Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 802
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 440

Уми, вземи си мехлем с арника - арнигел или подобно. Много бързо изчезват синините с него, личен опит.

Благодаря!То синьо няма,само оток под окото.Сега го намазах с арнигел.Клепя отгоре фон дьо тен и тва ще е.

# 1 441
  • France
"Мъчим се взаимно", защото и ноктите си не могат да срежат сами в момента. За ремонта се опитвам да не задавам въпроси за да не се ядосвам.
И други години са идвали на гости и са стояли дълго. По месец, месец и нещо. Просто сега са зависими и изнервени.

# 1 442
  • София
Скания, честит рожден ден. Дано тази година е по-добра, спокойна и щастлива за теб.
Жаки, много сладък косматко е Макси.
Уми, добре че не е било по-зле.

# 1 443
  • Euskal Herria
Скания, здраве, много сили и железни нерви ти пожелавам!
Някой може ли да ми обясни каква е ролята на бронираното кафе? Защо се пие? Има ли ефект и противопоказания за прием на това кафе. Четох в нета, но бих се радвала и на лични впечатления.

# 1 444
  • Пловдив
Скания, здраве, много сили и железни нерви ти пожелавам!
Някой може ли да ми обясни каква е ролята на бронираното кафе? Защо се пие? Има ли ефект и противопоказания за прием на това кафе. Четох в нета, но бих се радвала и на лични впечатления.
идеята е да те засити Simple Smile дали ще е с кокосово или обикн.масло за мен няма разлика. Преди много пиех така.

# 1 445
  • София
Здравейте!

Уж четох, но чак от последните два поста разбрах, че Скан има РД. А четох и нейния пост, ама куха глава толкова помни.
Скан, честита да си! От хубаво да не се отървеш! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover Wine Glass

Ули, добре разбирам как се чувстваш. Всички сме грешали в работата. Нормално е. Даже точно преди да те прочета се издразних, че колежката е омазала яко положението с един от най-ценните ни клиенти и аз вече втори ден "бърша" след нея, извинявам се на клиента и заедно с колегите от бек офис се опитвам да намеря решение. Ама яко е омазала нещата и лъже на всичко отгоре. Затова й се ядосвам. Не за грешката, а че се опитва да излъже и го прави некачествено.
Но като те прочетох и си казах " Я по-полека. Сигурно и на колежката й е криво, че така е сгафила. Просто не всеки може да си признае грешката."

Жаки, сладкият куч и Малкото Жаки разбиват сърца! Heart Eyes Дано скоро се научи на тоалет куч и само радости да имате заедно!

Аз сутринта се смях с котката и Малката ПанТа. Обличах се в съседната стая и чух щерката да подвиква: "Мамо, котето пак се опитва да отвори гардероба и го драска". Отидох хем да направя забележка, че не съм ОК да се провиква от съседната стая, хем да хвана котката на местопрестъплението. Ама не можах да направя забележка на никоя от  двете, защото ме напуши смях от гледката: котката, все още с една лапичка, подпряна на вратата на гардероба, стои и гледа втренчено щерката. Кълна се, че в погледа й можех да прочета упрек към малката издайница. В същото време на лицето на детето се изписа мисловен процес, последван от внезапно просветление и възклицание: " О, не! Виж как ме гледа! Сигурно разбра какво ти казах и сега ще отмъщава". Е явно наистина разбра добитъкът му с добитък, защото се метна на Пантата и я драсна. Но дори и тогава не успях да се скарам на котката, защото вече едва сдържах смеха си, а трябваше да утешавам детето. А съм си отворила устата да кажа нещо, а съм се разцвилила като кобила. Та само гушнах щерката и когато овладях емоцията си я уверих, че драскотината й е по-малка от вулканичен кратер, така че няма да избълва кръв навсякъде.

# 1 446
  • Германия
Скания, ЧРД на патерици, ама така е като не казваш.
Яна както е казала Мистик, целта е да те засити и да не ядеш дълго време. Аз когато се опитвах да правя режима НВВМ /така ли се пишеше/ го пиех даже няколко пъти на ден, защото ми харесваше, най-много ми харесваше със смесено кокосово и краве масло.
Панди, малката е голям образ. А че котката е разбрала всичко, което е казала не се и съмнявам. И котките и кучетата разбират почти всичко което говорим, пък който каквото иска да казва.
Фил, и на тях не им е лесно, хората сме така, когато станем зависими от някого /особено от детето ни/ за съжаление ставаме зли, а с възрастта става още по-лошо.

# 1 447
  • Somewhere in the World
Добър ден, Общество Hug
Жакии, честито щастие - Макси е душичка, а като гледам как грее малката Жаки направо ми танцува душата.

Скан, Честит рожден ден на патерици, желая ти здраве и най-сетне да излезеш от кофти серията. Стискам палци за битката с екссъпруга! Ние сме като жар- птици, събери се и излез по най-добрия начин от тази ситуация
Държа ви под око постоянно, вие наистина сте ми глътката свежест в деня! Heart
Търти, страхотна ти е картината - ей много талант,много нещо , а го пилееш.

Оперираха сина ми от херния,махнаха му конците, възстановява се, ама ми е трудно да стоя на дистанция, щото нали си е мъж и живее с приятелката си и не ми е там мястото. Иначе успявам да си държа линията на промянта която съм си начертала, пък да видим до кога....Малко ме напряга мама с нейната деменция, ама май повече си се лигави щото аз съм заела ролята на майка, но немога- все я мисля.Та по тоя повод се джавкаме с ММ,и той е прав,че трябва си живея живота.Та такива са ми оплакванията, бели кахъри, зная,ма си ме мъчи.

Веси, да се възстановявате с Веселинков, а за онази изтрещяла баба на Сирос направо нямам дуни! Ей,не сме хора, като зверове са всички, на нож заточени!!!

# 1 448
Панде, у вас всички са големи панти, барбар с котката. Joy

Скан, жива и здрава си! Да минат и заминат всички ядове от гръцкия мухъл и да бъдеш щастлива! Да ти се вее дългата коса през прозореца на Scania-та и да шашваш всички колеги-шофьори с красивата ти усмивка!

# 1 449
  • Euskal Herria
Значи мога и без бронирано кафе тогава. Аз обикновено огладнявам към 5 следобед. Мед. сестрата, като чу, се ококори, дръпна ми едно конско и ми набута 2 листа диети с 5 хранения дневно. Ами... не мога. Опитах се, ама нищо. Първоначално бутнах няколко килограма, ама след това си се върнаха и се застопориха. Явно хормони, заболявания и възраст се оказаха по-силни. Обаче и така се обичам - бела, дебела, красива и щастлива Grinning.
Снощи ми дадоха нови лещи, на друг производител. Май няма да са"моите", нещо не се чувствам добре с тях на моменти. Другия понеделник трябва да изберем окончателните марка и вид и ще ми ги доставят.

# 1 450
  • София
Панде, у вас всички са големи панти, барбар с котката. Joy

Плашещо е колко си права! Laughing

В тази връзка се оплаквам от себе си. Има един колега, с когото комуникирам само по телефон, защото работи в офис на фирмата ни в друг град. И по-добре. Този човек ми е супер антипатичен след един разговор, в който направи неуместна констатация по повод общ проблем, над който работехме. Не засегна мен лично. Просто с изказването си разкри черти от своя характер, които аз не толерирам в хората и смятам за крайно неподходящи за човек, работещ това, с което се занимава той във фирмата. От тогава насам вече две години много трудно успявам да прикрия своята неприязън към него в телефонните ни разговори. По мейл ми е лесно, но по телефонът някои нотки в гласа ми ме издават. Това е непрофесионално от моя страна и се дразня на себе си.

Прити, разбирам те като майка! Трудно се устоява на повика на сърцето да се погрижиш за болното си дете, пък било то и пораснало. И все пак устояваш, за което те поздравявам. Hug

Яни, как ти завиждам само, че огладняваш след 17 ч. чак! Аз по всяко време ( без нощем) мога да освирепея от глад. И то баш за глад говоря, стърже и вие на умряло тоз корем докато не набутам някой залък.

Все пропускам да похваля нашата художничка за завършената африканска творба. Тринайсетичке, много ми харесва! Аз още миналия път ти казах каква слабост ми е темата Африка.

И друго пропускам, но сега не се сещам какво е.

# 1 451
Не помня разписах ли се днес, ще полудея, всъщност не бива да използвам бъдеще време, щото вече съм лудааа.  Открихме проблем с водопровода на втория етаж и сега къртим стена на първия. Ако искате ми  вярвайте, но ще утрепя някого, ще го излежа и ще съм щастлива...
Скан, здрава и честита да си и в най-скоро време да намериш своята нирвана.
Ули, разбирам те, и аз преди няколко дни се обвинявах за една грешка, но бях изпушила просто. Чест му прави на Карамелов, че не се взриви, напротив даже. И добре, че запази здравия си разум, инак щях и него да утрепя.
Жаки, кученцето е страхотно! Да ви носи само радост.
Фил, гуш! Аз мога да издам роман, не, не, четирилогия мога да напиша за съвместното ми съжителство с мама. Тая нощ ме събуди да ми се кара, че спя завита през глава, а цитирам - задникът ми стърчи непокрит! На какво прилича това!!! ЗАВИЙ СЕ ЧОВЕШКИ, БЕ!!!
Прити, скорошно възстановяване на сина ти!
Панди, вие сте любимото ми фемили Simple Smile

# 1 452
Благодаря ви, момичета, за подкрепата! Добре ми се отрази.

Панди, тая котка е опасна, че и отмъстителна, ама е умна явно, де Simple Smile
Милата малка Пандичка, от отмъщението повече боли Simple Smile

13, все забравям и аз да изкажа възхищението си от готовата картина. Прекрасна е.

Прити Мама, бързо да се възстанови синът ти!

# 1 453
  • Пловдив
Янче, макак така чааак в 5 след обяд? Dizzy Face  аз, ако можех така щях да съм фиданка Smiley

# 1 454
Карамел, съчувствам!

Мистева, ти защо лъжеш, м? Нали те видОхме, че си фиданка.

Познайте, какво правя? Готвя, ъф корс. Де да можеше, готвенето да ми е професия....
ХОто не съм го погледнала Head Band

Общи условия

Активация на акаунт