Звездни компромати - Ноември'21

• 277 149
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 670
Не знам защо, обаче "Стопанката..." никога не ме е привличала да я чета. А съм принципно странен човек - ако някой каже че някоя книга е лоша, с удоволствие ще я намеря да я видя, точно колко е неприятна за четене...
И сега разбрах, защо никога не ме разбират - защото не са ми пожелали да съм "споделена" 🤭 И според мен е глупост. Пълна.
Колкото до боносите - хич няма да се учудя, ако Лайк е права.
Поне аз като тийн съм попадала на шеф, който смяташе че бонусите е дума за бакшишите. 🤦 Мислих, че само след плебеите има такива глупости. А то и в София имало 🧐

# 2 671
Ауу, какво ли не научава човек в тази тема! Мъчих се да чета Стопанката на Господ (който Господ е козел), но не стигнах далеч. Имам няколко дами в обкръжението си, които непрекъснато пишат подобни пожелания и в ежедневието си използват "прекраснице" като обръщение.

# 2 672
"Стопанката" ми е "11 минути".

Безумни клишета, в които българките масово вярваме.

Пак като не е цитирала Венетка,
Скрит текст:

Тия фейс аpp-ве не могат ли и зъбки да оформят, така е като някаква мама зайка Grinning .

# 2 673
Тита май си е правила носа? Не мога да кача снимка 😀😃🙂

# 2 674
Тита беше такова нормално симпатично момиче, когато се яви в онзи конкурс за пеене, а сега е един трътлест клонинг. Как е възможно 20 годишно момиче да прилича на 35+ годишна лелка.
Скрит текст:

# 2 675
  • Бургас
Никога не съм я харесвала Тита, за мен не е добра певица, а песните и грам не харесват.Супер скучната.

# 2 676
  • До сърцето...
Днешните стрелци, родени в един ден с Чърчил и Марк Твен:

Wine Glass Ридли Скот (Sir Ridley Scott), британски продуцент и кинорежисьор, 84 год
... носител на „Златен глобус“, „БАФТА“, „Еми“, три пъти номиниран за „Оскар“.
Сър Скот изгрява на филмовия небосклон с първия филм от поредицата „Пришълецът“ („Оскар“ за специални ефекти), негови са и "Телма и Луиз", супер продукцията "Гладиатор" (с Ръсел Кроу и Хоакин Финикс, печели 5 "Оскар“-а),  "Ханибал" (продължението на "Мълчанието на агнетата“), военния екшън "Блек Хоук“ ("Оскар“ за звук), епичния "Изход: Богове и царе", криминалния "Всичките пари на света", да не изброявам продуцентските му продукции.
Последният му филм (от тази година) като режисьор е "Домът на Гучи“ с Лейди Гага (Патриция Реджани) и Адам Драйвър (Маурицио Гучи).

Скрит текст:

с новородилата се звезда

Wine Glass Манди Патинкин (Mandel Bruce Patinkin), американски актьор и певец, 69 год
... носител на награди „Еми“ и „Тони“, три награди „Златен глобус“ и четири награди на „Гилдията на киноактьорите“. Известни продукции с негово участие са филмите „Рагтайм“, „Принцесата булка“, „Извънземна нация“, „Гърбушкото от Нотр Дам“, „4.3.2.1“ и сериалите „Чикаго Хоуп“, „Престъпни намерения“, „Вътрешна сигурност“ и други.
Скрит текст:

със съпругата си Катрин Гроуди са женени от 1980 г.

