Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 729
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 975
Ох, те всички са много добри и възпитани, направо не знам как се случва да правят такива простотии.
Нали имаше една смешка: внимавай как се държиш със съседите, защото те ще говорят пред камерите за теб, когато те арестуват.
Всички трябва да си понесат предвиденото наказание - и джигита, и семейството. Но очаквам пак да се окаже нечий човек и да няма развитие. И с Токев същото.

Янче, радвам се, че всичко е наред с мамографията!

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 10:42 от Birdflower

# 976
  • Fairbanks, Alaska
Добри и аз съм карал кола на 13 години, но основно по черни пътища. Само един път излязох на главен път и карах около 5 км, под надзор на опитен шофьор.
Днешната младеж тотално не зачита правилата. Считат, че пешеходните пътеки са дело на хора, които си нямат друга работа. Преди две седмици се прибирах със служебната кола. Четирима човека сме, трима караха, аз отказах. Тези хора под 140 км/ч почти не паднаха. Де що имаше радари ни снимаха. 7 броя камери за скорост. Аз отказах да карам, понеже щях да карам с не повече от 110 км/ч.
Всъщност и майката е за каменната кариера. За нея дори 10 години. Но, за да се държи така, явно знае, че ще им се размине.

Аз ако имам дете, първо да забрави за мотори или скутери. Второ, още преди да помисли за кола ще го накарам да научи правилника. Ама не от листовките, а да го чете буква по буква.

# 977
Джигитът не е ли от махалата? Хванах някакво интервю със съседите. Обичайното "Много добро и възпитано момче".

От мах'лата е.

https://www.burevestnik.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/ … 0%B8%D1%8F)/n7895

# 978
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Джигитът не е ли от махалата? Хванах някакво интервю със съседите. Обичайното "Много добро и възпитано момче".

От мах'лата е.

https://www.burevestnik.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/ … 0%B8%D1%8F)/n7895
  Много неща искам да напиша, за "рома", но ще баннат, сигурна съм.

# 979
  • Германия
Добро утро момичета, днес се наспах, станах в 9. Не ми се беше случвало толкова късно ставане отдавна.

За случая със "шофьора" да ви кажа в малките населени места е нещо нормално да дават на келешите да карат. Живях в един малък град, там всички знаеха примерно за един полицай, който слагаше сина си на коленете си и детето кара и не на някое забутано място, не -  в самия град. Познайте дали когато започне да стига педалите няма да се качи съвсем сам да кара. Това е гордост за тати, че пикльото му вече е голям мъж и кара кола.

# 980
Бабче,права си,това е част от манталитетът на малкия град.Ежедневно ставам свидетел на деца,малки,возещи се отпред,до мама/тате,или пак там,седнали в мама.М'че що да го мъчим на столче,кво толкоз,за петс'тин метра нищо няа му стане,я!Ти ли ша ми даваш наклон,кво е най-доброто за ицето ми,а!?Да,и цигара ши пална в колата,дорде идем на площадката,дет ша чопля семки,чукаща моабет със сестрата по съдба,а лапето да прай кот си иска,то в свобода тря да расте.И само някоя квачка да има късмет да му направи забележка,че системно удря детето ѝ,в на кучето *"$@ ша я навра....Сханахте ми мисълта,доста се отклоних 😊

# 981
  • sf
Пийте по едно-две за наше здраве днес. И двамата сме именяци.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:51 от donsita

# 982
Здрави и безкрайно щастливи да сте,Донси,все така с усмивки на лицата!Вече ви поливам 😁

# 983
  • Германия
Донсита, усмивките да не слизат от лицата ви. Бъдете много щастливи. Ще ви полея довечера, че днес ще трябва да шофирам.

# 984
Честити да сте, Донси, здрави, усмихнати и сбъднати!

Ренко, ама много цветно описа ситуацията Simple Smile

# 985
Честити да сте, Донсита!

# 986
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Донси, честит празник! Да те много здрави, и да ви се подреждат нещата в живота!

# 987
  • Пловдив
Донси, честит празник!

# 988
  • София
Живи и здрави да сте и двамата.

# 989
  • София
Донси, да сте живи и здрави! Много сте хубави и естествени, усмихнати! Радост за очите.

ММ си получи скандала в едно със зъболекаря. Ама трябваше да си го мине, скрибуца, мрънка, гледа обидено и намила докато не го емнах. Че и ми се ежи, бееее. Ам, прибра се бая свил ушите от зъбар, аз вилзам в поредната онлайн среща. Направо ми се онлайни живота.

Допълвам. Срещата е с гърци организатори и о, чудо, закъсняват. Иначе до вечерта ще си говорим. Гррррххххх.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 13:32 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт