Добри, искам и аз съседка, която да ми плете като теб! И от палачинките искам!
Канех се да правя нещо за следобедно похапване, ама тя Пантичката като е болна, не ми се занимава, защото няма да хапне.
Минахме през рентгена. Снимката е ОК. В такъв случай май ще пропусна ходене в дежурен кабинет, че там ме светнаха, че може да я заведа чак сед 20 . 00 ч. Отделно не знам дали ще попадна на читав педиатър. Кашлицата й е на серии. Може часове да не кашля, но после влиза в серия с безкрайно кашляне. Притесних се от това, че нощес започна да кашля, а до момента кашляше само денем + че беше намаляла кашлицата и затова направих снимката. Но май ще се ослушам и тази нощ как е и утре ще реша дали да ходим да се бутаме с още болни деца пред дежурен.
Сега спи. Заспа преди два часа. Не е кашляла откакто заспа.
Току-що подадох за сефте документ, подписан чрезп електронния ми подпис. С трепет чакам отговор.
Събуди се. Грабвам термометъра и отивам да я видя.

Моят син е отгледан с плетени неща от акрил и не съм разбрала да му е навредило.

Ще трябва да се размърдам обаче, поне една -две нови играчки да си направя за елхата. Материали имам бол и пластмасова панама и стириопорени фигурки, дори и картон специално надупчен като панама със специална джаджа, но мерак и вдъхновение нямам, трайно са избягали.
)) Прочетох последните постове само, че иначе още седмица нямаше да се разпиша.