чееее..
Килеша е в стаята, влиза и тя. Проверка на наличните... Пита моя, той отговаря, че присъства, тя не го чува... и ми бамна отсъствието 🤬 НачЕ.. Ся, че е килеш, килеш е, но виждам, чувам, че е в стаята. НЕма да стане.
Още недовършена, но заради Москва и ДобрЕ ще покажа 😁 Реших си да си напрая малка африканска серийка. Като за първи път избрах и нещо немного сложно... за да усетя и поработя с боите... та да, оправдаФ се 😂
Скрит текст:
]/spoiler]
 Хубав ден!

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 08:26 от Thirteen#

# 863
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
йеееее.
харесва ми. Simple Smile

# 864
  • София
Уу много е яко.
Змия ли има в съдът? Grinning

# 865
Пък снощи, късно... рисувам си аз и чувам едно тропане на терасата. Заградена е, но както отбеляза и ДобрЕ, съм отворила единия прозорец, че се дрогирах от аромата на спирта.. И чувам леко тропане 👀 Мааалеее.. Ама нищо, продължавам си. Говорим с миУту на вибрето камерата.. И пак тропане. Поглеждам.. нещо се блъска из прозорците на терасата. Първо реших, че е Фтичка...Нооо като се залепи на мрежата на вратопрозореца на стаята шок и УжасТ - прилеп 🤭😱 Не усетих как подскочих и затворих вратара 😂 Много са ми грозни и страшни... беше малко прилепче, но доста крийпи ми беше. Не посмях да изляза.. Сега гледам ... Уж го няма 👀 Ма за по- сигурно ще изчакам миУту да излезе той да провери 🥴

# 866
  • Пловдив
Абе, 13сче Satisfied
И ние преди години, по това време, такова гостенче Simple Smile  Не можеше да излети. ПРибрахме го на топло и на сутринта пак не ще...Звъннах на една организация за закрила на прилепите. Срещнахме се с една жена, която го прибра и се оказа, че е някакъв рядък вид, та направихме добро дело Simple Smile Детето беше много впечатлено, дори разказал случката в някой от часовете...

Ха, добро утро!

# 867
Ааа, с чиста съвеС съм, бая фъркаше, като джаснат вятър из терасата 😂 Макак ще го пипна, камо ли прибера🤭 ще почина първом, мне. Викам на миУту ше звънна на пожарната ако стане нещо 🥴 да ма отървават.
Мале кво слънце се облещи навъъън 🤗 Мисля да отида до гробища..

# 868
Тринайсетице, ти си самороден диамант! Много, много ми хареса картината- цветовете, светлината, изваяната фигура на африканката...Направо ми се прииска да седна до нея и да съзерцаваме залеза или е изгрев?
За прилепите - пишете ме покойник, ако имам среща с такова създание.Но преди да гушна букета ще има писъци, които ще събудят и мъртвите.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 10:03 от Caramella

# 869
13, много е красива картината. Браво на теб!

Аз покрай малкия на стари години се уча да рисувам Simple Smile тъкмо вчера пуснах пробния период на един сайт в клипчета, които ти показват какво да правиш, за да излезе нещо накрая, да видим дали ще го одобрим, та да се абонираме Simple Smile
Някой ако има идеЙ за такива сайтове/уроци добре дошли ще са.

Днес времето обещава да е хубаво Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт