Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 766
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Euskal Herria
Прибрах се  и си пуснах парното. Вали, духа... абе, гадно е навън. Добре, че сложих тънък пуловер.
Накупих си почти всички материали за коледната украса, вече мога да почна да я правя. И няколко рецепти съм набелязала. Обаче чакам едно-две неща от сладкарския сайт(формички, пошове и др), дано в началото на декември да ги заредят и ще пусна поръчката. А трябва и да разровя наличностите, да видя с какво разполагам. Че понякога се изненадвам Simple Smile.

И пак ми се губят постове, току изскочат или по коментарите ви съдя, че не съм ги чела.

# 2 191
  • Германия
Добри Kissing HeartHeart EyesHeart

Мид, ама спрете се, обрахте всичките корони за нас не остана Stuck Out Tongue Winking Eye
Оправяйте се бързо и леко да го изкара синът ти.

Да докладвам, рулото е убиец. Обичам когато съдържанието е по добро отколкото изглежда на опаковката.

Ето, черпя ви виртуално, отваряйте на своя отговорност
Скрит текст:

# 2 192
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
у дома сладкоежковците са двама. и аз не съм нито един от тях.Simple Smile Simple Smile Simple Smile
аз пък направих тиквените сладки. но ги опекох в хартиени кошнички за мъфини.
мммм.

# 2 193
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ние сме си вкъщи, и спестяваме от бляк фрайдея. Донесоха ни картофи, лимони, хранителни добавки, джинджифил, (това има вкус и мирис на веро, но го преглъщам с мед).

Мид, дано твоите минат леко, моя син беше с висока температура и главоболие два дни, сега подкашля, но е добре. Няма температура, даже днес по обяд беше със студени ръце и крака, облякох го, и го увих със завивката, четох някъде преди време, че се случва и да е по ниска температурата при ковид...
Аз съм "като парцал", лесно се уморявам, нямам желание и сили, напъвам се, пускам пералнята, подреждам дрехи, мия съдове, да се почувствам поне малко полезна.

# 2 194
Вайчка,тъкмо това коментирахме с майка ми от 2,90 цена сега същото 5лв.Аз съм започнала да отварям шкафовете и го караме икономично.Колкото по-налко пазаруваме по-добре.Ще видят те кон боб яде ли хаха.
А ве навсякъде всеки се оплаква,че е болен.Sad
Хубавото е,че ще ми донесат една безалкохолна биричка.

# 2 195
  • София
Мид, дано го изкара леко!

# 2 196
Мид, палчета! И на всички болни, които съм пропуснала.
Бабо Якче, боят ми е малко Simple Smile)) знам.
Ние сме си вкъщи, и спестяваме от бляк фрайдея.
Joy много ми хареса идеята. Открадвам я.
А бельото се оказа малко 🙄 Нося М размер, но това е толкова стегнато, че ще ходя да го сменям за L.
Гобленът на Ени е един път! Откъде това търпение у гобленарките?

# 2 197
И двете ми очи са компот, дано не е конюнктивит само. Иначе да очаквам гости, думате. Ами заповядайте, но ОИ не е пипан от седмица. Няма да се впечатлявате. Утре ще наваксам.
Болните и дечица, и майки да оздравяват. Другото го забравих.

# 2 198
Ако някой ми каже начин да ги спра тия пущини, ще съм му благодарна цял живот.

Цигарите ги отказах преди десет години с Табекс без почти никакъв зор. Пушех като комин, ставах и през нощта да си запаля цигара, а воля нямах никаква.

# 2 199
И аз съм стигнала до почти кутия на ден,а пушех една кутия за 4 дни. Тоест по 5 цигари на ден... Сега не знам какво правя,но прекалявам! Табекс,може и да пробвам.
Кло,не се притеснявай за ОИ,ние ще помогнем и ще видиш как се светне всичко. 😁🤗

# 2 200
Някои има ли идея дали ковид зоните в болниците работят и почивните дни? Или едва ли? Ако искам да си направя рентген на белия дроб събота и неделя, къде може да стане? Или трябва да си бъбря с РЗИ? Пак ме налегнаха черни мисли.Sad

# 2 201
  • София
И аз това мисля Сън 💋
А и се чудя колко дни след теста, не е заразно лицето?

# 2 202
И аз това мисля Сън 💋
А и се чудя колко дни след теста, не е заразно лицето?
  Доста е разтегливо, защото никои не знае точно кога се е заразил... Вероятно поне една седмица човек е преносител, може и повече време, знам ли?

# 2 203
  • Sofia
Съни, работят в големите болници - Пирогов, Александровска, ВМА. Може и в частните да има, но не съм търсила. В ДКЦ-тата мисля, че няма съботно-неделни.
Ей тук вижте файла със списъка https://coronavirus.bg/bg/1092
Черните мисли са си "екстра" на ковида. Всичко ще е наред и при вас, и при Мид Hug
Девойката вкъщи е сополива и подкашляща. Само четири дни училище. Аман от тоя сопол, аман! Не помня едно време така да сме се сополивили, бе!

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 23:36 от Child of June

# 2 204
Момичета, няма да се давате на черните мисли!
Питайте в темата за сблъсъка. В София има възможности.
Виждам, че Юнчето е постнала списъка с ковид зоните, но той е неверен. Има обявени зони, които са само в стойчовия списък.

Общи условия

Активация на акаунт