Звездни компромати - Ноември'21

• 277 180
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 595
Джуди изглеждаше много добре, вталил се е.
Как няма да се втали като жена му роди. От друг Innocent

# 2 596
Според мен Джуди и Марето Дамата са си правили кОпон преди ефир. 😁😂 И двамата бяха на черешата.

# 2 597
Дейзи, стига бе, момиче!
Всички ти разбрахме мнението, обаче вече става досадно с тия *доказателства*.
Казвам ти го като човек, който гледа на него като едно употребено от семейството му дете с цел финансова облага, и което цял живот си е останало такова  с неизживяно детство. Намирам , че е набеден, още повече когато призна, че не е изпитвал по-голямо унижение през живота си от това да се налага да си показва интимностите няколко пъти на съдебен състав.
И аз вярвах, че се избелва и лъже за витилигото, докато преди година не станах свидетел на процеса при млада съседка. От едно две петна по лицето и китките вече е с бяла като на албинос кожа.

Но всеки има право на своята гледна точка.
Нека се опитаме да излезем от темата МД.

Много си права за това, че човек когато реши да вникне в нещата вижда много по-ясна картина. Аз също мислех, че се избелва слушайки таблоидите докато не научих за болестта витилиго и не видях реално нещата. И моя съседка има, но слава Богу при нея не е цялата бяла, но може и да стане след време. Но същото се отнася и за цялостния му имидж. Това какво казват медиите много често е различно от истината. Аз затова не слушам медиите, а хората в живота му, които наистина са го познавали и са прекарвали време с него и никой от тях не смята, че е педофил или гей, точно обратното. Законът го оправда, на мен това ми е достатъчно. Освен това няма как да повярвам,че Лиса Мари е седяла 8 години без секс Просто все си мисля, че има неща които са очеизвадни. Но явно не е така. Всеки сам си прави изводите.

И междудругото не виждам някой да нарича Елън Пейдж откачалка , с психични проблеми и тн за това, че си сменя пола, но имаше такива изкавания за Майкъл в предишните страници. Мисля, че обществото е стигнало едно ниво на толерантност, но все още мери с двоен аршин.

# 2 598
Започна да става досадно да четем за Майкъл Джексън.
Не оспорвам нито таланта му, нито начина му на живот, но все пак стана прекалено.
Нормално е да има дискусия за дадена личност, но често като се захапе някоя тема не се усещат да спрат. 🥱

# 2 599
Алчността за слава какво ли не правят. Марчето Игнатова се появява в това шоу с идея да промотира нейните си там проекти и да не изчезва все пак от светлината на прожекторите. И тя, и Рачков знаят, че зрителите ще са привлечени от любопитството как ще се държат двамата един с друг. В същото време Игнатова има до себе си мъж от класа, който я боготвори, ама тя тръгнала нашата по грозния начин да бута кариерата си в клоункото предаване на бившия си... Има и по-достойни начини човек да се промотира в шоубизнеса. За мен Игнатова много издиша с тази си постъпка.
Ох,за втори път чета ,че нойзи бил от класа?!Верно ли,каква точно класа😂
Това ,че използва засукани думички ли наричате класа?

# 2 600
От обявата на Стрина стана ясно, че ще се работи 4 дни в седмицата, но по колко часа ??? Щот ако бачкаш всичко изброено по 12 часа, 1000лв са си много малко.

# 2 601
Ее, стринка предлага и "плюс възможност за бонуси" - може да дава по чаша - две просеко за особени заслуги на персонала..или воловани... Joy

# 2 602
  • Glasgow
Добре де, то може ли персонал отговорен за почистване на мръсни чинии да отговаря за приготвяне и поднасяне на поръчки? Където и да съм работила не се позволяваше това, но не знам има ли норма, която го изисква.

# 2 603
То това са две-три работни места на цената на едно.

# 2 604
  • София
На мен заплатата ми звучи като майтап.

# 2 605
Даже да я маха тази заплата, а направо да сложи в изискванията - "Вие си заплащате удоволствието и рядката чест да работите в това отвъдвселенско - свръхдуховно - неописуемо - спиричуъл - хайлевъл - Ела/Ме/рИтни - място." Money

# 2 606
Хайде да не забравяме как Игнатова изпадна в немилост след раздялата с Рачков и ѝ се наложи да си търси нови телевизии и поприща. Покрай раздялата им Халваджиянови нямаха вече интерес от двойката Марче - Митко и известно време Мария седеше точно като отритната от тази група. Така че появяването ѝ в това шоу си е липса на себеуважение отвсякъде.
До колкото разбрах тя пак е в екипа на Господарите. Поканата е за предаването, а не лична към нейната особа.

# 2 607
Стрина с отговор на коментар, че работата е 5в1:
Цитат
в нашия екип можем много повече от 5 в 1 ☺️ И да ви кажа - не е страшно, нито изморително.
Но съдейки от активността ви по стените ни в социалните мрежи, едва ли реално се интересувате.
И тъй като не живеете в България за сравнение ще дам квалифицирания високоотговорен труд на лекарите ни, който в началото на кариерата им е доста по-ниско заплатен за 12 часови смени. ✌🏻)

# 2 608
  • софия
Оууууууу, да работиш за Стрина е висококвалифициран труд като да си лекар. Тцъ, тцъ, тцъ!

# 2 609
Тя да не чете  и тук стрината.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 16:23 от Бор_яна

Общи условия

Активация на акаунт