Звездни компромати - Ноември'21

• 277 344
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 370
Тази алтавата Андрея какво пак си е оперирала?
Скрит текст:

Дано да е нещо, с което да заприлича повече на снимките си.
Оказа се, че съм я засякла точно на полета за Истанбул и ми пристветна, че е тя може би около час след това - нищо, ама нищо, нищо общо с това което показва.
Препечена, закръглена, подпухнала в лице, видни и висящи екстеншъни - нечистоплътна визия отвсякъде.

# 2 371
  • Sofia
Батинкови
Скрит текст:

Деса Ц.
Скрит текст:

Бедрос Х.с Еди
....май няма нормална снимка,все плезещ се и вдетенен
Скрит текст:

# 2 372
Батинкови баща и син са супер, а мама Тоци става все по-страшна (буквално) и скоро прозвището мис крокодил ще звучи направо като комплимент. Не знам какво си оперира и инжектира, но повече прилича на баба на детето.

# 2 373
Тоца без корекциите щеше да изглежда много добре, сигурна съм.
Новият на Ким ми прилича на бившия на Кая Гарбер.

# 2 374
Аз не мисля, че Машин Гън Кели е с Меган Фокс. Нещо си е взел почивка от ИГ и соц. медии.

# 2 375
  • София
Новият на Ким ми прилича на бившия на Кая Гарбер.
Защото е същият зъбат льольо.
Какво му харесват идея нямам, а и като че ли не искам и да знам.

# 2 376
  • Бургас
Синди и дъщеря и

# 2 377
И като говорихме за Майкъл Джексън нека спомена и жена му Лиса Мари Пресли. Намирам ги за много хубава двойка. Чела съм много за тяхната история и е много интересна и определено не е това, в което я превърнаха медиите. Двамата наистина са били влюбени и са намерили много общо помежду си и наистина е било голяма любов. Връзката им продължава повече от 7 години. Малко светски личности знам,  които остават заедно и след развода си, запазвайки връзката си в тайна. След раздялата Лиса Мари му посвещава много от песните си. Тя има 3 албума.

Една от най-хубавите й песни посветени на Майкъл след смърта му Just a dream:
"Беше ли тук тази нощ?
"Влюбихме се отново.
"Или беше просто сън?
Никога не съм се чувствала по-щастлива
от когато се влюбихме двамата.
Това не беше сън.
Не искам да отварям очите си
Когато се влюбваме с теб.
Ако това е просто сън."

Мисля, че животът на Майкъл можеше да се развие по различен начин, ако не се бяха разделили, защото по негови думи Лиса Мари е била един от малкото хора в живота му, които не са искали нищо от него, нито славата , нито парите му., а просто й е пукало за човека Майкъл. Той се нуждаеше точно от такива хора в живота си.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 19:38 от daizy_g

# 2 378
Тази седмица Нелка гъзелка ще пълни отново джобчето на шефа си. Поканили да актрисата Ивана Папазова, която наскоро загуби партньора си. От промито си личи, че ще е тежко предаване. Защо не в поканиха когато вървеше сериала " Скъпи наследници" , а се сетиха сега, когато ѝ е тежко...? Много обичат да ровят в раната на хората
https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tazi-nedelja-v-ta … ana-papazova.html

# 2 379
Тя вече си разказа историята (ако не се лъжа- в Преди обед).

# 2 380
Ами светла му памет, но истина ли е, че Джако е посягал на момченца ?

# 2 381
Батинкови баща и син са супер, а мама Тоци става все по-страшна (буквално) и скоро прозвището мис крокодил ще звучи направо като комплимент. Не знам какво си оперира и инжектира, но повече прилича на баба на детето.
Направо се стреснах от Тоца, на фона на другите двама, които изглеждат нормално Simple Smile

# 2 382
  • София
За Джако така твърдят няколко човека, които са му били протежета в детската си възраст. Маколи Кълкин отрича, но според мен е твърде вероятно да си пази своя имидж.
Склонна съм да вярвам, че е имало някакви нередни отношения.

# 2 383
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Скрит текст:

Относно дъщеря и Лурдес, няма испанско потекло/жилка и пр. Има баща кубинец - Карлос

Скрит текст:

Апропо, кубинците на какъв език говорят и с какъв произход са/изключвам афро-кубинците/?
Чия експедиция открива Куба и Хаити?!
Христофор Колумб бидейки с генуезки произход прави откритията си под Кастилски флаг.
Следвайки сходна логика, не би трябвало да има понятие като "американци", то повечето са си с европейска кръв.

Кактусче,
ако говориш за САЩ предвид *американци*, то там е абсолютен микс от националности, етноси и езици както се знае от всички, обединени под един национален флаг и официален английски език.
Докато испански и португалски мореплаватели  колонизират Южна и Централна Америка, други европейски сили се надпреварват за територии в Северна Америка. Англичаните не проявяват интерес към Новия свят и последни се включват в колонизацията едва в 16ти век, но успяват да разширят владенията си и в края на 17ти век вече са доминиращи териториално  с водеща роля и език.
Новата държава се нуждае от много работна ръка и цял свят се втурва да търси работа там.
Но в целия тоя микс и досега се наблюдават визуално геномите на рижавите ирландци, светлорусите северни нации, тъмния тен и темперамент на испанци и италианци и тн.

Докато Куба като част от конгломерата на Латинска Америка е с доминиращо испанско присъствие, след него процентно местното островно население и избягалите роби от Флорида.
Дам, но без значение историческата хронология в днешно време като се каже "американец" не се визира европеец или "кубинец" - испанец, или "бразилец" - портогалец и пр.

Хлапето на Тоца е много сладко, чакам да ни дарят с още поне 1!

# 2 384
За Майкъл Джексън, според мен в травми от детството, каквото всъщност не е имал са го повредили, и в това си избива в един момент. Неговата обсесия от Питър Пан, момчето което никога не иска да порастне. Аз лично не мисля, че е имал интимни отношения с тези деца, струва ми се че е асексуален от един момент нататък. Което не означава че е нормално това общуване с тези деца, не знам той давал ли си е сметка как изглежда това в очите на света. За мен той е бил много объркан, да не кажа сбъркан, живял е в един илюзорен свят от един момент, вследствие на неизживяното детство, трами от отношението на баща му, тоталната експлоатация на която е бил подложен от дете. Но не мисля, че има сексуален подтекст, въпреки свидетелствата, мисля че е луднал в определена посока и странно защо толкова хора са участвали в това.
Но дори и да са верни обвиненията, това още повече ме кара да си мисля, че колкото по-малко се знае за личния живот на гениите, толкова по-малко развенчани идоли ще има, за съжаление много често се оказва, че гениалността много граничи с лудостта. И много разочароващо и объркващо.

Общи условия

Активация на акаунт