Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 564
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 025
От днес в Лидл се събират точки за книга:
https://www.lidl.bg/kniga
Този път са вдигнали цената - преди беше 20/25лв. - сега 30лв. ( 1 точка )
Книгата - 5 точки ( 150лв. )
След някой и друг месец ще я пуснат свободно за 5-10 лева. Предната я купих миналата година за 5 лв свободно в магазина. Не че ми трябва, а за подарък.😀

# 2 026
При мен приложението спря да работи, след като заявих банданата. Имах още над сто неодобрени кода. Дори да не са ги харесали, можеше да ги отхвърлят. Това да ми блокират профила, не ми се струва коректно.

# 2 027
Петя, пиши им във фейсбук - отговарят бързо.
За наградите когато ги питах, казаха че съм я заявила и когато я одобрят ще махнат точките. След това мога да заявя друга.

# 2 028
  • Елхово
Имам смс за ваучерите на Куинс!

# 2 029
🎁🐶 Подаръци за вашия любим четириног 🎁🐶

Абонирайте се за нашия бюлетин и участвайте за спечелване на един от три комплекта 100% натурално лакомство за дъвчене + подложка LickiMat

https://all4dogs.bg/
Не успявам да намеря къде е играта, може ли малко инфо?

# 2 030
  • София
Имам смс за ваучерите на Куинс!

И аз. Много бързи, браво

# 2 031
  • пловдив
Може ли играта на Милка, не я намирам, а някой тук я беше качил

# 2 032
Петя, пиши им във фейсбук - отговарят бързо.
За наградите когато ги питах, казаха че съм я заявила и когато я одобрят ще махнат точките. След това мога да заявя друга.
Говорихме; направиха някаква проверка и се оправи за сега. Дано да не му стане пак нещо!

# 2 033
Извинявам се за въпроса, може би се повтарям с друг такъв,. Но коя е играта за Сторител с баркодовете? Започнах да чета темата наскоро отново и не съм търсила достатъчно. Ще се радвам да сподели някой Simple Smile

# 2 034
Приложението Eco partners.

# 2 035
Може ли играта на Милка, не я намирам, а някой тук я беше качил

Тя започва на 1 декември: https://potursinejnostta.milka.bg/docs/rules

Получих си мицеларната вода от Еко Партнърс, сега ще събирам за ваучер от Сторител. И ваучера от Куинс си взех, свободна съм за нови награди Simple Smile

# 2 036
И аз поръчах ваучер от Сторител и това е първата ми награда от игра изобщо. Имам още неодобрени кодове и се надявам и на една мицеларна вода Flushed
Участвам също така в играта за адвент календар на Нивеа, която някой от вас публикува тук преди няколко дни.

# 2 037
Здравейте, търся си несесера на Метро. Разменям с някоя от наградите за 100 точки в Eco partners.

# 2 038
Помните ли тези чаши от coca-cola?? Много по добър вариант на от кутиите бяха! Снимката е от брошурата на Пепко

# 2 039
Здравейте, някой успя ли да регистрира бележка на Балантайнс? След регистрация води до фейсбук и след това до никъде....

Общи условия

Активация на акаунт