Wine Glass Били Айдъл (Billy Idol, роден като William Michael Albert Broad), английски рок музикант и актьор, 66 год
... придобива известност през 70-те години, когато оглавява и става главен вокал на “Дженърейшън Екс”. След това започва самостоятелна кариера в сътрудничество с китариста Стив Стивънс. Албумите му стават платинени, с милиони продадени копия, но въпреки това от 1993 г, Айдъл прекарва дълго творческо затишие (12 год), в днешно време се активизира и записа няколко нови парчета. Били е вегетарианец
Скрит текст:
с Стив през 1984 и миналата година

с внучката си - Poppy Rebel, от дъщеря му Бони Блу

Wine Glass Бен Стилър (Benjamin Edward „Ben“ Stiller), американски актьор и режисьор, 56 год
... с негово участие са „Запознай се с нашите“, „Кланът Тененбаум“, „Тайният живот на Уолтър Мити“ (той е и режисьор), двата филма "Зулендър" и "Зулендър 2" (също режисьор) и други.
Скрит текст:

с Кристин Тейлър са заедно повече от 20 г.

Wine Glass Иван Христов, телевизионен продуцент и водещ, 42 год
... тандема Иван и Андрей изгряха с предаванията „Междинна станция“ и „Сблъсък“, техни рожби са и „Мюзик айдъл“, „Станция НОВА“, нововъзродената „Всяка неделя“, „Къртицата“, „Фермата“. Преди десетина дни двамата с Андрей представиха  третия Алманах от поредицата на риалити предаването „Фермата“.
Покрай възвишената си съпругата си Ирини/Стрина/Тенчева по-често присъства в темата.

Скрит текст:
работния тандем

семейния тандем

Flowers Rose Елиша Кътбърт (Elisha Ann Cuthbert), канадска актриса, 39 год
... изпълнява главната във филма „Съседка за секс“, познаваме я и като Ким Бауер от сериала „24“, като Алекс от "Happy Endings", като Аби от "Ранчо"
Скрит текст:

с хокеиста Дион Фаньоф са семейство от 2013 г.

Flowers Rose Кейли Куоко (Kaley Christine Cuoco), американска актриса, 36 год
... известна с ролята на Пени в „Теория за Големия взрив“, има звезда на Холивудската алея на славата. Участва в епизодични роли в "Бягство от затвора" (Саша), "Чародейките" (Били Дженкинс), "От местопрестъплението". По време на снимането на „Теория за Големия взрив“ тя има връзка с Джони Галеки извън снимачната площадка, след него се залюбва с Хенри Кавил (завижд!)
Скрит текст:

за съжаление, след три години брак със професионалния състезател по конен спорт Карл Кук, усилено се говори за развод и подялба (освен на пари и бижута) на домашните любимци...

Flowers Rose Николета Лозанова, български модел, и за кратко - водеща, 34 год
... става известна като плейтмейтка (снимала се е за "Плейбой",  „Максим“, „FHM“ и вече къде ли не). Участва във „VIP Dance“, в „Къртицата“, преди да бъде водеща на „Папараци“, си имаше и свое предаване - „Поверително от N.L.“.
Известна и с любовния си живот, често запълваше по десетици страници в темата. Но напоследък сякаш намери любовта си и се кротна.

Скрит текст:
преди и сега

укротена и щастлива

Wine Glass Дъги Пойнтър (Dougie Poynter), английски музикант, модел, дизайнер, 33 год
... басистът на поп рок групата McFly, има изяви като модел, а от 2010 година се изявява като дизайнер на  "Zukie" и "Saint Kidd"
Скрит текст:

Wine Glass Магнус Карлсен (Magnus Carlsen), норвежки гросмайстор, 31 год
... настоящ световен шампион по шахмат, първият абсолютен световен шампион – по класически шах, rapid (бърз шах) и блиц. На 28 ноември с претендента Ян Непомнящий, направиха трето поредно реми в битката за световната титла по шахмат.
Скрит текст:

в домашна обстановка
*  *  *
Днес поздравът е с вечната класика "Rebel Yell", песента дава име и на най-успешният албум на Били Айдъл

