Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 58 979
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 45
Пробвах, но още не съм в най-добрия си вид. Grinning

# 46
  • София
Сънчо, кажи, последствия от Хелоуин.

# 47
  • Бургас
Готов е часовника, за 5 мин работа, но когато майстор я върши.
Селесте,без да съм прочела препоръката ти точно там влязох, на късмет. Момчето ме попогледно изпод вежди, но го разцъка, и приложението в телефона инсталира наново. Останах с впечатлението, че не съм единствената клиентка с такъв проблем.
Премахнаха ми един папилом с лазер, не е болезнено,но не е и приятно преживяване.И после като емоционална компенсация-маникюр. Пиша го успешен деня!

# 48
Съни, бе 😆, какво пък е това къна за мигли.
Дано до утре се оправиш 🤗

# 49
Съни, бе 😆, какво пък е това къна за мигли.
Дано до утре се оправиш 🤗
Няма да споделя повече, че току-виж и вие се разкрасите така.

# 50
Съни, покажи къната. Моите вежди ги боядисвам с боя за вежди, но не съм доволна и си търся друг продукт.

# 51
Не се шегувай, Мари. Беля не си вземай. Карай си с боята. Пусти мигли, голяма са ми мъка, все ги искам дълги и красиви и все ги нямам.

# 52
Съни, ламинирай миглите.

# 53
Съни бе 😆😆😆 С кокосово масло да намажеш и да търкаш?

# 54
Или с пепел от цигара. Така чистехме на братовчедка ми лицето, че все се боядисваше с тъмни бои като бяхме девойки и ушите и челото винаги бяха омацани.

# 55
Или с пепел от цигара. Така чистехме на братовчедка ми лицето, че все се боядисваше с тъмни бои като бяхме девойки и ушите и челото винаги бяха омацани.
Точно така се чистя след боядисване с черна боя, действа безотказно.

За миглите съм чувала, че рициновото масло също върши работа. Аз постигам желания ефект с хубава спирала. Изкуствени мигли май не искам.

# 56
Мислех да питам Тит дали съжалява, че се върнаха. Интересно ще ми е мнението ти Simple Smile
Честно ли?
На моменти се чудя с кой акъл го направихме, друг път си казвам, че това е бил правилният момент да се върнем.
Подлудихме си детето, ние също сме на края на силите си.
Уж щяхме да почиваме и да се наслаждаваме на живота, то ремонти, глупости, и ММ се върна като консултант към американската си фирма. Уж каза само за няколко месеца, да видим.

# 57
  • югозапад, под "Марков камък"
Съни, извинявай, но така се изхилих като те прочетох, че изплаших домашните.

# 58
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събуждам се преди алармата, вечер в 9 ми се спи...
Още се настройвам по новото време.
Хубав ден!

# 59
  • гр.София
Добро утро ☕
Тит, аз не бих се върнала! Няма оправия в нашата държава, само заради близките роднини бих, ако е невъзможно идването на тях при нас. Съжалявам, че не послушах ММ да заминем! Още го викат в Германия, обаче мойте родители, неговите все повече имат нужда от нас.
И аз рано се събудих и рано заспах 😁
Днес ще имаме танци, много съм щастлива 💃
Хубав ден от мен 🤗

Общи условия

Активация на акаунт