💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 978
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 360
Видях промото и Капитанската битка(изометрия) между Симеон и Неделчо.
70-30 за Симеон според мен е съотношението на силите в тази игра. Не вярвам Неделчо да ме изненада.
Стоенето дълго в тази стойка ще е много по-лесно за борец, отколкото за режисьор-аниматор.
То в тази стойка трябва доста да е седял Симеон. Ще ме изненада, ако се изложи.
Да, и мен. Реално е основна поза в борбата.

# 361
  • London
Ясно е, че са му я подбрали за да вземе предимство, което се изразява в това един играч да си почине. Разбира се, това ще е Мани.Joy И така ще стане интересно.

# 362
  • София
Хех, знаех си, че повече дива река няма да има, а само резиденция и стопанство. 🙂

Прекалено много привилегии и дадоха на Елизабет. Защо направо не я обявят за единия финалист? Доста битки загуби и то от жени, а победи в един женски двубой със спорни условия Мартин, стоя 5 дена в колибата на бялото Мите, наготово и поднесоха 700 гроша и за капак и дадоха привилегията да разбива племена и да променя съдбите на играчите...
Отвратителен сценарий, но хич и не съм учуден с този жалък екип начело!
А Милена имунитет няма ли да получи като нов член в племето? Би трябвало и тя и Мани да са защитени при племенен съвет, не го казаха сега, но се подразбира от предния път. Ще видим в сряда.

Изборът на Елизабет не ме изненада. Очаквах да дръпне именно Милена, защото е лесно манипулируема и за да и е гръб освен всичко друго. Може да има намеса и от продукцията, няма как да знаем. Аз лично бих дръпнал Вальо и приключенците оставаха без пъзелист, но играта вече става и индивидуална, защото последната фаза наближава.

Не се получи хубава битка заради трагикомедията Мани, която уби интригата във формата. Вместо истински битки в този сезон, през повечето време гледаме трагикомедии. Много слаб сезон откъм хубави и едновременно оспорвани игри.

Паулина беше истинска трагедия на мятането. Милена се забави, но мяташе много правилно. Поне 5, 6 греди имаше. Джуджи също беше много зле в мятането, а Красима за пример! Точността определено и е силна страна.

Утре на капитанската Неделчо няма шанс. Ако Симеон изгуби подобна битка ще е голяма излагация.

# 363
  • London
Дяволче, а откъде Елизабет ще знае каква е Милена? Тя реално освен на битки не ги е виждала уж другаде.....според мен чисто й е казано кой да избере. Иначе тя с толкова много грошове направо превърта играта, то е ясно.Joy

# 364
  • Където морето целува небето...
Шансовете на Неделчо на капитанската са точно толкова големи, колкото щяха да са шансовете на Симеон, ако играта беше с пъзел Smile
Иначе разбираемо - новоизбрания капитан от чуждото племе трябва да блесне. Ще донесе и някакво предимство,  (примерно нареден пъзел или Манка да не плува)което ще им спечели играта и Красима/Кремена ще е на пангара. Прозрачно!

# 365
Няма такъв смях с вчерашния епизод. Толкова култови моменти, че направо си беше комедиен сериал.
Безценни бяха физиономиите на всчки приключенци, след като разбраха за новия член на отбора - Мани, невярващи и безумно изненадани.
Мани във водата, на две педи дълбочина, безпомощна, легнала върху борда, нищо неправеща.
Някой казва: ама тя стои на едно място и не мърда.
Борис небрежно си подсвирква с уста и развива макарата, гледайки бедстващата във водата Мани.
Връщането на Паулина под вода и чуденето на всички как го направи по този начин, май и тя не разбра.
После играта на Мани на кулата, там вече не може да се опише...

# 366
  • София
La Catrala,
мдам, допускам и намеса на продукцията, даже много вероятно да е точно това.
Иначе те са там 2 месеца вече. Въпреки че са в различни отбори си се знае почти всичко.

# 367
Мисля си, че сега сините ще влязат в серия със загуби.
А Мани дали ще помага с Моли и Доли, че Поли малко да се смили и да не й се кара?
Сега вече Мани бързо ще бъде отстранена, според мен  е бита карта. При сините няма с кого да се сближи. Не ми се вярва пак да й продадат имунитет срещу грошове.

# 368
  • София
Прекалено много привилегии и дадоха на Елизабет. Защо направо не я обявят за единия финалист? Доста битки загуби и то от жени, а победи в един женски двубой със спорни условия Мартин, стоя 5 дена в колибата на бялото Мите, наготово и поднесоха 700 гроша и за капак и дадоха привилегията да разбива племена и да променя съдбите на играчите...
Отвратителен сценарий, но хич и не съм учуден с този жалък екип начело!
Подписвам се под всяка дума. Освен това имам съмнения, че ако Мартин беше оцелял, нямаше, например, да му поискат част от грошовете, за да си избере племе, имунитет сигурно и той щеше да получи, но за другите привилегии не съм сигурна.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:12 от La Vikinga

# 369
Изчетох ви и се посмях /отново/ на снощния цирк.
Преместването на Манка беше култово от страна на продукцията /не вярвам, че ЕлиЗъбета го е измислила сама/!
Само като си представя 4 кози на едно място и отново прихвам! Joy
Направиха услуга на Милена, че я махнаха от племето, когато "добавиха" Манка.
Пък и нямаше да е забавно Манка и Милена заедно - скука, скука, скука!
Ноооооо! Манка  и Пулка в обща грижа за козите ще е смях! Ще се дърпат коя повече да се грижи за тях Joy
А реакцията на сините за допълнителната тежест е неповторима!

Не, до сега толкова забавен епизод не е имало!

# 370
Футболни предизвикателства със Стратимир

# 371
# 372
Че какво зрелищно и яко щеше да направи Мартин.....не е като да не сме го виждали.
Липсвал е един месец, променен е доста, изглежда като дивак...

лол
И какво щеше да направи Марти,който масата тук не харесвахте до преди нагласената битка срещу Паулина?
Видяхме го 1 месец как едно изречение не можеше да навърже и мълчеше или изпълняваше команди от Мани и Неделчо.
Също така видяхме и колко незабележим беше на трасето в отборните игри и мн добре помня десетките негативни коментари колко зле бил и как сте очаквали повече от професионален войник...

Хайде стига с този Мартин - скучен и с нищо запомнящо се играч.

# 373
И продукцията не се кефи на нормалните хора.
Аз исках Мартин да се върне като отшелник не защото е най-интересният образ, а защото заслужаваше. Стоя 1 месец, отслабна драстично, имаше няколко победи (няма да коментирам колко от играчите са искали да бият Мартин, няма и да коментирам победата на Елизабет) и накрая Елизабет да отиде, да го победи, да му вземе грошовете и след 5 дни да се върне. Какъв отшелник беше тя и колко време стоя сама на плажа? И Милена примерно да беше на нейно място, пак щях да смятам тази сюжетна линия за абсурдна, а крайният резултат - за гавра.

# 374
  • Буркина Фасо
даваха ли как живее отшелничката ?

Общи условия

Активация на акаунт