Звездни компромати - Ноември'21

• 277 164
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 625
За една компания на ден? Че това не е заведение, а кетъринг.

# 2 626
  • Glasgow
То поне да се нагледаш, ама  някои снимки и за гледане не стават. Онзи лудият италианец дето отвори място в село на майната си в България с 10 степенно дегустационно меню, нещо от типа на 800 лв на човек беше и резервирано за месеци напред, когато гледах нямаше един негативен коментар. И само от гледане ти става готино. Има пазар за такива места в България, ама явно не на всеки се занимава.

# 2 627
  • Варна
То поне да се нагледаш, ама  някои снимки и за гледане не стават. Онзи лудият италианец дето отвори място в село на майната си в България с 10 степенно дегустационно меню, нещо от типа на 800 лв на човек беше и резервирано за месеци напред, когато гледах нямаше един негативен коментар. И само от гледане ти става готино. Има пазар за такива места в България, ама явно не на всеки се занимава.
Я, раздуй, че ми стана интересно?
Не, че мога да си позволя 800 лв  на човек , но ей така, за клюката.
Име, линк?

# 2 628
Аз не смея  и да питам, с 800лв, че и да се замъкна до там още намси колко, мерси...Две три пенсии и  да спра да дишам  до тогава.

# 2 629
  • Glasgow
Ресторант Диечи, село до Горна Оряховица, с. Девино, обещава че ще донесе Мишлен звезда в България. Аз го знам, защото живяха в Банско и колеги споменаваха. Групи до 10 човека, не позволява закъснение дори с 10 мин, защото вкусът се променя, всичко изпипано, дано не го развали.

п.п. може някой Шиши да ни заведе някой ден Grinning

# 2 630
До гр. Антоново е, не до Горна. Да не се засили някой🤣

# 2 631
  • софия
Ресторант Диечи, село до Горна Оряховица, с. Девино, обещава че ще донесе Мишлен звезда в България. Аз го знам, защото живяха в Банско и колеги споменаваха. Групи до 10 човека, не позволява закъснение дори с 10 мин, защото вкусът се променя, всичко изпипано, дано не го развали.

п.п. може някой Шиши да ни заведе някой ден Grinning
По Нова имаше репортаж за тях.

# 2 632
  • Glasgow
Сори за локацията, в един форум имаше дискусия и съветваха да се спи в Горна, срам не срам хем съм севернячка дори не бях чувала за това село. То беше в сграда на бивше училище ли, абе много интересна история, и всичко доставят от местни производители.

# 2 633
На това Диечи ми харесва, че има пред-десерт и десерт, жалко, че няма и след-десерт.

# 2 634
  • Glasgow
На това Диечи ми харесва, че има пред-десерт и десерт, жалко, че няма и след-десерт.
аз сега изгледах видеото, сосът от ракия за мен, pls Joy разменям всички десерти за него
ревю за Иритуали
Скрит текст:
Изказвам огромното си разочарование и съжаление от факта, че ви посетих. Бях чувала от познати добри отзиви и затова дойдох, но явно нивото и организацията ви в момента са скандално зле.
В петък вечерта (02.11.2018) дойдохме с група приятели на вечеря, като държа да отбележа, че си бяхме направили резервация преди два дни и никого не сме изненадали с идването си. Бяхме общо 7 човека. Дойдохме в 20.00ч , а аз и приятелят ми успяхме да ядем в 22.00ч. От менюто с предястията ви имаше точно една порция от муса ви с патладжани и нищо друго. От основните ви яденета също не беше останало почти нищо. 10 мин след всяка поръчка сервитьорката идваше и ни казваше, че това било свършило и така наистина не знам колко пъти. Най-накрая ни предложи от пастата на деня и просто, защото нямаше друго поръчахме две порции. На въпроса ми “ С какво е пастата на деня?” ми беше отговорено “ Това са талиатели със сос от български сирена.” Бяхме доволни от отговора и поръчахме. Само че.... след 20-ина мин пристигна “пастата на деня”, която представляваше паста пенне (ама такава дето си купувате за да си я сварите неделя сутринта със сирене и захар по рецепта на баба ви) с моркови, тиквички, копър и още нещо изостанало събрано от хладилника и всичко това плуваше в някакъв сос. Вече нямахме повече нерви и решихме да ядем, което обаче се оказа грешка. Около 20-ина мин след като си тръгнахме с приятеля ми бяхме с болки в корема. Останалите хора от компанията ни успяха да хапнат някакви салатки и както се досещате никой не се наяде. Две от момчетата си поръчаха “бяла риба фрикасе” като обаче и те не успяха да хапнат, защото имало толкова кости, че било адски неприятно да се бориш с тях. Сервитьорката постоянно се червеше, което беше напълно нормално и ни каза, че десертите са от заведението, което поне беше адекватна реакция от нейна страна. Тортата на деня беше вкусна, но отново мога да кажа, че очаквах много повече. Организацията ви беше скандално зле особено пък за петък вечер. Разбирам да сме дошли понеделник сутринта и да си поръчаме тройка кюфтета с лютеница и шкембе чорба, ама дойдохме след предварително направена резервация в петък вечер. Много рядко пиша ревюта на заведения, но бяхте абсолютно скандални!

# 2 635
Баба и дядо
Скрит текст:

# 2 636
Сега го видях и аз този ресторант, но в сайта им. Много претенциозни. Трябва да си отишъл на време, не може да закъснееш, не може деца, телефони; ако излезеш да проведеш разговор отвън и се върнеш при вече изстиналата храна, няма да ти я стоплят. Само десет човека приемат на ден. Пише, че цената е 260лв. на човек, но самото меню нямах нервите да разгледам с този гаден шрифт.

# 2 637
  • Glasgow
Аз го гледах лятото в една група за хотелиери и беше около 800лв, защото помня че казах за тези пари предпочитам агне на чеверме в Банско с цигански оркестър, но си има пазар за всеки в България, просто няма кой да го предложи. И ми се показа линк, че и да искам има свободни дати за след няколко месеца. Има си пазар за всичко, Нусрет {Salt bae} oтвори ресторант в Лондон преди 2-3 месеца и иска за стек към 600 £, и пак се чака ...
И за да не съм съвсем спам вече, една Ани Цолова на младини, от нейния LinkedIn профил е, някаква годишнина на Бтв, кога пък са се появявали с такива дрехи в ефирhttps://scontent-lhr8-2.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/261769035_1498 … c&oe=61C90AC2

# 2 638
Аз в това Диечи няма да се наям и с 2 менюта, но ще прочета статията.

# 2 639
  • Glasgow
Е  що за въпрос Grinning трябва да се списва в първия пост на всяка тема Grinning това е Ирина Тенчева, муза на иритуали, съпруга на Иван от ИванИандрей, бивша (или настояща?) съфорумка

Общи условия

Активация на акаунт