# 2 677
  • Варна
Шарлопова все едно на въже е била държана, докато мъжа й е бил жив.
Колкото и пари има човек акъл и класа не може да си купи.
Точно същото си мислех вчера като й видях ала Бонд снимката, уж дето била.
Явно е била много ограничавана, не й било разрешавано да прави никакви корекции по себе си.
Сигурно и за цвета на косата, евентуално смяната му е трябвало да получи съгласието и одобрението на мъжа си.
Като нищо и достъпът й до социалните мрежи и какво да качва там е бил контролиран.
Не мога по друг начин да си обясня смешните й избухвания с някакви инфантилни дрехи, снимки, пози, дантели, баджаци, патлаци.
И изглежда самочувствието й е много смачкано и все още зависи и се влияе от одобрението и коментарите на познати и непознати, за да качваш селско-чалгаджийски свои визии.

Харесва ми новата й визия, в сравнение с преди каква е била, но много олеква с това държание, много.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 11:53 от missNoir

# 2 678
  • Пловдив
Ще се изкажа и аз по темата за обявата на Ирина. Не съм посещавала въпросното заведение, но като чета, оставам с впечатлението, че заведението е малко. Съответно няма много работа за тези длъжности и тя ги комбинира в една. Също така, 1000 лева е стартово, няма работодател, който да обяви висока заплата още от началото, трябва все пак да се докажеш. Бакшишът, също си мисля, че едва ли ще е под 20-30 лева на ден. Та, ето ги още 300-400 лева отгоре, ако те видят, че си съвестен и работиш добре, ще ти дават бонуси и съответно след срока на изпитване, работодателите, в повечето случаи увеличават заплатите.
От призмата на човек, занимаващ се с подбор на персонал, мога да пожелая успех за намирането на кадри, защото това стана огромен проблем в последно време. За съжаление младото поколение расте все по мързеливо и несериозно.

И за да не е Спам, ето ви една Риана, на клетвата по встъпване в длъжност на президента на Барбадос.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-10257177/Rihanna-h … rs-president.html
След 55 годишна роля на Кралицата в управлението на Барбадос, тя отстъпва място на президента Сандра Мейсън.
Не знам, по принцип в топлите страни са по разкрепостени, но не го разбирам на такава церемония да се пусна по зърна 🙄

# 2 679
  • София
Със сигурност Ирина доста често търси персонал, което не е добър атестат, да не говорим и че е имало случаи да се оплаква от неподходящи хора (ако не ме лъже паметта).
Поради тази причина я обсъждаме, не е за първи път. Тонът си е типичният неин иначе. Волован атмосфера отвсякъде.

# 2 680
Не разбирам, но не може един човек да прави всичко.Четири дни ,но не се знае  по колко часа.Такъв вундеркинд едва ли ще намери.

# 2 681
  • Glasgow
Скрит текст:
Ники Михайлов честити рождения ден на Николета

# 2 682
  • софия
Ромео Бекъм и приятелка
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:
Крис Дженър
Скрит текст:
Дамата нов татус ли има, че гледа така сластно?

# 2 683
Много ми харесва арт ефекта на снимката на Николета и Ники, някой знае ли с кое приложение е ?
А посланието е сладникаво, но пък в типичен стил Михайловски, та е тъкмо на място.

Интересно ми е какво ли е да си снаха на Виктория Бекъм - цял живот диети, спазване на модни тенденции и съобразяване с кралицата майка ли .......

# 2 684
По повод обявата на Ирини (която аз също не харесвам) аз също съм озадачена защо има толкова дискусии за заплатата. Естествено, че е ниска, но това е нискоквалифициран труд без много стрес и отговорности. За съжаление пазарът на труд в България е такъв и дори висшисти започват на същата или малко по-висока заплата (за справка стартовите заплати в държавния сектор). За съжаление не всички са ИТ специалисти и мениджъри, така че за огромно мое съжаление заплатата е напълно стандартна спрямо подобни позиции.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 13:25 от Belle25

Общи условия

Активация на акаунт