Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 265
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Sofia
Забравих да се оплача, че при нас трайно ги няма хубавите маслени бисквити...ония с 42% масло мисля. Въобще стилажа около мястото, където стояха рязко се е опразнило...
Аха и аз за тях мрънкам, ама са с 32% масло.  Като питах за тях, ми рекоха, че за сега имат проблем с доставката, но все ще се появят...
    Аз все същото си искам... за ПиЗ, сгъваемите торбета... разнобразни олиа... нищо че за сега се снабдих със сусамово олио (трябва да и да да си го взема от спидито). Не се сещам за друго.

# 1 816
Цоп и аз тука , да не ви изтърва Simple Smile Довечера ще чакаме ли брошурата ..или пак ще има драми с линка ...
Аз продължавам да си чакам за подплатените дънки за момчета, термо -клиновете , ама от скъпите( 12-13-15 лв бяха миналата година и са с джоб отстрани и доста плътни ..аз си го нося като панталон ) , чакам и дървеното влакче играчка за подарък и диско-топката (  ама на кабел тази) , и все още си чакам и оформящите безшевни бикини с висока талия Simple SmileSimple Smile Бая дълъг стана списъка .....
Иначе за утре съм проготвила голям пазар пак - ще ходя и аз да диря поставката за подправки - чуден подарък ми е за близки и познати - колкото да не съм с празни ръце ( защото ние , уж възрастните не си подаряваме подаръци, но не ми е удобно, да подарят или дадат парички на децата , а аз нищо ..та с по една свещичка , коледна декорация  , арома- комплектче  .....бутилка вино/ликьора "Бейлис" Simple Smile и съм готова Simple Smile )
Та ще се ходи на голям пазар и то в Ринг-мола, че нещо са се излъгали и са ми дали купон 5% за цялата сметка Simple Smile Simple Smile Simple Smile Задължително ще взема и черешовия ликьор за мама Simple Smile
В този смисъл, спешно  се нуждая другата седмица да пуснат опаковачните торбички .... че стоят едни подаръци, дето не стават с хартия да се опаковат и е голяма мъка с тия торбички по 1,50-2,50лв по магазините Simple Smile

# 1 817
  • Бургас
Аз си искам десертчетата с нуга крем/ пълнеж, ама само с нуга, без марципан.
Само от тези са заредили при нас.

При нас имаше и от твоите, но смесени с другите. Иначе аз точно този на снимката го обожавам и само дето не мъркам докато си го хапвам всяка година Blush

Много съм доволна от нашенския стелаж с намалени хранителни нещица! Заредих си от любимите гръцки маслини каламата, критараки, както и от онези бисквитки, дето хвалих последно, че много ни харесаха, но са нюню бройки и хич не нюню цена. Имаше 3 вида гръцки зехтини, конфитюри, сироп от бъз, от малини, кафета разни и още доста нещица, ама не ми се мъкнеше излишно, та от най-любимите неща взех само.
Както предположих миналата седмица, в мига на изтичане на промоцията, се зареди папая при нас, но на цена 6 кинта бройката... Та що да я пускат на 3лв, като могат да я задържат с цената на няколко недоволни клиента и лепната извинителна бележка!

Самозарадвах се с огромен карфиол и ще си го направя с кеф по любима рецепта (и хич няма да ми пука за мъжките протести у дома, че им миришел на гадно!) Smiling Imp

П.С Дървени кухни при нас имаше доста. И дифузер от съботните мернах, макар и отворен.

# 1 818
Аз вчера взех такова десертче, както и от другите (взех 3 вида) - при нас има от всички и са в отделни кутии.

# 1 819
Аз ще чакам коледната украса и декорация, която видях в испанската брошура 😍
Боти за малкия си купихме вече...

# 1 820
Беше публикувана Испанска брошура от 25.11..с мнооого хубави неща за мен...
Имате ли наблюдения дали и кога при нас идват същите неща.

Понякога в сряда разглеждам брошурите на комшиите, някъде вече са пуснати предстоящите (много е воайорско, знам Flushed ), та в Румънската видях, че те имат любимото ми ликьорче в три вида - обикновеното, с шоколада и с вкус солен карамел....ми много им завидях значи

# 1 821
  • Sofia
Аз пък скокнах за тиквички и кок. орех и бях приятно изненадана да  видя и взема разбира се Кивиано и Карамбола. Simple Smile

# 1 822
Може ли да препоръчате душ гел за по- суха кожа. В момента ползвам пак техен(не е от ПА), но не е за моята кожа и му търся заместител.

# 1 823
Мариат, душ олио пробвала ли си, ако имаш ДМ под ръка, има едно на Балеа. Също и разни душ кремове.

# 1 824
А как се консумира коняк? Знам, че с мярка Smile ама сериозно питам...? Виждала съм в затоплена чаша или самата чаша да е в/у друга такава с топла вода.

Аз Метакса от Лидл съм взимала.
В конячна чаша – тумбестите, с късо столче. В заведение трябва да ти стоплят чашата на парата на кафе-машината. Аз вкъщи слагам 100мл.вода в чашата, загрявам я да заври в мв, изливам водата и тогава си сипваммалко коняк на дъното. Разклащаш за да се разлее аромата по цялата повърхност на чашата и пиВВаш с кеф.

# 1 825
  • Пловдив
Мерси! Simple Smile
Сега за утре си пожелавам чаши за бренди/коняк Wink въпреки, че никога не са пускали такива...

# 1 826
Миналата година взех Арарат с чаша ,много е ароматен .
Мънки шоулдъра е страхотно ,и аз го харесвам много .
Напоследък купувам много замразените миди ,варени са и правя салатка .

# 1 827
Тц, няма при нас, bradata. И в кутиите надолу гледах. Лидл мислят за кг-ите  ми, но аз си купих 10 Ritter sport-a с нуга. Smiling Imp
Тази година се излагат с доставките и реших да заложа на сигурно.

Ей, тук само алкохол ви е в главите. Ако ще носят чаши, да са за кафе, големи и хубави.

# 1 828
Чаши за кафе, големи и хубави, взех от Синсей, безплатна е доставката.

# 1 829
Колко големи? Събират ли поне 350 мл?

Общи условия

Активация на акаунт