Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 431
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 175
На играта Екопартнерс щом ми се покаже вида на опаковката при сканиране ( пластмаса, стъкло и т.н ) означава ли ,че вече някой я е регистрирал?
Да

# 2 176
🎅 3 нови игри на Милка предстоят!

🥳 Милка ( За всички магазини в страната ) https://potursinejnostta.milka.bg/docs/rules
От 1 декември до 31 декември 2021г.
🎁Награди - 310бр. Продуктови пакети , 90бр. Gift Card TM на стойност 300лв. и 5 Почивки на стойност 1200-1500лв. )

🥳 Милка ( За магазини LIDL )
https://www.game.milka.bg/
От 2 декември до 29 декември 2021г.
🎁Награди - 60бр. Таблета Lenovo Tab M10 ( по 15бр. Всяка седмица )

🥳 Милка + Своге и Млечен шоколад  ( За магазини KAUFLAND )
https://milka-promo.bg/
От 27 декември до 30 януари 2022г.
🎁Награди - 30бр. Лаптопа Lenovo IdeaPad Duet 3 ( за целия период на играта ) - Теглене на наградите - 1 февруари 2022г

# 2 177
Преди малко от 6 чио чипса, само два кода успях да въведа, другите ми изписва, че са грешни. Сещам се, че беше коментирано, но не намерих къде. Друг с подобен казус 😄?

# 2 178
Ела в Mall of Sofia и пазарувай за минимум 30 лв. от търговските ни обекти. Регистрирай касовата си бележка на специалния ни кът на ниво ПАРТЕР пред магазин H&M от 11:30–19:30 ч. в дните на промоцията - 26-28 ноември 2021.
КАКВО ПЕЧЕЛИШ?
Всеки ден в периода на кампанията 10 клиента на Mall of Sofia печелят CASH BACK– похарчената от тях сума ще им бъде върната, като максималната обща сума за връщане не може да надвишава 500 лв. за един печеливш. В дните на кампанията получаваш още два БОНУСА – безплатен паркинг, ако си пазарувал каквото и за колкото и да е, и код за безплатен антигенен тест, ако покупките ти в Mall of Sofia са за над 100 лв.
ОЧАКВАМЕ ТЕ ОТ 26 ДО 28 НОЕМВРИ!
Пълните правила на промоцията можеш да видиш тук:
https://mallofsofia.bg/game-rules/rules-black-cash-back

# 2 179
*ultraviolet*-съжалявам ,че го казвам..Ама само това ли е?! Astonished Все пак бяха авторски рецепти,ако не ме лъже паметта.Говорим за играта,във фейбук-нали? Thinking
Да, от играта във Фейсбук с рецептите. Като  видях представителя от тяхната фирма с трите кисели млека щях да падна. Simple Smile
Но както казват съфорумки - може и по-зле Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 180
Преди малко от 6 чио чипса, само два кода успях да въведа, другите ми изписва, че са грешни. Сещам се, че беше коментирано, но не намерих къде. Друг с подобен казус 😄?
Аз им пратих мейл с кода и грамажа на чипса. След минути ми върнаха мейл, че вече мога да го въведа и се получи.

# 2 181
  • Сливен
*ultraviolet* -пак гледам в правилата,пише "10 броя доставки на продукти от портфолиото на Силияна,с комплект настолни игри,за периода на играта"....." под формата на 10 кутии с продукти Саяна".
За това попитах,дали е от тяхната игра.

# 2 182
Така си е уж в правилата пишеше и за настолни игри *ultraviolet* не получи ли и настолни игри... Аз се включих точно заради игрите не толкова заради продуктите им.

*ultraviolet* -пак гледам в правилата,пише "10 броя доставки на продукти от портфолиото на Силияна,с комплект настолни игри,за периода на играта"....." под формата на 10 кутии с продукти Саяна".
За това попитах,дали е от тяхната игра.

# 2 183
Момичета, явно съм спечелила нещо, но не знам какво. Имам смс от Спиди за пратка на стпйност 0.00 лв, гледах в тракера им- подател Кино и вино Еоод 🙄🙄🙄. Предположения какво е ❤

# 2 184
Току-що комплект чаши от Мото, с първата бележка 🍀

# 2 185
Момичета, явно съм спечелила нещо, но не знам какво. Имам смс от Спиди за пратка на стпйност 0.00 лв, гледах в тракера им- подател Кино и вино Еоод 🙄🙄🙄. Предположения какво е ❤

Не е награда, сетих се какво е 😂😂😂

# 2 186
Здравейте,търся код за отстъпка за сайта obuvki

# 2 187
  • София
Здравейте,търся код за отстъпка за сайта obuvki

10off70 спести 10 лв при покупки от 70 лв.
20off90 спести 20 лв при покупки от 90 лв

EDIT: Извинявам се, за Дайхман са, изобщо не съм обърнала внимание.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 23:10 от Miss_charm

# 2 188
Благодаря,явно е за ненамалени артикули и при мен не хвана!😁

# 2 189
Нямаше настолна игра.

Общи условия

Активация на акаунт