Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 778
  • 2 570
  •   3
Отговори
# 1 230
Чакам си добавките пред Спиди.Опашка да си такова Генчо мамата...Уджас!
Подстригах се на черта,но няма да се покажа,че да не си ме познае някой WinkНе ,че на някой му е зор да ме гледа,де,но да си кажа Grinning

# 1 231
Привет от мен, Куклани!
Лека полека се осефервам, трудно е, но се старая, пия една камара апчета и чакам и се надявам скоро да фърля гадната корона! Сега ще хапна и полягвам!
До скоро, Хубавелки!
Приятен ви уЙкенд! Ще ви нагледам!
♥️♥️♥️🌷🌷🌷🍀🍀🍀🍀

# 1 232
  • Euskal Herria
Добро утро, общество! Хубави почивни дни!

# 1 233
  • Германия
Нацвъках де можах лайкове и отивам да полегна. До после бамбини Kissing Heart

# 1 234
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
През октомври в София изчезна една млада жена, на 33 години. Днес се намери. Тялото ѝ. Убита от мъжа си. Мъжа и бащата скрили тялото. Не знам дали и свекъра е участвал в убийството, как е умъртвена. Няма значение. Едно  детенце остава без майка, и с баща убиец.

# 1 235
През октомври в София изчезна една млада жена, на 33 години. Днес се намери. Тялото ѝ. Убита от мъжа си. Мъжа и бащата скрили тялото. Не знам дали и свекъра е участвал в убийството, как е умъртвена. Няма значение. Едно  детенце остава без майка, и с баща убиец.
През последните две години зачестиха много убийствата на жени от партньори,съпрузи,бивши такива... Плашеща тенденция, която най-вероятно е резултат от пандемията,а и не само!

# 1 236
  • sf
Това жената, която уж тръгнала на фитнес ли?

# 1 237
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, Донси.

# 1 238
Съншайн,от както прочетох новината съм в ступор.Милото детенце,горката жена 😥.Чета предимно кримки и трилъри.Докато търсих някъде,дали има по-подробно инфо по въпроса,имах чувството,че чета поредната книга, толкова гадно,и гнусно,и невероятно,и противно,и..,и.... звучи всичко 🤐Дано почива в мир!

# 1 239
  • sf
Да, Донси.
Уф, егати. А не исках да вярвам, когато обвиняваха съпруга.

# 1 240
Още, като прочетох, че мъжът не видял как е била облечена жената, като е излязла, си го помислих. Горкото дете. Дано родителите на жената да могат да го отгледат.

# 1 241
  • France
Още, като прочетох, че мъжът не видял как е била облечена жената, като е излязла, си го помислих. Горкото дете. Дано родителите на жената да могат да го отгледат.
ММ и да ме види, няма да запомни. Леле, какви хора живеят сред нас Flushed

# 1 242
Не знам, Фил, в такава ситуация ще се напънеш и ще се сетиш все нещо. Нали уж на спорт е отивала. Странно ми се стори тогава.

# 1 243
Имам подозрение, че повечето мъже изобщо не биха могли да отговорят на подобен въпрос.
Благодаря за съветите, момичета. За съжаление и Гърция не взима насериозно домашния тормоз. Да кажем, че не срещнах съдействие нито от юристи, нито от полиция и не се надявам на нищо. Да става каквото ще.

Добри, ето ти една Пирея от днес
Скрит текст:

Освен района на Пасалимани и Марина Зеус за по едно кафе, наистина не се сещам къде може да отидете, а съм живяла доста време тук. В смисъл то има къде, но не е близо. Аз и като цяло не съм голям фен на лудницата.

# 1 244
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
любимия каза - Истанбул. аз за него и в Дубай отивам. Wink

щях нещо да пиша, по полираното ли се плъзна, из гънките ли се изгуби не знам, но забравих какво беше.

ако се сетя, пак ще се включа. Simple Smile

ааа, сетих се!
днес попаднах на статия "защо е важно да носите маска по време на секс."
разтрепераха ми се пръстите и я затворих преди да прочета кое-що.
сега ме мъчи една мислА - маската предпазва ли от нежелана бременност или само от полово предавани болести?
няма да мога да заспя докато не проверя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт