Звездни компромати - Ноември'21

• 277 175
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 610
  • Glasgow
Тя да прочете длъжностната характеристика за домакин, всеки служител подписва длъжностна характеристика като започне работа, такова чудо не знам да има като нейната обява. Освен в баничарниците дето един човек е всичко.

# 2 611
Тя да не чете  и тук страната.
Е, че тя си е съфорумка. Сигурно хвърля по едно око.People Eyes

# 2 612
Ирина що се мъчи с това заведение като явно нещо не върви бизнесът?
Направи го сезонно, сега пък 4 дни в седмицата работи, персонал не може да си позволи да поддържа, а и постоянно търси, защото явно никой не иска да го гърчат за без пари.
Дамата, ако се е пропила, ще е естетствено продължение на живота ѝ досега.

# 2 613
  • Варна
При Стрина човек работи за престиж, не за пари!

# 2 614
  • Glasgow
Преди време  бях погледнала отзивите в гугъл мапс и трипадвайзър, имаше доста мнения, че е overrated и overpriced, Иритуалито

# 2 615
Тая сериозно ли😀😅😅😂
1000 лв?!? Че на нея Шива и тряя да е барем с 6 рЪки😀😅🤪

Тя дали и колко отдадено би бачкала за 500€?!?!
Ще и ги давам само да чисти, готви, да учи с малката, да пазарува, но със супер положително отношение искам да е! Да говори на китките ми кат ги полива, а чакай яз нямам, ма ко е за идеята ще си купя!
Докато си почива да мие прозорците! Това докато слуша свекърва ми на телефона, да и разкаже 239 еп на мега интересния индийски сериЯл!
С другата ръка да наложи една туршия, така да имам, аз лично просекото без труршия не го предпочитам🤪
А и понеже знам че висчко и иде отръки да мине и фугите с една четка за зъби! Всичко  смятам макс 3 часа да и земе, ще имаме време и за чаша БУжоле! И да ми каже и някоя мъдра мисъл, да попия! Дано приеме, моята оферта и щедрата заплата! Само 5 дни ще идва, другите два може да фане друга работа!

Ирина, ако имаш интрес пиши ми❤❤❤🤪🌸

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 00:02 от JACKLIN*

# 2 616
  • София
Сакън, Жаклино, мъжа си ше трябва да вардиш после, сакън!

# 2 617
Значи с това чувство за хумор, което има Жаклин, отивам да работя при нея за без пари!
Жаки, къде да пускам СВ-то, че да се конкурирам със стрина?

# 2 618
  • Glasgow
Погледнах пак трипадвайзър, има и приятни снимки, но ето това даже аз не мога толкова грозно да поднеса
Скрит текст:
Второто било плато за двама, добре...

# 2 619
1000 лв. за София- звучи много добре особено в този сектор (бакшиши не се споменават, явно няма) 🤣. Значи освен, че ще бъдете на престижна работа длъжност “усмихнат домакин”, има шанс да получите бонус, но има шанс и да не получите. Трябва да сте човеколюбив, всмисъл да не набиете шефката, че и тя е човек завалийката. Задълженията са прости: чистите от до заведението, барман и сервитьор, също кухненски помощник, отговорник за склада, асистент не на кого да е, а на Стрина 😜. Вие подайте CV, но ние ще отговорим само ако Ви харесаме. Ами доста примамливо предложение за работа. Едва се сдържам да не кандидатствам, но за съжаление не съм човеколюбива, тъй като често животните са ми доста по- симпатични от някои хора.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 00:25 от Анонимен

# 2 620
Не е за мен тая кръчма. Гладна ще си остана и ще ми е гузно, че съм яла за двама, пък пак съм гладна.

# 2 621
Веднъж приготвих такова плато като изтървах остатъците от салатата на пода.

# 2 622
  • Glasgow
И аз, в края на вечерта на градус с остатъците в хладилника.
Как няма комисии като едно време мерки и теглилки, одма са я затворили Simple Smile)) то бива, ама....даже дегустационните менюта са с по голям грамаж

# 2 623
Гурме ви казах, гурме...да се нагледаш.

# 2 624
Отговор на отзива на една кандидат клиентка на Иритуали, която е направила неуспешен опит да го посети в обявеното работно време. Било е заключено, но вътре е имало клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт